- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
Bence de üzülme. Altında bir şey olacağını sanmıyorum. Bazen sıkılıp bütün eski sevgililerimi arıyorum ben fbooktaSırf meraktan tabi. Kim nerde okuyo, kim nerde çalışıyo, kiminle sevgili olmuş diye. Aklımın olduğunu göstermez eşinde de durum böyledir bence sen rahat ol. Eşine bu durumdan rahatsız olduğunu söyle, düzelmezse sende eski sevgiline bak arada, eşin kıskanırsa "ee noldu şekerim?" dersin.
Eşiniz sizi seviyor mu,yoksa hala onu untamadığını mu düşüyorsunuz..eğer seviyorsa hiç sorun etmeyin,herkesin böyle gel gitleri olur geçmişi anar o kadar..ama sevgisinden şüpeniz varsa haklısınız..
canım bu sevgilsi benden önce olan değil. benle tanışmadan önce iki sene önce ayrıldığını falan söyledi. onun üstüne görüşüü kişler olmuş. hani insanı hayatta birinme aşık olur ya. benim kocamda buna aşık olmuş ben öyle anlamıştım. anlatııklarından. biz 3 senedir beraberiz. 5-6 aylık da evliyiz daha çok yeni yani.
evet çok hassas dönemimdeyim. ama hiç anlamıyor. duygusalım. bişeye ağladığım zaman yine ne oldu lan. yinemi ağlıyon deyip çeker gider yanımdan.
bilmiyorum ya çok çaresizim. hamile olmasam daha farklı düşünürdüm belki ama şimdi düşünemiyorum elim kolum bağlı maalesef. internete her girdiğinde çıldırıyorum resmen yine bakar mı ki diye.
bende senin gibi düşünmek istiyorum. Kendimi avutmak için. Normalde bana karşı tavırlar çok iyiydi. Sevgisinden asla şüphem yok. Gelir öper koklar gider.
Biraz anlaşamıyoruz açıkcası. En ufak bi şeyden kavga ettiğimiz çok olur. Ama yine hiç bişey olmamış gibi yanıma gelirdi.
Biz zaten bebek istiyorduk. Biraz ani bi hamilelik olunca ikimizde şok olduk. Ama sonra alıştık bebek fikrine. Istediğinden emindim. Hatta arkadaşları falan arayıp daha çok erken siz ne yaptınız biraz gezip tozsaydınız. Bebk zor falan filan dedikçe kocam bebek çok güzel bişey. Elinize alınca anlarsınız diyordu. çok istediğinden emindim.
Ama bu iki gündür hiç bişeyden emin değilim. Ne beni nede bebeğimi düşünmüyor. Gece biraz ilgisini üzerine çekebilmek için karnım ağrıyor doktora gidelim falan dedim. Yalan söyledim yani. Beklediğim ilgiyi görebildiğimi söyleyemem. Sabah doktora gideceğimi söyledim evden çıkarken para istedim. Beni biraz önce aradı bende zannediyorumki hastaneye gittin mi diye soracak başka bişey söyledi kapattı.
Artık hiç bişey düşünemiyorum.
kendimi sizin yerinize koydum hakikaten çok uzulur beni sevmediğini artık onu duşunduğunu zannederdim. Ama şöyle dönüp kendime çevirince oku itiraf etmeliyim ki bende bazen eski sevgilimin facesine bakıyorum:2: Şimdiki nişanlımı çok seviyorum ona aşığım ama neden bakıyorsun diyorsanız bilmem merak mıdır nedir. Bence bu değilde size olan ilgisizliği sorun tam size hashas davrancağı dönemde tabiri caizse odunluk yapması çok yanlış
evli olunca iş değişiyo ama...
çok haklısın evli olmak çok zor bişeymiş benim durumumda olan birisi için şuanda. ama elimden bişey gelmiyor. keşke evlenmeseydim dediğimde çok olmuştur.
