kocamin eski sevgilisiyle imtihanım

Ay ne sinir bozucu!
Ne demek yahu zamanında flört ettiği kadının peşinden gidiyor hem de eşi oradayken!
Kusura bakma ama eşin de çok densizmiş.

ayrı olmaz da erkeklerin mevlüte gittiğini ilk defa duyuyorum..
bizde kadınlara özel bir olaydır mesela..

niye kız

cenazede vs ayrı yerde onlar da olur

bebek mevlidine vs gelmezler ama cenaze, 40, sene vs mevlütünde olurlar erkekler de

hatta bazı yerlerde erkekler camide kadınlar evde olur da o biraz daha zenginler yapar ya da kalabalık olacaksa vs

E madem erkekler alt katta kadınlar üst katta eşiniz ne diye kızla aynı mutfağa giriyor?
Ayrıca kız orda diye rahatsız olacağınıza gayet evin gelini gibi salınsaydınız ortalarda niye surat asıyorsunuz ki kendini birşey sanmıştır kızın hoşuna bile gitmiştir bu durum.

Hiç surat asmadim inan çok normal bi tonla konuştum herzamnaki gibi farklı bi harekette bulunmadim annesiyle bile muhabbet ettim bildiğimi caktirmamaya çalıştım falan ama eşim sinirimi bozdu kızla bi sıkıntım olmadi

Belki de öyledir çok sinir oldum zaten aklıma binbir turlu ihtimal geliyo
Ben olsam iki gün çok iyi davranırdım eşime. Üçüncü gün şakayla seninde Mevlüt'te o kızı görünce ağzın yüzün değişti ha diye Gülerek şaka yaprım tepkisine bakarım

Böyle ortamlarda insan eşinden bir bakış bir gülüs denk gelirse bir hoş sohbet bekler çünkü akrabalar orda illa ki dikkat ediyorlar evlilere.siz haklisiniz bende rahatsız olurum somurtmalardan sanki aramiz kötü imajı vermek istemiş esiniz

Çünkü rahatsız oldum beni eve bırak bu ortamda kalmak istemiyorum dedim ondan sanırım

nye surat astı dıe sormustum ama sen cevaplamıssın canm... senın benı burdan götür demen kadar normal bırsey olamaz esın nıye buna karsı tavır alıyor kı... hem nıye geri dönecekmıs mevlide ben olsam gondermem ya da ustumu degstrr esımle gerı gıderım esını tek bırakma...

Surat asan ben değilim eşim bana surat asti ben gayet normal davrandim ayrıca erkeklere mutfakta yemek vermek için çıkmışlardı bende gittiğimde eşim keşkül suratta oradaydi

valla hiç rastlamadım ne bileyim..
hiç etrafımda bir erkeğin cenaze mevlüdüne gittiğinide görmedim..

Beni gotur diye söyledim ya ona surat yapiyo beyefendi ama benim tepkim çok normal öyle bi ortamda bulunmak istemedim çok anlayışsız eşim var

O zaman eşinizle çözeceksiniz sorunu. Belki de siz farkında olmadan içgüdüsel bir tepki verdiniz ve farkında değilsiniz. Eşinizle konuşun neden öyle davrandığını bir açıklasın bakalım.
Belki birbirinizi yanlış anladınız.

katılıyorum arkadasa ben asla gelemem boyle konulara... esınız etrfa surat asarak kotu ımaj vermıs

Bunlar hiç akıllı kadın hareketleri değil valla :)

Eski manitanla karşılıklı çay içtim dedim biraz önce haha dedi sadece

Beni gotur diye söyledim ya ona surat yapiyo beyefendi ama benim tepkim çok normal öyle bi ortamda bulunmak istemedim çok anlayışsız eşim var

kendsı olsa bulunur muymuş böyle ortamda ya bazen yok artıkkkk dedırtıyor bu erkekler.. sen zamanında benden ayrılcan bu kızla konuscan etcen sonra bız evlenecez sonraa bı mevlıtte kızla karsı karsıya gelcez ne beklıyo esın senden... bu kadar rahatlık da pesssss..... esın rahatsz olman tabı kı normal... hem nıye kızın yanında sana surat tavır yapıyor

Bu arada kızın hal ve tavrı nasıldı?
Yani acaba eşine : peşimden gelsen ses çıkarmam' modundamıydı? Hadi eşin dengesiz onu anladık, kadında mı rahatsız olmamış eşini peşinde görürken?

Kendisi beni eskiden isteyen bir akrabayi görünce sinirlenmişti falan ben yapınca beyefendinin suratı beş karış oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…