kocamın eski sevgilisini düşündüğünü bilmek....

CAnım benim Allah razı olsun. bebeğimi düşünmek zorundayım farkındayım ama sanki o doğunca aramız daha da açılacak gibi geliyor.

sadece profile bakmak o kişiyi seviyor anlamına gelmez ki eğer mesajlaşma veya telefon numaraları alınıp konuşma durumunda haklısın diycem

ama bunların olmasına fırsat vermeden kontrol altında tut,ama dediğim gibi sadece adını aratıp bakmadır ilersini düşünmemeye çalış .

bende öle tahmin ediyorum. Sadece bakmak. Ama bi sefer değil iki sefer gördüm baktığını. Benim görmediğimde vardır muhakkak. Bu bile canımı acıtıyor....

FACEde birine bakmak onu düsünüor anlamina gelmez...bende bakiorum ara sira oysa kocama cok asigim...kafani böyle seylere takma...

Öncelikle allah bebeğini hayırlısıyla,sağlıklı kucağına almayı,güle güle büyütmeyi nasip etsin..Hamilelik çok sitresli,zor bir dönem çok iyi bilirim benim de 9 aylık bir bebeğim var çok iyi bilirim..Lohusalık kısmı ise daha da zor bir dönem.Daha sorunsuz girmen için bu dönemlere,kafan rahat olmalı bence bu nedenle eşinle açık açık sinirlenmeden,sakin sakin konuş,tatlı dille anlat her şeyi güzel bir sofra hazırla,gördüklerini,hissettiklerini bütün kaygılarını anlat.Allah yardımcın olsun canım..

Canım umarım sorun olmaz ve eşin yola gelir.Ben boşanma aşamasındayım.Davayı açtım.Benim eşim daha 4 aylık evliyken eski kız arkadaşına attığı maili yakaladım.Benden önce görüşöüşler onunla eşimin ailesi istemediği için ayrılmışlar.Ben kızdım affet falan dedi.Affettim hata yapmışım.Meğer adam bu olaydan sonra ona özel msn adresi almış.Benden hergün uzaklaştı.Sevmiyorum istemiyorum seni demeler falan.Ve şuan boşanıyoruz.İnş senin hikayen benimkine benzemez tatlım.Allah yardımcın olsun..

aynı şeyleri yapmak mı?????!!!!!!

kötü düşünme canım hamileymişsin de dikkat et kendine ve bebeğine
belki dediğin gibi sadece bi an merak edip girmiştir
ötesiyse de boşver kendini düşün kimse için değmiyo
o sen hamileyken böyle yapıyosa zaten sarf edeilecek emeğe yazık
akışına bırak herşeyi...

CAnım benim Allah razı olsun. bebeğimi düşünmek zorundayım farkındayım ama sanki o doğunca aramız daha da açılacak gibi geliyor.

Evet bebek doğduktan sonra işler 5 misli daha zorlaşıyor ama sana şu kadarını söyliim senin de önceliklerin değişiyor. Bebek neden uyumadı, neden emmedi, neden kaka yapmadı hatta Ve genelleme yapmaktan hoşlanmadığım halde çok genelleme yaptığımın da farkındayım ; inan erkeklerin büyük bir çoğunluğu eve gelen bebekten daha bebek oluyor. Siz ilgi ve yardım bekledikçe o sizden daha fazlasını bekliyor ve siz zaten yeni bebek sahibi olmanın acemiliğiyle epey sıkıntı çekiyorsunuz. Bunlar zor tafafları; bilin de şok olmayın

Ama güzel tarafı; bi sarılın, bi koklayın, size bi gülümsesin, emerken gözünüzün taaa içine bi baksın... Ben hayatımda bundan büyük bir mutluluk hiç tatmadım söyleyim. dediğim gibi kızımın uykusu çok ama çok sorunlu, eve gidince çok ama çok yoruluyorum ama şu an iş yerindeyim nasıl özledim meleğimi anlatamam.

Bu kadar laf kalabalığını şuraya bağlamak istiyorum; Lütfen sakinleşin ve rahatlayın biraz...Her geçen gün ömürden geçiyor, bu günlerinizin ve sağlıklı bir hamilelik geçirmenizin tadını çıkarın. Bakın çocuk sahibi olamayan insanların çabalarına, veya sorunlu hamilelik yaşayanlara...

