Merhaba arkadaşlar .Uuzun zamandır girmiyordum konuya yorum yapanlar çok olmuş hepsini okuyamadım ,birazdan okurum.Bu konu eşimle aramda sorun oldu.Eşim bakımlı ol derken,akşamları ben geldiğimde eşofmanla durma,saçın yapılı olsun ,gece yatağa sexi kıyafetlerle gir.Dışarıda mutlaka topuklu ayakkabı giy diyor.Bakımlı olmayı böyle tanımlıyor.Makyajdan bahsetmedi.Ağdaya gidiyorum zaten.Benim üzüldüğüm nokta ne biliyor musunuz ,eşimin o adamı haklı bulması aldatmanın gerekçesi olarak görmesi onun ileride bana bunu gerekçe olarak gösterme olasılığının yüksek olmasıdır.Bugün yine konuştuk.Bana ne dedi biliyor musunuz.Ben seni aldatmadım ki,hayatta böyle gerçeklikler var demek istedim.dedi.Bunu külahıma anlatsın.Sonuçta kadın hem çalışarak hem annelik yaparak koşturuyor hayatının her döneminde olmasa da bazı dönemlerinde bakımsız olabiliyor.Ne yani bu aldatma gerekçesi mi bu şerefsizce bir düşünce,saygısızlık.Üüzldüğüm şey eşime artık güvenemiyorum.Daha önce de şöyle bir yorum yapmıştı.Tv deki kadınlar insana daha çekici geliyor ama onlarla evlilik olmaz demişti.Korkuyorum ben ya..Bazı arkadaşlar 10 dk nı alır makyaj yapmak demiş.Doğru ama herzaman psikolojin aynı olmayabilir depresif dönemleri de var kadınların,bir de her kadın doğum ve sonrası olan süreci aynı psikoloji ile atlatmış olamaz ,neden herkesi kendiniz gibi olmasını bekliyorsunuz kadın her daim bakımlı olmalı diyen arkadaşlara soruyorum bunu.