kocamin eski sevgilisiyle imtihanım

birx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
530
707
53
Merhaba kızlar olay bugün oldu sinirim çok bozuk eşimle konuşurken ailevi sebeplerden dolayı ayrilmistik sevgili kv hemen on gün içinde birini bulup benim saf kocamla konuşturmaya başlamıştı bu süreçten haberim tabiki oldu bir iki ay konuştu bunlar ama bu sure içinde eşim beni sürekli aradı ben senden kopamiyorum falan gibisinden şeyler oldu neyse bunlar ayrıldı biz tekrar birleşik ve çok sukur bütün problemleri aşıp evlendik bugün mevlut vardı o kızda ordaydi (akrabası olduğu için ) kızla aynı ortamda kaldım hatta karşılıklı çay bile içtim çok sıkıldım falan ama eşimin salakca hareketleri canımı çok sıktı surat asmalar bana karşı kız mutfaktayken mutfağa girmeler falan ama ben gelince hem ordan çıktı bana surat falan asti sinir oldum yahu beni eve bırak dedim tamam dedi sen birakiyim ben tekrar buraya gelirim demeler ayy neyse eve geldik esimde bir surat bir surat haspam

Eşin seni aldı diğerini merak ediyor belli ki bununla evlenseydim Nasıl olurdu diye düşünmüştür belki yada siz bildiğinizden kendinize kuruntu yapmış olabilirsiniz

kim kime surat astı

acaba istemsizce siz kıza garip baktınız mı

yüzünüz düştü mü düşman gibi mi davrandınız

eşiniz de bundan rahatsız olup da özellikle bir şey yok gibi mi davranmaya çalıştı

siniriniz yatışınca güzelce konuşun

eşinizin eski sevgilisi de hatta eski eşi de olabilir

umursamayın

geçmişe mazi yenmişe kuzu denir deyin ve geleceğe bakın

adam da vebalı gibi kaçmak istememiştir vs ayrıca da siz neden geldiniz ki rahatsız olacaksa kız olsun

siz oturun eşinizle güzelce

Esim bana surat aştı
Yok kıza surat yapmadım hoşgeldin bile dedim diyorum ya karşılıklı çay bile içtim sohbet ettim
Eşimin cins hareketleri sinirimi bozdu kız varken mutfakta ne işin var mesela saçma sapan iş yapıyor ya

Eşin seni aldı diğerini merak ediyor belli ki bununla evlenseydim Nasıl olurdu diye düşünmüştür belki yada siz bildiğinizden kendinize kuruntu yapmış olabilirsiniz
Belki de öyledir çok sinir oldum zaten aklıma binbir turlu ihtimal geliyo

ama işte sohbet ettin de nasıl bir ton ile

size o ortamda bulunan objektif bir göz lazım

erkek kolay kolay bu konuda surat asmaz

kız ile mutfağa da belki onu görmeden gitmiştir

ya da işte ondan kaçmıyorum eşim de burada onu kıskanmıyor gösterisi yapmaya gitmiştir

Çünkü rahatsız oldum beni eve bırak bu ortamda kalmak istemiyorum dedim ondan sanırım
Peki siz evlenmeden önce eşinizin zaman zaman bu kadınla bir araya gelebileceğini biliyor muydunuz? Akraba sonuç olarak. İlla ki karşılacaklar.
Madem eski sevgililer sizin için bu kadar problem ya evlenmeyecektiniz ya da söylenmeyip insan içinde surat asmayacaksınız.
Ha eşinizin hareketlerine dikkat etmesi gerekiyor orası ayrı.
Ama bile bile lades deyip bu kadar huzursuz olmak da çok saçma. Sonuç olarak kız akraba, illa ki hayatın bir noktasında karşılaşacaklar.

oncelıkle esın neden sana surat asıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…