Merhaba arkadaşlar.uzun zamandır giremiyorum foruma yorumların hepsini okuyamadım.Eşimle yaşadığım o tartışmadan sonra çok hırslandım.Her hafta sonu alışverişe götürdüm eşimi.Ayaklarına kara sular indi.Dişini sıktı.Çünkü ben ona "bundan sonra senin istediğin gibi bakımlı ,istediğin tarzda kıyafetler giyeceğim,fakat bunun için alışveYriş yapmam ,kuaförlerde vakit harcamam gerek dedim oda tamam,yeterki sen bakımlı ol demişti.Herneyse,hafta sonları alışveriş merkezlerinde ve kuaförlerde vakit harcadım.Eve temizlikçi kadın çağıracağım kendime bakmak için vaktim olmuyor dedim.Ona da tamam dedi.Fakat benhıncımı alamadım ya en sonunda dedimki "kocacım iyiki hatırlattın bakımlı olmanın önemini aşk hayatımıza renk gelecek,fakat senin de değişmen gerek,saçını uzat küpe tak,top sakal bırak,giyim tarzını değiştir çok sıradansın dedim.Biliyorum bunları yapamayağını.İlk başta itiraz etti.Beim tarzım değil bunlar yapamam dedi.Ben de ona dedim ki "senin benden giymemi istediğin kıyafetlerde benim tarzım değil ama ben senin için çabalıyorum ,şimdi anladın mı dedim.Arkadaşlar bakımlı kadın derken herkes farklı yorumluyor.Konuyu ben açtığıma göre eşime göre bakımlı kadını tarif edeceğim size ona göre yorum yapın.Eşime göre bakım:Kadının hergün aynı elbiseyi giyinmemesi,evde eşofmanla değil kadın gibi ,kadınsı kıyafetlerle dolaşması,sexi giyinmesi,hafif bir makyaj ve tabiki temiz olmak.Ben bunlardan sadece temiz olmayı yapıyorum.Makyaj ve gösterişli giyinemyi ise bir düğün olursa ancak giyerim ki yine rahat kıyafetler seçmeye çalışırım.Topuklu ayakkabı giyinmeyi sevmiyorum ama eşim istedi diye giymeye çalışıyorum.Benim tarzım rahat spor kıyafetler anlatabiliyor muyum?Ben neden onun isteklerini gerçekleştirmeye çabalıyorum da o benimkini yapmıyor?Ayrıca aldatmak bukadar basit mi olmalı?Diyelim ki evlendik allah korusun biryerimi z yandı izi kaldı kör ,topal kaldık olabilir hayat bu.Ne yani kocalarımız bizi aldatmak zorunda mı ozaman.Unutmayınki her sağlıklı birey birer engelli adayıdır.Herşey gelebilir başımıza.Okadar fakir insanlar var ki.Muhtaçlar bir ekmeğe bırak bakımlı olmayı.Ne yani onlar boşansın mı aldatsın mı bukadar basit mi.BENİM sinir olduğum şey bu zaten.Evlilik kurumu saygı ve fedakarlık üzerine kurulmalı.Aşk ve sevgi ondan sonra gelir.Aşk ve sevgi iki kıyafete bakıyorsa ben istemiyorum böyle kocayı.Ha benim kocam artık vazgeçti beni eleştirmekten.Bana sürekli çok zayıfsın,hele son zamanlarda her gün çok zayıfsın diyordu.moralim bozuluyordu.Sizin moralinizde bozulmazmıydı eşniz size hergüün çok zayıfsın dese aynaya bakarken kıyafetleri kendinize yakıştırırmıydınız?Kurban bayramında memlkete gitmek istedi.Yol uzun olduğu için ankarada bir kaplıcada otelde dinlendik bir geceliğine.O an onun bana aşık olmadığını birkez daha farkettim.Ama şunuda farkettim o bana insan olduğum için fedakar olduğum için değer veriyor seviyor.Memlekete gidip kayınpederi de alıp geldik.5 tane eltim var hepsi ev hanımı hiç biri bakmıyor adama.Kışın hep bende kalıyor.Yazın ise kendi köyünde kalıyor.Buda bir fedakarlıktır.Ama ben en başta allah rızası için bakıyorum kayınpederime.Şimdi babası bizde ya artık beni hiç eleştirmiyor eşim bana şirinlikler yapıyor.Babasına iyi davranayım diye.O ŞİRİNLİKLER YAPMASA DA iyi davranırım ben yukarıda Allah var.Eşim babasına ailesine saygılı davrandığımı gördükçe beni daha çok seviyor bunu farkediyorum fakat bu sevgi kadın erkek ilişkisinde olan sevgi gibi değil bunu hissedebiliyorum.O BANA AŞIK DEĞİL.Defalarca bu konuyu tartışmak istedim onla itiraf ettiremedim.Ama biz kadınlar anlarız değil mi?Bu sefer şöyle bir sorun oluştu bende :Kocama ben aşıkken ,hala onu görünce etkilenen ben artık onunla cinsellik yaşamak istemiyorum.Bu çok önemli bir sorun oluşturdu evliliğimizde.Onun beni beğenmediğini düşüne düşüne ondan soğudum ne apacağım hiç bilmiyorum. Bir sikoloğa mı gitsem acaba.Nekadar uzun yazdım böyle.Kafanızı şişirdim.Okuyanlara teşekkürler.....
Canım kilolara çok takmışsın galiba, ama eşin bahane arıyorsa şişman olsaydın bu sefer de çok şişkosun, giydiğin hiçbirşey yakışmıyor, kilo ver diycekti.
Kadın ne kadar güzel, seksi ve bakımlı

Ben de evde eşofman giyiyorum birçok kadın gibi. Evde makyaj yapmıyorum. ama çalışıyorum. Tabiiki işyerime giderken elimden geldiğince şık omaya çalışıyorum. Makyaj yapmadan evden çıkmam. Evdeki halim eşimin hoşuna gitmeyebilir. Erkeklerin dışarıdaki bakımlı, şık, makyajlı bayanlar hoşlarına gidebilir. Ama unutulmamalı ki madalyonun öbür yüzü de var. dışarıda erkeklerin belki eşinizin bile hoşuna giden şık, makyajlı, bakımlı hanımlar, evde eşofmanla oturuyor olma olasılıkları %80'dir.:78: