Öcelikle Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Sıkıntına gelince ben de çok dert etmemeni öneririm. Geçmiş geçmiştir. Erkekler kolay kolay eskiye rağbet etmezlerOnlar bizim kadar derin de düşünmezler. benim hissettiğim şey, eşinin meraktan baktığı yönünde. Ha sen hamileliğin nedeniyle daha hassas ve daha fazla ilgiye muhtaçsın, eşin bunun farkında değil o ayrı mesele.
Kaç tane koca hakkıyla eşine hamileliğinde destek oluyor çok merak ediyorum. Ben şahsen sağlık olarak değil ama bu beklentilerim yüzünden zor bir hamilelik geçirdim. Sakın ama sakın boş şeyleri dert edip de karnındaki bebişin psikolojisini şimdiden bozma tatlım. Benim kızım 9 aylık hala uyku sorunumuz var. Resmen delirme aşamasındayım uykusuzluktan ama onun suçu değil, benim. çok iyi biliyorum. O yüzden önce kendini, sonra karnındaki meleği, sonra da eşin de dahil olmak üzere dünyanın geri kalanını düşünsenden daha değerli bişey yok.
Bebeğini kucağına aldığında hayatın öyle bir değişecek ki bu günleri düşünüp inanamayacaksın inşallah
[ı]sadece profile bakmak o kişiyi seviyor anlamına gelmez ki eğer mesajlaşma veya telefon numaraları alınıp konuşma durumunda haklısın diycem
ama bunların olmasına fırsat vermeden kontrol altında tut,ama dediğim gibi sadece adını aratıp bakmadır ilersini düşünmemeye çalış .[/ı]
benimde yapabildiğim tek şey o. başka çarem yok. ama eşime karşı güvenimi yitirmişken böyle nasıl devam eder. zamanla unutulur mu? içimdeki acıyı bastırabilmek için bende mi aynı şeyleri yapsam kendimi tatmin etsem.
bazen düşünüyorum eşim bana güvenmese daha mı çok üstüme düşerdi? kafayı yicem.
çok çaresizim ne olur bana dua edin. bebeğim için katlanıyorum.
aynı şeyleri yapmak mı?????!!!!!!
çok çaresizim. şüphe çok kötü bişye insanın içine bi sefer düşmeye görsün. Bu durumu nasıl engelleyebilirim bilmiyorum:
CAnım benim Allah razı olsun. bebeğimi düşünmek zorundayım farkındayım ama sanki o doğunca aramız daha da açılacak gibi geliyor.
bende senin gibi 5 6 aylık evliyim eşimin eski sevgilisiyle sarmaş dolaş fotoğrafını gördüm bende aynı seninle aynı durumdayım tek farkla hamile değilim...bunaldım.......
evet şifresini biliyorum. arkadaş olarak ekleyebileceğini zannetmem. mesajda atamaz ne yazacakki. diyorumya geri dönüş olmadığını kendiside çok ii biliyor..
kızlar benim durumumda benzer şekilde.. bunalımdayım hamileyim.. içim içimi yiyor... biz eşimle severek evlendik 1 sene oldu. geçmişte ciddi bişey olmadı dedi ve bana hiçbişey anlatmadı bende sormadım çünkü dinlemek istemedim. geçen hafta bana çok yakın davranan bir akrabası eşimin benden önce ciddi bir ilişkisi olduğunu 1 yıl kadar sürdüğünü evlenmek istediklerini eşimin ailesinin sorun çıkardığını söyledi.ne diyeceğimi bilemedim saçmaladım kızın adını filan sordum. hamileyim cinsiyetimiz belli değil ama isim konusu oluyordu aramızda ve kızın ismi eşimin önerdiği isimlerden birisiydi.. beynimden vuruldum resmen hala onumu düşünüyor acaba bana bakınca onumu görüyor aklımda o kadar çok soru varki o günden beri doğru dürüst uyuyamıyorum zaten kıskanıyordum şimdi daha arttı eşime açamam bu konuyu aklına getirmek istemiyorum ne yapıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?