Hepsi geçecek inşallah emin olun...

bu erkekler niçin böyle...kendileri eski sevgililerinden bahseder....internetten takip eder hayatını...kadın yapsa dünyayı koparırlar....bir evli erkeğin eski sevgilisiyle ne işi olabilir anlıyamıyorum....bir bıkma dönemlerei yaşıyorlar belli bir süre sonra...sizin adınıza üzüldüm...açıklaması ne olacak merak ediyorum..

Bende sıksık eski sevgilimin profiline bakarım ama sevgimden değil diğer ardşların dediği gibi meraktan .. bu konuya fazla takılma gercekten üzülcek bişey yok..diğer konuya gelince hamilelikte erkekte kadında çok hassas ve duygusal oluyor.. kadın ilgi bekliyor adam tv karşısına gecip kumandayla zaping yapıyor.. Üzülme bu her kadının ortak sıkıntısı.. malesef erkeklerin %90nı kadın ruhundan anlamıyor. kadınları anlamak için bir sürü kitap cıktı, bence bütün erkeklerde olmalı şu kitaplardan.yoksa bu odunların kadınları anlayacağı yok :)

erkek kızgınsa kadın hamile olsa bile kaldırıp yatağına götürmez. hele ki akrep burcuysa eşimden biliyorum..

şunuda söylim bu hamilelikte ağrım var fln numaralarını yemiyolar emin olabilirsin cnm.. normal zamanda olsa inanırlar ama kavgalıyken kesinlikle inanmıyorlar.. test edildi onaylandı buda.. hatta eşim bana inanmadığını ilgi çekmeye çalıştığımın farkında olduğunu bunu anlamamak için aptal olmak gerektiğini sölemişti.. yatakta sıksık ağlıyorsan bununda ilgi çekme tekniği olduğunu düşünür.. bu ilgi çekmeye çalışmalar onu dahada uzaklaştırır hatta tümden ruhsuz bir adama dönderir haberin olsun..

Bence sessiz kal rahatlatıcı müzikler dinle.. eşinin sana ilgi göstermesini mi istiyorsun o zmn onunla ilgilenmiyormuş gibi yap senden isteklerini anında yerine getir.. su mu istedi ikiletmeden git getir ama gerekmedikce konuşma.. al eline bir roman en sürükleyicisinden onu oku özellikle beraberken.. onunla ilgilenmediğini göstermenin en kolay yolu bence... eşim bi hafta dayanmıştı bu duruma.. sonunda beni karşısına alıp neden böylesin yokmuşum gibi davranıyorsun..bir haftadır ölüp ölüp diriliyorum depresyona girdim nerdeyse demişti.. bende farkında değilim nasıl davranıyorum ki gayet normalim demiştim..

Bebeğini düşün o şuan senin bütün ruh hallerinden etkileniyor.. benim kızım şuan hamileyken nasıl davranıyorsam o şekilde davranıyor..bütün hareketleri sinirliliği aynı o zmnki tavırlarım.. gözlerime inanamıyorum sinirlendiğini gördüğüm zaman.. bir daha hamile kalırsam aynı hatalara tekrar düşmem.. bana öğüt veren kimsem yoktu bunların hiç birini bilmiyordum.. ama bak senin burda öğüt alabileceğin birsürü ardşın var..

İnternet konusuna gelince bence evli bir ciftin evinde olmaması gereken bişey.. belki ilerde çocukların dersleri için alınır ama yeni evliyken asla olmamalı.. bizim evde pc başından kalkmayan malesef bendim.. eşim tv başında ben pc başındaydım.. bunun yanlış olduğunu kabul ediyordum ama bunu eşime itiraf etmiyordum.. Eşime ayırabileceğim bütün vaktimi şu pcde harcıyordum.. zamanla bu net sevdasıda azaldı hele çocuktan sonra baya bi azaldı.. sende sıkma canını bebek doğduktan sonra onunda ayrı bir eğlencesi olmuş olacak ve neti azaltacaktır..

