Yok kız hiç oralı değildi kızdan şikayet edemem şimdi başı önünde gezdi sürekliBu arada kızın hal ve tavrı nasıldı?
Yani acaba eşine : peşimden gelsen ses çıkarmam' modundamıydı? Hadi eşin dengesiz onu anladık, kadında mı rahatsız olmamış eşini peşinde görürken?
Yok kız hiç oralı değildi kızdan şikayet edemem şimdi başı önünde gezdi sürekli
İşte huysuz anlam veremedim ki amacı nedirbu konuda rahat olamam bende o ortamda bulunmam esimde birde surt asıcak oldu canım ya baska derdi varmı:)
İnşallah şimdide bana şirinlik yapmaya çalışıyor ama hiç umrum degilNeyse ki karşılıklı değilmiş...
Eşin de umarın anlar dengesizliğini!
İşte gelde bunu eşime anlat normal karşılamak istiyo hiç birşey olmamış gibi davranmami istiyo ama olmuyo işte kendi olunca ortalığı karistiriyoAyy iyi boğmuyosunuz o kocayısaçma sapan trip mrip atmasın bi de ztn siz gergin bi ortama girmek zorunda kalmışsınz
Niye eşinin mevlütte ne işi vardı diyosunuz anlamadım.
Bizdede kadın erkek karışıktır mevlütler
ayrı olanlara şaşıyorum ve gitmiyorum
Ayrı oluyo kadınlar alt evde erkekler ust evde falan oluyo eğer iki ev varsa yoksa sadece bayanlara oluyoEvde olan mevlütler genelde kadinli oluyor bizim cevremizde ama bir salon veya bir camiide mevlüt yapildimi karisik oluyor mesela kadinlar ayri odada erkekler ayri odada veya katda. Ama yer müsaitse tabi niye olmasin. Siz mevlüt okutunca kadin erkek bir odada mi oturuyorlar yoksa ayri mi? Merak etdim ondan soruyorum
Kv cins biraz kendi tarafından birini istiyordu işte o yüzden onun yüzünden çok çektik hic istemedi beni ama Allahımın büyüklüğü işte şimdi elime bakıyor kvoha ya.
şimdi ayrılsanız anası hemen başkasını ayarlar kocanız da peşinden gider heralde. akıl yoksunu.
Kendisi beni eskiden isteyen bir akrabayi görünce sinirlenmişti falan ben yapınca beyefendinin suratı beş karış oldu
Ayrı oluyo kadınlar alt evde erkekler ust evde falan oluyo eğer iki ev varsa yoksa sadece bayanlara oluyo
Ben olsam ikisinide döveriimm deliririm yaniMerhaba kızlar olay bugün oldu sinirim çok bozuk eşimle konuşurken ailevi sebeplerden dolayı ayrilmistik sevgili kv hemen on gün içinde birini bulup benim saf kocamla konuşturmaya başlamıştı bu süreçten haberim tabiki oldu bir iki ay konuştu bunlar ama bu sure içinde eşim beni sürekli aradı ben senden kopamiyorum falan gibisinden şeyler oldu neyse bunlar ayrıldı biz tekrar birleşik ve çok sukur bütün problemleri aşıp evlendik bugün mevlut vardı o kızda ordaydi (akrabası olduğu için ) kızla aynı ortamda kaldım hatta karşılıklı çay bile içtim çok sıkıldım falan ama eşimin salakca hareketleri canımı çok sıktı surat asmalar bana karşı kız mutfaktayken mutfağa girmeler falan ama ben gelince hem ordan çıktı bana surat falan asti sinir oldum yahu beni eve bırak dedim tamam dedi sen birakiyim ben tekrar buraya gelirim demeler ayy neyse eve geldik esimde bir surat bir surat haspam
şimdi siz sevgiliyken bir süre bu bayanla telle konuşuyor sizden de kopamıyor sonra bunlar ayrıldı diyorsunuz demekki sizinle konuşurken bu bayanlada birlikteymiş ve saf diyorsunuz eşinize bence saf olan biri varsa o sizsiniz.en baştan bunu kabul etmeniz bile hata.üstelik mevlütte karşılıyorlar eşin onun peşinden gidiyor falan filan sonra tekrar mevlüde gitmek istiyor ve surat beş karış ee sonuç ne?Merhaba kızlar olay bugün oldu sinirim çok bozuk eşimle konuşurken ailevi sebeplerden dolayı ayrilmistik sevgili kv hemen on gün içinde birini bulup benim saf kocamla konuşturmaya başlamıştı bu süreçten haberim tabiki oldu bir iki ay konuştu bunlar ama bu sure içinde eşim beni sürekli aradı ben senden kopamiyorum falan gibisinden şeyler oldu neyse bunlar ayrıldı biz tekrar birleşik ve çok sukur bütün problemleri aşıp evlendik bugün mevlut vardı o kızda ordaydi (akrabası olduğu için ) kızla aynı ortamda kaldım hatta karşılıklı çay bile içtim çok sıkıldım falan ama eşimin salakca hareketleri canımı çok sıktı surat asmalar bana karşı kız mutfaktayken mutfağa girmeler falan ama ben gelince hem ordan çıktı bana surat falan asti sinir oldum yahu beni eve bırak dedim tamam dedi sen birakiyim ben tekrar buraya gelirim demeler ayy neyse eve geldik esimde bir surat bir surat haspam
Ayrıldığımiz zaman konustuklarini biliyordum zaten benden öncede tanıdığını da biliyordum saf dememdeki amaç saf yanı ne desem bilemedimşimdi siz sevgiliyken bir süre bu bayanla telle konuşuyor sizden de kopamıyor sonra bunlar ayrıldı diyorsunuz demekki sizinle konuşurken bu bayanlada birlikteymiş ve saf diyorsunuz eşinize bence saf olan biri varsa o sizsiniz.en baştan bunu kabul etmeniz bile hata.üstelik mevlütte karşılıyorlar eşin onun peşinden gidiyor falan filan sonra tekrar mevlüde gitmek istiyor ve surat beş karış ee sonuç ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?