kızlar merhaba,
bikaç zamandır eşimle tartışıyoruz. Aslında çoğunun aslı astarı yok. Geçen günde kavga ettik. Iki gündür evde yabancı gibiyiz. Bi tek yemekte konuştuk oda mecburen. Oda tuzu ver ekmeği uzat demek için. Eşin sürekli internetin başında akşamları yarım saat görüştüğümüz yok desem yeridir. Dün tabi kabgalı olduğumuz için hiç yanıma gelmedi. Bende salonda televizyon seyrederken uyuyup kalmışım. Kavgalı olmadığımız zamanlarda beni uyandırır odaya götürürdü. Dün kavgalı olduğumuz için hiç yanıma bile gelmemiş. üstüm başım açık uyumuşum. Uyandığımda saat 3.5'tu. Bi baktım. Oooo çoktan uyumuş. Beni yatağa götürmemiş. Neyse dedim sürekli bilgisyarada bi bakiyim ne yapmış die. Genelde geçmişi siler. Arada kalırsa bikaç girdiği yer onları görebiliyorum. Facebook'a girdiğinde eski kız arkadaşının profiline girdiğini gördüm. Beynimden vuruldum resmen.
Bi kaç gün öncede aramız gayet iyiyken de girdiğini görmüştüm. Denk gelmiştir. Merak etmiştir. Dedim. Unutmaya çalıştım. Ama dünde girince....( normalde ortak arkadaşları falan yok sürekli denk gelicek birisi değil. Birde adı soyadı ile aratıyorum ben bulamıyorum. O nerden bulup bakıyorsa.
Hayattan bezdim inanki aynı yatağa girdiğim adamın kavgalı bile olsak başka birini düşünmüş olmasını hazmedemiyorum. üstüne üstlük hamileyim. Ne yapacaım bilmiyorum. Içimden hiç birşey gelmiyor. Ne olur bana bi yol gösterin..
kızlar merhaba,
bikaç zamandır eşimle tartışıyoruz. aslında çoğunun aslı astarı yok. geçen günde kavga ettik. iki gündür evde yabancı gibiyiz. bi tek yemekte konuştuk oda mecburen. oda tuzu ver ekmeği uzat demek için. eşin sürekli internetin başında akşamları yarım saat görüştüğümüz yok desem yeridir. dün tabi kabgalı olduğumuz için hiç yanıma gelmedi. bende salonda televizyon seyrederken uyuyup kalmışım. kavgalı olmadığımız zamanlarda beni uyandırır odaya götürürdü. dün kavgalı olduğumuz için hiç yanıma bile gelmemiş. üstüm başım açık uyumuşum. uyandığımda saat 3.5'tu. bi baktım. oooo çoktan uyumuş. beni yatağa götürmemiş. neyse dedim sürekli bilgisyarada bi bakiyim ne yapmış die. genelde geçmişi siler. arada kalırsa bikaç girdiği yer onları görebiliyorum. facebook'a girdiğinde eski kız arkadaşının profiline girdiğini gördüm. beynimden vuruldum resmen.
bi kaç gün öncede aramız gayet iyiyken de girdiğini görmüştüm. denk gelmiştir. merak etmiştir. dedim. unutmaya çalıştım. ama dünde girince....( normalde ortak arkadaşları falan yok sürekli denk gelicek birisi değil. birde adı soyadı ile aratıyorum ben bulamıyorum. o nerden bulup bakıyorsa.
hayattan bezdim inanki aynı yatağa girdiğim adamın kavgalı bile olsak başka birini düşünmüş olmasını hazmedemiyorum. üstüne üstlük hamileyim. ne yapacaım bilmiyorum. içimden hiç birşey gelmiyor. ne olur bana bi yol gösterin..
sen kendi profilinden mi aratıyosun o kızı tatlım?
kızlar merhaba,
bikaç zamandır eşimle tartışıyoruz. aslında çoğunun aslı astarı yok. geçen günde kavga ettik. iki gündür evde yabancı gibiyiz. bi tek yemekte konuştuk oda mecburen. oda tuzu ver ekmeği uzat demek için. eşin sürekli internetin başında akşamları yarım saat görüştüğümüz yok desem yeridir. dün tabi kabgalı olduğumuz için hiç yanıma gelmedi. bende salonda televizyon seyrederken uyuyup kalmışım. kavgalı olmadığımız zamanlarda beni uyandırır odaya götürürdü. dün kavgalı olduğumuz için hiç yanıma bile gelmemiş. üstüm başım açık uyumuşum. uyandığımda saat 3.5'tu. bi baktım. oooo çoktan uyumuş. beni yatağa götürmemiş. neyse dedim sürekli bilgisyarada bi bakiyim ne yapmış die. genelde geçmişi siler. arada kalırsa bikaç girdiği yer onları görebiliyorum. facebook'a girdiğinde eski kız arkadaşının profiline girdiğini gördüm. beynimden vuruldum resmen.
bi kaç gün öncede aramız gayet iyiyken de girdiğini görmüştüm. denk gelmiştir. merak etmiştir. dedim. unutmaya çalıştım. ama dünde girince....( normalde ortak arkadaşları falan yok sürekli denk gelicek birisi değil. birde adı soyadı ile aratıyorum ben bulamıyorum. o nerden bulup bakıyorsa.
hayattan bezdim inanki aynı yatağa girdiğim adamın kavgalı bile olsak başka birini düşünmüş olmasını hazmedemiyorum. üstüne üstlük hamileyim. ne yapacaım bilmiyorum. içimden hiç birşey gelmiyor. ne olur bana bi yol gösterin..
