• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın çok cimri olması

Luppooooooooo

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
652
Puanlar
18
Merhaba arkadaşlar kendimi şu sıralar hiç olmadığım kadar kötü hissediyorum. Eşim memur ben özel sektörde çalışıyordum evlenince ara verdim farklı bir şehire gittiğim için. 2 yıldır evliyiz ama eşime çok kırgınım kendime de kızgın. Kendini hiç olmadığı biri gibi gösterdi bana bende gerçekten beni sevdiği için evlendi zannediyordum. Ama çok cimri hem sevgisinde hem de parasal olarak. Bir şey almak istesem kendin kazandığın zaman alırsın ben almam sana veya çocuğuma bir şey almak istediğim zaman yine aynı şekilde kendin kazan kendin al dedi. Cüzi bir miktar ek kartını verdi ama onu da sorar ne aldın diye. Çalışmamı da istemez ama böyle de yapar. Gurur kırıcı bir durum farkındayım. Ev işlerinde yardımcı olmaz. Beni dışarı çıkarmaz sürekli evdedir. Panik atak oluşmaya başladı iyi değilim kısaca. Boşanmayı düşünüyorum ailem bu konuda çok baskıcı onlar umrumda değil ama biraz para biriktirmem lazım sizde bana iyi gelen yorumlar yapar mısınız çok ihtiyacım var

Merhaba arkadaşlar kendimi şu sıralar hiç olmadığım kadar kötü hissediyorum. Eşim memur ben özel sektörde çalışıyordum evlenince ara verdim farklı bir şehire gittiğim için. 2 yıldır evliyiz ama eşime çok kırgınım kendime de kızgın. Kendini hiç olmadığı biri gibi gösterdi bana bende gerçekten beni sevdiği için evlendi zannediyordum. Ama çok cimri hem sevgisinde hem de parasal olarak. Bir şey almak istesem kendin kazandığın zaman alırsın ben almam sana veya çocuğuma bir şey almak istediğim zaman yine aynı şekilde kendin kazan kendin al dedi. Cüzi bir miktar ek kartını verdi ama onu da sorar ne aldın diye. Çalışmamı da istemez ama böyle de yapar. Gurur kırıcı bir durum farkındayım
Ee o zaman sen de bir an önce işe başla, kendin kazan kendin ye.

Hem " kendi kazandığını harca" desin hem " çalışmanı istemesin". Bu ne çelişki!

Ne demek çalışmamı istemez ya? Size dilenci muamelesi yapan adamdan çalışmak için izin mi alacaksınız? Bir an önce işe girmeye bakın. Bana çalışmamı istemez lafı çok korkunç geliyor. Hem ipleri kocaya vermek bu hem de durumdan çok da rahatsız olmadığınız için bunu bahane etmek. Cidden canınıza tak etsin görürüm ben sizi. Çok kızdım şu an.

Ne demek çalışmamı istemez ya? Size dilenci muamelesi yapan adamdan çalışmak için izin mi alacaksınız? Bir an önce işe girmeye bakın. Bana çalışmamı istemez lafı çok korkunç geliyor. Hem ipleri kocaya vermek bu hem de durumdan çok da rahatsız olmadığınız için bunu bahane etmek. Cidden canınıza tak etsin görürüm ben sizi. Çok kızdım şu an.
Çalışacağım ne derse desin umrumda dahi değil.

Ee o zaman sen de bir an önce işe başla, kendin kazan kendin ye.

Hem " kendi kazandığını harca" desin hem " çalışmanı istemesin". Bu ne çelişki!
Bekarken çalışıyordum kendim kazanıp kendim yiyordum. Şimdi omun parasını harcayamıyorum hesap soracak diye çok korkunç bir baskı var üzerimde

Çalışın ama maaş kartınızı asla vermeyin. Hatta adama zerre hayrınız dokunmasın. Bunca zaman sizden esirgedikleirne saysın. Adam eş aramamış ki eve yatılı hizmetli aramış resmen. Karın tokluğuna işlerini halleden biri var. Çalışırsanız onların aksamasından korkuyor kesin

Ben ‘’ çalışmamı istemiyor’ö tarzında lafları duyunca çok sinir oluyorum ya.
İzin mi alacakmışsınız bir de?
Valla işe girin bir kuruşta vermeyin ona madem ekonomik baskı yapıyor kendi paranızı kendiniz harcayın.

Son düzenleme:
Çalışın ama maaş kartınızı asla vermeyin. Hatta adama zerre hayrınız dokunmasın. Bunca zaman sizden esirgedikleirne saysın. Adam eş aramamış ki eve yatılı hizmetli aramış resmen. Karın tokluğuna işlerini halleden biri var. Çalışırsanız onların aksamasından korkuyor kesin
Evet aynen öyle çok doğru. İstiyor ki sadece ona hizmet edeyim ama o hiçbir şey yapmasın

Merhaba arkadaşlar kendimi şu sıralar hiç olmadığım kadar kötü hissediyorum. Eşim memur ben özel sektörde çalışıyordum evlenince ara verdim farklı bir şehire gittiğim için. 2 yıldır evliyiz ama eşime çok kırgınım kendime de kızgın. Kendini hiç olmadığı biri gibi gösterdi bana bende gerçekten beni sevdiği için evlendi zannediyordum. Ama çok cimri hem sevgisinde hem de parasal olarak. Bir şey almak istesem kendin kazandığın zaman alırsın ben almam sana veya çocuğuma bir şey almak istediğim zaman yine aynı şekilde kendin kazan kendin al dedi. Cüzi bir miktar ek kartını verdi ama onu da sorar ne aldın diye. Çalışmamı da istemez ama böyle de yapar. Gurur kırıcı bir durum farkındayım. Ev işlerinde yardımcı olmaz. Beni dışarı çıkarmaz sürekli evdedir. Panik atak oluşmaya başladı iyi değilim kısaca. Boşanmayı düşünüyorum ailem bu konuda çok baskıcı onlar umrumda değil ama biraz para biriktirmem lazım sizde bana iyi gelen yorumlar yapar mısınız çok ihtiyacım var
Biz olamamış bir adam. Sen çalışıp alacaksan o adama ihtiyacın yok.

Çalış ama bu adama sevgi bağın kalabileceği düşünmüyorum.kaç defa söyledik arkadaş hemen yapmayın şu çocukları.kaç yaşında insanlarsınız.her allahın günü aynı şeyleri konuşuyoruz buralarda.az ders çıkartın.bu herif o kadar masraf yapıp nasıl düğün yaptı sana? Normal insanların bile sabrı zorlanıyor.

eee nie evlenmiş nie çocuk yapmış o zaman . O çocuğu babanızın evınden getirmediniz ya ne demek çocuğun ihtiyaçlarını çalış al eşiniz kafayı yemiş.siz çalışıyor bile olsanız çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamak zorunda ! Çalışıp kendınıze bakacaksanız ona ihtiyacınız yok . Zaten sevgıde vermıyormus

Nasıl hem kendin kazanıp harca diyip hem çalışmanıza engel oluyor,bence onu dinlemeyip bir işe girin,ondan da çocuğu bakıcı veya kreş parasını alın..sizde kazandığınızı kendinize harcayın

Nasıl hem kendin kazanıp harca diyip hem çalışmanıza engel oluyor,bence onu dinlemeyip bir işe girin,ondan da çocuğu bakıcı veya kreş parasını alın..sizde kazandığınızı kendinize harcayın
1 kuruş dahi vermeyeceğim o da benim çalıştığım gibi evde çalışacak

İki yıllık evlilikte çocuk icin erken davranmissiniz gibi geldi

İse girdiniz diyelim kazancınız bakıcı vs masrafınin üstünde mi pozisyonunuz nedir ?
Smmyim. Gittiğim şehir küçük bir yerdi ve eşim istemedi çalışmamı. Aptallık bende dinlemeyip çalışmam lazımdı

Önceden bonkör muydu? Çocuktan önce cimriligini görüp biraz daha bekleseymissiniz keşke. Ise girmekten başka çareniz yok. Adam çocuğuna bile değer vermiyor yazık

Back
X