Kocamin daginik ve pis olusu

Çok saçma..nerde yazıyormuş bunların kadının görevi olduğu. Ben hiç de kabul etmiyorum bu olayı. Edenlerin de başına böyle şeyler geliyor demek ki. Bence kocan kafası hariç kendini toprağa gömsün gelip geçerken beslersiniz. Kendi çamaşırını atmaktan aciz birinin yapacağı şey bu olmalı.

Yapmayın bu kadar basit neden görevin diyen adama hizmet ediyorsun ki.

boyle adamalrin nerde yesitsitigini gercekten merak ediyorum, sorsak sanirim az bucuk egitimlidirde esiniz.
taa eskilerden baslarsak, cesitli egitim duzeyine sahib bircok tanidigimi dusunuyorum daginik olani var, belki biraz pis olani var ama tuvaleti pis birakani, kirli ic camasirini etrafa atani hic gormedim duymadim. inanilmaz insanlik disi birsey bu.
ama sorunun kaynagi belli, analari boyle yetisitirip tepelerine cikarmis, kirlisini sepete atmaktan aciz, ayakkabisini baglayamayan tipte erkekelr geziyor etrafta.
yeni nesil bunlardanda beter olacak ne yazikki, Allah sabir versin bunlarin eslerine.

erkek dağınık olur, erkek şu olur bu olur size kim öğretiyor bunları ? öyle bi şeyyok çünkü ayrıca neden hizmet ediyorsunuz böyle kaba birine ?

Ilk zamanlar seninle ayni seyleri yasiyordum ama zamnla duzeldi:)) direttim adam ettim:KK9:

Benim eşim de dağınık ve pis... Ama seninkinin sorunu çok farklı. Ne demek senin işin, yapmak zorundasın? Hizmetçisi mi var? Hem dağıtacak, hem burası neden dağınık diyecek? Başkaaa? :sinirli:

Ben de dün gece bir konu açtım kardeşim Hakkı'nda. Sen de onun gelecekteki eşi gibisin
Benim anneminnhatası. Annem hep erkek çocuğu iş yapmaz temizlik yapmaz kız yapar. Bana zorla onun odasını toplatırdı zorla tuvaleti temizletirdi şimdiki durum bu

Vaovv..
Simdi benim esimde coraplarini istedigi yerde cikartir birakir. Her yediginin cöpünü oldugu yere birakir toplamazsam birikir hatta. Hicbirseyin yerini bilmez. Basit seylerde bile olay cikartir bilmiyorum diye, ara derim gözlerin yok mu derim. Ama iste bu da böyle dedim. Asla ama asla saygisizlik yapmamasi bütün bu yaptiklarini önemsizlestiriyor.
Yani daginik olur bir insan ama bir artisi da olur ki görmezsin eksilerini.
Evet evde ben de yerden camasir toplarim, cöp toplarim. Kizimla esim evi dagitir. Hic sorun etmedim. Simdi hastayim, mide bulantilarim var hamileyim. Mutfaga giremem. Bana iki aydir suyumu ayagima getirir. Evdeyse kahvaltilari o hazirlar. Zor da olsa etrafi toplamaya calisir. Ha beceremez orasi ayri. Ama düzelince ben hallederim.
Ne bileyim ben de cok isle ugrasiyorum. O da benim ayagima ben de onun ayagina getiririm. Seviyoruz birbirimizi hic koymuyor yani.
Sizinki bence pislikten ziyade saygisizlik.
Icini destikce baska kötü huyla cikiyor meydana.
Asil probleminiz farkli gibime geliyor.
Cünkü benim esim de pistir ama mutluyuz. Kimse mükemel degildir mottosuyla yasiyoruz.
Sizin sorununuz daha baska olmus. Adam bariz kabalasmis.

Erkek dağinik olur ne ya? Esim benden duzenlidir ben daha daginigim. Bir sekilde birlikte hallediyoruz. Önüne hizmette beklemez. Kimse bisey yapmakzorunda degil ve kimse kimsenin hizmetcisi degil. Bunu siz anlamafikca ve hala erkek boyle olur, erkek yapar eder kafasinda oldugunuz surece sadece hizmetcilik yaparsiniz.

Merhaba biliyorum bayram gunu bunumu dert ettin diceksiniz ama artik yetti bana gercekten. Konu su ki esim cok pis ve daginik ben hergun ev temizliyorum aynalar lavabolar derken gelir gelmez o aynanin hepsini pisletiyo ve lavabolari tuvaletleride ayni sekilde pis birakiyo bunu gectim cikardigi her kuyafet yerlerde benim utu takintim var her giyisisini duzenli bisekilde koyarim utulerim o gider en alttakini alir ve diger hepsini yere atar afedersiniz cikardigi pis ic camasirlari bile ortalikta gezer artik gercekten biktim bide bunlari yerlerde gorunce veya evi pis gorunce beni suclamaya basliyo direk onunde duran suya uzanip icmez icerden beni cagirir veriyim diye sen yapmak zorundasin der hep sizin eslerinizde boylemi gercekten tamam erkek daginik olur ama bu kadari gercekten cok fazla bazen cidden sinirden aglamak istiyorum varmi benim gibi olan

Aradan 3 yıl geçmiş bir çözüm bulabildiniz mi ?

Merhaba biliyorum bayram gunu bunumu dert ettin diceksiniz ama artik yetti bana gercekten. Konu su ki esim cok pis ve daginik ben hergun ev temizliyorum aynalar lavabolar derken gelir gelmez o aynanin hepsini pisletiyo ve lavabolari tuvaletleride ayni sekilde pis birakiyo bunu gectim cikardigi her kuyafet yerlerde benim utu takintim var her giyisisini duzenli bisekilde koyarim utulerim o gider en alttakini alir ve diger hepsini yere atar afedersiniz cikardigi pis ic camasirlari bile ortalikta gezer artik gercekten biktim bide bunlari yerlerde gorunce veya evi pis gorunce beni suclamaya basliyo direk onunde duran suya uzanip icmez icerden beni cagirir veriyim diye sen yapmak zorundasin der hep sizin eslerinizde boylemi gercekten tamam erkek daginik olur ama bu kadari gercekten cok fazla bazen cidden sinirden aglamak istiyorum varmi benim gibi olan
Allah yardımcın olsun.Hayatı zehır eder boylesı.Temızlık imandan gelır.

En tiksindigim erkek sanirim uzun sure onun kilik kiyafetini temizlemeyin akillansin. Basedilmez bunlarla kendini pasa oglu saniyor heralde.

Suan ne durumdasiniz esinizle aranız nasil

Onun eşyalarını toplama sende sadece kndininkiler düzenle onun gözünün önünde de ayagınla yiterekten topla biyere
Bak nasıl düzeltiyo kndini

Hayir esim boyle degil. Hayir her erkek daginik degil. Bunu soyleyerek kendinizi boyle sartlamayin. Kendi suyunu almak icin ustun bir zeka, beceri gerekmiyor. Niye kabul edecekmisim bu davranisi? Esinizin huyu nasil bilmiyorum, ama bunlari sizin goreviniz olarak goruyorsa isiniz zor. Bu kafa nasil degisir bilmiyorum ama ufak ufak bazi isleri yapmayarak baslayin. Nasil bir tepkisi olur, siz daha iyi bilirsiniz.

Back
X