Çünkü rahatsız oldum beni eve bırak bu ortamda kalmak istemiyorum dedim ondan sanırımSana nie surat astıki eşin anlamadım ben???
Boğazına tikarim o pastayı :)Eşinizin derdi başka hem pastam dursun hem karnım doysun
Bayan erkek mevluttu bayanlar alt katta erkekler üst kattaydiEşinin mevlütte ne işi var ?
Çok yakın akraba olduğu için mecbur gittik öyle değil yanieşin kızın olduğunu duyup gelmiş olmasın
Niye eşinin mevlütte ne işi vardı diyosunuz anlamadım.
Bizdede kadın erkek karışıktır mevlütler
ayrı olanlara şaşıyorum ve gitmiyorum
Esim bana surat aştıkim kime surat astı
acaba istemsizce siz kıza garip baktınız mı
yüzünüz düştü mü düşman gibi mi davrandınız
eşiniz de bundan rahatsız olup da özellikle bir şey yok gibi mi davranmaya çalıştı
siniriniz yatışınca güzelce konuşun
eşinizin eski sevgilisi de hatta eski eşi de olabilir
umursamayın
geçmişe mazi yenmişe kuzu denir deyin ve geleceğe bakın
adam da vebalı gibi kaçmak istememiştir vs ayrıca da siz neden geldiniz ki rahatsız olacaksa kız olsun
siz oturun eşinizle güzelce
Belki de öyledir çok sinir oldum zaten aklıma binbir turlu ihtimal geliyoEşin seni aldı diğerini merak ediyor belli ki bununla evlenseydim Nasıl olurdu diye düşünmüştür belki yada siz bildiğinizden kendinize kuruntu yapmış olabilirsiniz
Esim bana surat aştı
Yok kıza surat yapmadım hoşgeldin bile dedim diyorum ya karşılıklı çay bile içtim sohbet ettim
Eşimin cins hareketleri sinirimi bozdu kız varken mutfakta ne işin var mesela saçma sapan iş yapıyor ya
Peki siz evlenmeden önce eşinizin zaman zaman bu kadınla bir araya gelebileceğini biliyor muydunuz? Akraba sonuç olarak. İlla ki karşılacaklar.Çünkü rahatsız oldum beni eve bırak bu ortamda kalmak istemiyorum dedim ondan sanırım
Merhaba kızlar olay bugün oldu sinirim çok bozuk eşimle konuşurken ailevi sebeplerden dolayı ayrilmistik sevgili kv hemen on gün içinde birini bulup benim saf kocamla konuşturmaya başlamıştı bu süreçten haberim tabiki oldu bir iki ay konuştu bunlar ama bu sure içinde eşim beni sürekli aradı ben senden kopamiyorum falan gibisinden şeyler oldu neyse bunlar ayrıldı biz tekrar birleşik ve çok sukur bütün problemleri aşıp evlendik bugün mevlut vardı o kızda ordaydi (akrabası olduğu için ) kızla aynı ortamda kaldım hatta karşılıklı çay bile içtim çok sıkıldım falan ama eşimin salakca hareketleri canımı çok sıktı surat asmalar bana karşı kız mutfaktayken mutfağa girmeler falan ama ben gelince hem ordan çıktı bana surat falan asti sinir oldum yahu beni eve bırak dedim tamam dedi sen birakiyim ben tekrar buraya gelirim demeler ayy neyse eve geldik esimde bir surat bir surat haspam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?