Kocamin daginik ve pis olusu

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Merhaba biliyorum bayram gunu bunumu dert ettin diceksiniz ama artik yetti bana gercekten. Konu su ki esim cok pis ve daginik ben hergun ev temizliyorum aynalar lavabolar derken gelir gelmez o aynanin hepsini pisletiyo ve lavabolari tuvaletleride ayni sekilde pis birakiyo bunu gectim cikardigi her kuyafet yerlerde benim utu takintim var her giyisisini duzenli bisekilde koyarim utulerim o gider en alttakini alir ve diger hepsini yere atar afedersiniz cikardigi pis ic camasirlari bile ortalikta gezer artik gercekten biktim bide bunlari yerlerde gorunce veya evi pis gorunce beni suclamaya basliyo direk onunde duran suya uzanip icmez icerden beni cagirir veriyim diye sen yapmak zorundasin der hep sizin eslerinizde boylemi gercekten tamam erkek daginik olur ama bu kadari gercekten cok fazla bazen cidden sinirden aglamak istiyorum varmi benim gibi olan

Pasakliymis evet, pasakli oldugu kadarda saygisizmis. Sana saygisi olsa biraz derli toplu olmaya calisir senin emeklerine karsilik.
Annesi babasi ogretmemismi buna temizligin ne oldugunu. Digerlerini gectim hadi, tuvaleti kirli birakmakta neymis.
Hadi saygisi yok, terbiyeside yok diyelim. Temizlik imandan gelir. Bunuda mi bilmiyor.

Yapici yorum yapayim, elestirdim esinizi sadece.

Farkli stratejiler deneyebilirsin. 1. Esinizle konusun. Secenek sunun. Bundan sonra ya temizligine ozen gosterir, yada siz bundan sonra islerinin temizliginin pesinden kosmayacaginizi bildirin. Yada nebilim, ya kendi pisligini toparlar temizlersin, yada temizleyecek birini tutarsin ben yapmiicam artik dersin.
2. Hic bisey soyleme, sessiz sakin pasagiyla birak herseyi. Tiksiniyorum, temizleyemiyorum de. Yada zamanim yetmiyo yetistiremiyorum de. Yada acik acik 'boykot ediyorum pasakliligini, temizlemiyorum arkani' de.
3. Sizde pasakli olun. Tuvaleti temizlemeyin kirli tuvalete girsin. Banyoda saclarinizi ozellikle kuvetin her tarafinda birakin. Kiyafetlerinizi dagitin yerlere. Bunu birkac gun yapin. Her turlu kizmalarina bagirmalarina cagirmalarina aldirmadan yapin.

Bizimkisi de çok titiz olduğunu soyluyo bende biraz dağınıgım bu da doğru banyoda sigara içiyo bütün havlular sigara kokuyo yikamaktan bıktım Allah sabır versin canim yapacak bişey yok başa gelen çekilir

Ja gercekten herseye tamam derimde kirli iccamasirlarin yerde gezmesi ve senin emegine saygi duymamasi ve sen kadinsin yapmalisin demesi gercekten yenilir yutulur gibi degil Allah dabir versin cözüm olarak bilmiyorum. Benimde esimaynayi hep su yapar bide cikardigi kiyafetleri asla kirli sepetine koymaz ic camasir haric kiyafetlerini hep cocugumuzn yataginin kenarina asar bend ebunlara giccik oluyorum. Ama esim bana yardimci oluyor ev isinde o yüzden fazla da kizmiyorum

Önündeki suyu suyu icmek için içerden beni ayağına çağırıp bide yapmak zorundasin diyen adamın o bardağı gırtlağına sokarim.
+1
Yalnız tek bir fark, ben gırtlağına sokmam.
Adam tuvaleti pis bırakıyor, bu medeniyet görmemişleri nerden buluyorsunuz da evleniyorsunuz?
Boşan, bir de emrediyormuş. Benim kocam böyle değil. Olsaydı da kocam olmazdı canım.

Toplamayın. Pis çamaşırlarını yastığının yerine koyun. Analarının eğitemedi dinozorları bide adam yerine koyup evlendiriyorlar ya..

Guducez bu davarlari baska yolu yok.
Bende bayram bayram babamla ugrasiyorum. Gazoz icer gelir mutfagin masasina koyar siseyi, snra tezgaha dogru gelir su icer gider. Cok kutusuda tam tezgahin yaninda. Zaten o cop kutusunun onune geliceksin, neden atmazsin o siseyi.
Yetti artik canima, bas bas bagiriyorum geliyor geri oturma odasindan kalkip mecburen siseyi cop kutusuna atiyor. Akilli olsaydida ilk sefer atsaydi, o kdr yol kat etmeye gerek kalmazdi.
Sende deneye bilirsin. Farketsinki herseyi duzgun yaparsa is tamamdir, egerki inadina yapmamayi seciyosa boyle saga sola yuruyup durur. Mecbur kaldiricak o pis donunu ordan. Basina geciririm.

Simdi esimle ayni konuda kavga ettim de geldim. Sabahtan beri 4 gomlek degisti. Banyo aynasini zaten biliyosunuz temiz kalmasi imkansiz. Hersey heryerde. Ben yatak duzeltirim gider ustune yatar. Oda duzeltirim gider yastiklari bozar. Coraplari heryerde.bayram gunu sabahtan beri evi 10 kez topladim. Simdi bide kizima oyuncak sepetini bosaltmayi ogretti.Allahim delircemmm.Sinirlerim tavan. Kriz gecirmek uzereyim. Biktimmm!!!

Merhaba biliyorum bayram gunu bunumu dert ettin diceksiniz ama artik yetti bana gercekten. Konu su ki esim cok pis ve daginik ben hergun ev temizliyorum aynalar lavabolar derken gelir gelmez o aynanin hepsini pisletiyo ve lavabolari tuvaletleride ayni sekilde pis birakiyo bunu gectim cikardigi her kuyafet yerlerde benim utu takintim var her giyisisini duzenli bisekilde koyarim utulerim o gider en alttakini alir ve diger hepsini yere atar afedersiniz cikardigi pis ic camasirlari bile ortalikta gezer artik gercekten biktim bide bunlari yerlerde gorunce veya evi pis gorunce beni suclamaya basliyo direk onunde duran suya uzanip icmez icerden beni cagirir veriyim diye sen yapmak zorundasin der hep sizin eslerinizde boylemi gercekten tamam erkek daginik olur ama bu kadari gercekten cok fazla bazen cidden sinirden aglamak istiyorum varmi benim gibi olan
İkimiz de dağınığız şöyle ki azıcık toplu olalım diye evimin çeşitli yerlerinde kirli sepetleri vardır. Ama önündeki suyu almak yerine beni mutfaktan çağırırsa kafasından aşağı dökerim o suyu

Eşime dağınık diyordum sizinkini okuyunca şüktettim. Dağınıklığından ziyade kabalığı afedersiniz ama ayılığı daha büyük sorun.

Kayınvalidenizi çağırın, nasıl yetiştirdi işe öyle bakmaya devam etsin. O ne öyle yahu.

Düzeleceğini sanmıyorum.

Aynılarını eşim yapsa kirli çamaşırlarını kafasına geçirir, yayıntısıyla beraber belediye çöplüğüne bırakırdım. Al burada yaşa, çok daha rahat edersin diye. Dumkofa bak. Ben okuyunca sinirlendim. Siz iyi bile dayanmışsınız.

Back
X