çok konuştum ama şunuda ekleyeyim sakın eşine gördüklerini belli etme sen zaten neden belli etmemen gerektiğini iyi biliyorsun.. daha dikkatli davranmasından başka bir işe yaramaz..söylesen ne olacakki merak ettim baktım ne var yani deyip geçiştircek ve bundan sonra çok daha dikkatli davranmasına sebep olacaksın..

kızlar benim durumumda benzer şekilde.. bunalımdayım hamileyim.. içim içimi yiyor... biz eşimle severek evlendik 1 sene oldu. geçmişte ciddi bişey olmadı dedi ve bana hiçbişey anlatmadı bende sormadım çünkü dinlemek istemedim. geçen hafta bana çok yakın davranan bir akrabası eşimin benden önce ciddi bir ilişkisi olduğunu 1 yıl kadar sürdüğünü evlenmek istediklerini eşimin ailesinin sorun çıkardığını söyledi.ne diyeceğimi bilemedim saçmaladım kızın adını filan sordum. hamileyim cinsiyetimiz belli değil ama isim konusu oluyordu aramızda ve kızın ismi eşimin önerdiği isimlerden birisiydi.. beynimden vuruldum resmen hala onumu düşünüyor acaba bana bakınca onumu görüyor aklımda o kadar çok soru varki o günden beri doğru dürüst uyuyamıyorum zaten kıskanıyordum şimdi daha arttı eşime açamam bu konuyu aklına getirmek istemiyorum ne yapıyım sizce

evet şifresini biliyorum. arkadaş olarak ekleyebileceğini zannetmem. mesajda atamaz ne yazacakki. diyorumya geri dönüş olmadığını kendiside çok ii biliyor..

Bence asıl merak uyandırıp kocanı gergin hale getiren gidip face de orda burda açık unutman değil tam tersi ne var ne yok silmendir. o tam oturacağı sırada bi sn diyip böyle biraz oyalanıcaksın. tamamen herşeyi sil arasa tarasın hiç bişey bulamasın. işte o zaman oturur merak eder neyi sildi bu der. hem sen onun yaptığını yapmamış olursun hem de onu biraz meraklandırmış olursun. hiç bir erkek kadın gibi oturup napsam diye düşünmez dan dan söyler. sana bişey sorduğunda niye eski sevgilime baktığımımı düşünüyorsun hayrola sen bakıyorsun galiba dersin üstüne bide baktığın için mi karını koltuk köşelerinde üstü açık bırakıyorsun vay be ne aşkmış der kalkar gidersin. otrusun o düşünswün. benim ne yaptığıma gelince o seni çok ilgilendirmez önce sen kendi sorumluluklarını yterine getir sonra ben sana gerekli açıklamaları yaparım dersin

Ben şu andan ikinci evliliğimi yaşıyorum ilk evliliğim böyle internet aldatma kızlartla fingirdeme olaylarından dolayı bitti. hemde hamileydim. hamileyken ne yaparsanız yapın sizi kıskanmıyoru. o anlık öfkeyle gizli gizli telefon konuşması yapıyormuş gibi bile yaptım ama o kadar emindiki benden hiç sallamadım. bi erkeği gerçekten silkeleyen tek şey yapılan icraatlarç öyle blöflelre gelmiyorlar. bi gün internetten yakaladım yine dedim ki evlilik yok çocuk yok ben yokum hiç bişey yok. ne demek dedi çocuk yok . yok işte dedim. gittim annemlere ağladım ettim annem dedki hemen aldırıyorsun bu çocuğu. gittim aldırmaya bu delirdi ama arkamda çıldırmış gibi tutamyoruz. yok aldıramazsın öyle böyle. sonunda aldırmaya gittiğim gün narkozdan önce bebeğin öldüğünü tespis ettiler :) hayat ne komik dimi :) neyse aldılar ben hemen bi dava boşanma falan filan. çok aklı başına geldi ama çok geç oldu herşey için. ama bu yaptığğım hareket şu anki evliliğimde bile etkili eşim o kadar korkuyorki ani davranışlarımdan bişey yapmadan önce iki kere düşünüyor senin gözün sinirlendinmi çocuk bile görmez der bana hep

Eşinin yaptığı da ne yüzsüzlükmüş ya çok üzüldüm bana yapılsa kahrımdan ve kıskançlıgımdan süründürürdüm adamı.
Açık açık konuş bence bu kız eski sevgilinin adı değil mi utanmıyor musun bu adı önermeye diye

kahrımdan öleceğim zaten. ama yüzüne vuramıyorum bişey tutuyor beni. laf sokmaya çalışıyorum saçmasapan şeyler çıkıyor ağzımdan. kocamda başka şeylere yoruyor davranışlarımı. çok seviyorum deli gibi hemde. geçmişi bile olsa çok kıskanıyorum hamile olmasaydım belki daha farklı davranırdım ama şimdi sanki aklımı kullanamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…