Allah'ım bana sabır versin diyorum. kocama akıl fikir vermesini evini, doğacak bebeklerini düşünerek hareket etmesini istiyorum.
gizemcim yapacağın tek şey şu an için bol dua etmek sabır etmek evet hamile olmasan bırak git denilir ama bebeğini düşün belkide doğacak olan bebeğiniz sizi birbirinize sımsıkı bağlar eşin senden ve bebişinden başka bişi düşünemez ama çok dua et...
benimde yapabildiğim tek şey o. başka çarem yok. ama eşime karşı güvenimi yitirmişken böyle nasıl devam eder. zamanla unutulur mu? içimdeki acıyı bastırabilmek için bende mi aynı şeyleri yapsam kendimi tatmin etsem.
bazen düşünüyorum eşim bana güvenmese daha mı çok üstüme düşerdi? kafayı yicem.
çok çaresizim ne olur bana dua edin. bebeğim için katlanıyorum.
face de eski sevgilisine bakmasını takma kafana bence kafana takman gerekenler farklı.. hamile bir bayansın ve seni almadan üstünü örtmeden gidip yatıyor bu nedir böyle? ayrıca aglamanda yinemi ağlıyorsun lan ne demek? ilgi beklediğin halde farklı karşılık alman ne? vs önce bunları konus hallet eşinle.. afedersin ama yontulmamış odun kocan...
facede bakmıştır herkes bakar meraktan bende bakarım arada bi yaşıyormu ölmüşmü napıyor nerde çalışıyor hayatındaki kız güzelmi evlenmişmi cocugu olmuşmu vs diye.. bunda sıkıntı yok sıkıntı sana olan davranışları... artı sor sormaktan da cekinme istediiği kadar silsin geçmişi çekirge bir zıplar iki zıplar.. bi yalnış yapıyorsa mutlaka acık verecektir...
bana güvenirdemişsin o güveni sars o zaman.. sendende beklesin ki kendisi yapmasın.. seni cepte keklik bildiğinden de yapabilir.. sende acık unut ya da silme geçmişi
kıskanmasını sağlamalısın bir şekilde sana tekrar yönelmesini ve aslında senin cepte keklik değil senide kaybedebileceğini bilsin.. nasıl yaparsın bilemiyorum ama içinde kaybetme korkusu olmadan bu iş olmaz.. birgün senide kaybedebilir bunu anlaması lazım.. aynısı yapma ondan ne farkın var vs diyen arkadaşlara takılmıyorum ama nette eski sevgilisine bakmış bizde bakıyoruz dürüst olun hiç mi merak edip bakmadınız ne olduk tüü kaka mı olduk bırakın Allah askına ortada ki olay o değil. bakarım oda baakr merak etmiştir bakmıştır sorun bu değil sorun davranış sekli ve cepte keklik bilmesi..benim internette girdiğim yerler belldiri. facebook. mynet, mailim, alışveriş siteleri bunlar. başka nerelere girilebilir ki kıskansın beni. kız halimde mankenlere bakacak halim yokki.
beni cepte keklik bildiği çok doğru. tam yerinde olmuş bu cümle. kıskanmıyor kıskanmıyor kıskanmıyor...
bence sakın aynısını yapma senın ondan ne farkın kalacak onuda gectım boyle bıseyı yakaladıgı zaman daha mı ıyı olacak baruta atesle gıtmek gıbı bısey... bence bı sure takıp et arkadas olarak ekleyıp eklemedıgıne bak eger devam ettıgını goruyorsan ac onada goster boyle bıseyı neden yptıgını sor... anladıgım kadarıyla sıfresını bılıyosun facesının senın bıldıgını bıle bılede kaydedecegını dusunmuyorum .
bende senin gibi 5 6 aylık evliyim eşimin eski sevgilisiyle sarmaş dolaş fotoğrafını gördüm bende aynı seninle aynı durumdayım tek farkla hamile değilim...bunaldım.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?