cnm kötü bi durum ne kadarlık evlisiniz? eski sevgilisini merak etmek demek onu hala düşünüyo anlamına gelir çok yanlış siz evlisiniz eskiye çizgi atması gerekir eğerki hayatında nokta koyamadığı bişeyler varsa neden evlendi. vede hamilesin şuan her zamankinden daha fazla üstüne düşmesi senle ilgilenmesi gerekir hassas dönemdesin umarım herşey düzelir cnm..
hayır onun profilinden yazıyorum. çıkmıyor. o nasıl buluyor anlamıyorum.
canım üzme kendini hamilesin bebişi düşün ben olsam alır karşıma tatlılıkla sorarım eşime..erkekler tatlı dil karşısında pek suskun kalamazlar en başta senin sabırlı olman lazım tabi konuyu konuşurken..hemen kötü düşünme diycem ama konu erkek milleti olunca herşey bekleniyor onlardan..burda iş sana düşüyor canım akşam geldiğinde güler yüzle karşıla hiçbişey olmamış gibi..konu konuyu açarken karşılaştığın durumdan bahset bakalım ne tepki verecek..hemen sinirlenip suçunu bastırmaya çalışırsa o öfkenin altında yatan bi art düşünce vardır bana göre
cnm hiç üzme kendini. Ama içine de atma. çat çat söyle söylemek istediklerini. Ne arıyorsun hala eski kız arkadaşının profilinde de. Varsa pişmanlıkların gel oturalım orta yolu bulalım ben bu saygısızlığa daha fazla dayanamam de. Içinden aklından ne geçiyorsa dök önüne. Içinde tutup böyle biriktireceğine. Herşey paylaşmakla başlar cnm. Oyunlar oynama ona. Sinsi planlarda yapma. Net ol ve yüzüne söyle. Ona sor herşeyi. Ben eşimle mümkün olduğunca bu şekilde diyalog kurarım. Aman baktımı acaba, kıskandığımı belli etmeyeyim gibi şeyler aklımın ucundan bile geçmez. Geçenlerde eski nişanlısını görmüş mesela. Konu açıldı dedim hiç karşılaşmadın mı eski nişanlınla aa ben sana söylemedim mi unutmuşum dedi. Cep telimi ödemek için bir bayiiye girdim geçenlerde kartı uzattım kafamı bi kaldırdım o dedi. Salağa yattık ikimizde dedi. Hamileydi evlenmiş herhalde dedi. Ne oldu hissettin mi birşeyler dedim? Yok artık ne hissedeceğim yaa. Aradan yıllar geçmiş. Hissetçek olsam ayrılmazdım herhalde dedi. Görmedim de diyebilirdi yani. Ama çekinmez benden. Anlatır herşeyini...
sadece profile bakması onun eski sevgilisini düşündüğünü göstermez. Bu yeterli bir delil değil. Itiraf edelim, hepimiz yaparız bunu. Msj atmış mı, arkadaş olarak eklemiş mi önemli olan bu?
Kafanda kurma böyle şeyleri. Ya da program yükle pc ye herşey kontrol altında olsun
canım umarım dediğin gibidir. Olumsuz düşünmek istemiyorum. Bi ömür geçmez böyle. Mesaj atamaz arkadaş olarakta ekleyemez zaten. Face şifresini biliyorum heran girip bakabileceğimi biliyor. O yüzden yapamaz.
Ya aslında salaklık bende. Internette bi yer var sık kullanılanlar diye. Orda girilen siteleri gün gün görebiliyorsun. Bende evliliğimizin ilk aylarında manken resimlerine baktığını gördüm. Hesap sordum sen bunlara mı bakıyorsun ben yetmiyor muyum sana die. Onları nerden gördüğümü de gösterdim. şimdi oda öğrendi geçmişi siliyor. O yüzden elimde çokta delil yok açıkcası. Hep benim aptallığım.
bence konuyu direk facede o kıza bakıyor olarak görmeyin. Normalde size karşı tavırları nasıl? Nasıl anlaşırsınız mesela? Yada neden kavga edersiniz konu ne olur? Birde sizin hamile olduğunuzu duyunca tepkisi ne oldu bunları merak ettim cnm
canım bu sevgilsi benden önce olan değil. benle tanışmadan önce iki sene önce ayrıldığını falan söyledi. onun üstüne görüşüü kişler olmuş. hani insanı hayatta birinme aşık olur ya. benim kocamda buna aşık olmuş ben öyle anlamıştım. anlatııklarından. biz 3 senedir beraberiz. 5-6 aylık da evliyiz daha çok yeni yani.
evet çok hassas dönemimdeyim. ama hiç anlamıyor. duygusalım. bişeye ağladığım zaman yine ne oldu lan. yinemi ağlıyon deyip çeker gider yanımdan.
bilmiyorum ya çok çaresizim. hamile olmasam daha farklı düşünürdüm belki ama şimdi düşünemiyorum elim kolum bağlı maalesef. internete her girdiğinde çıldırıyorum resmen yine bakar mı ki diye.
canım daha öncede mankenlerin resmine baktığını görmüştüm. O zaman sordum oda bana anlattı. Bana mantıklı geldi kasti bi şekilde açmadığı. Ama şimdiki öyle bir durum değil. Ben arayıp buldum oraya girdiğini. şimdi söylesem delilleri iyice yok edecek bi suç işledikten sonra. Ve daha dikkatli olmaya çalışacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?