kocamin eski sevgilisiyle imtihanım

Bu arada kızın hal ve tavrı nasıldı?
Yani acaba eşine : peşimden gelsen ses çıkarmam' modundamıydı? Hadi eşin dengesiz onu anladık, kadında mı rahatsız olmamış eşini peşinde görürken?
Yok kız hiç oralı değildi kızdan şikayet edemem şimdi başı önünde gezdi sürekli

bu konuda rahat olamam bende o ortamda bulunmam esimde birde surt asıcak oldu canım ya baska derdi varmı:)

Ayy iyi boğmuyosunuz o kocayı saçma sapan trip mrip atmasın bi de ztn siz gergin bi ortama girmek zorunda kalmışsınz

Ayy iyi boğmuyosunuz o kocayı saçma sapan trip mrip atmasın bi de ztn siz gergin bi ortama girmek zorunda kalmışsınz
İşte gelde bunu eşime anlat normal karşılamak istiyo hiç birşey olmamış gibi davranmami istiyo ama olmuyo işte kendi olunca ortalığı karistiriyo

Niye eşinin mevlütte ne işi vardı diyosunuz anlamadım.

Bizdede kadın erkek karışıktır mevlütler
ayrı olanlara şaşıyorum ve gitmiyorum

Evde olan mevlütler genelde kadinli oluyor bizim cevremizde ama bir salon veya bir camiide mevlüt yapildimi karisik oluyor mesela kadinlar ayri odada erkekler ayri odada veya katda. Ama yer müsaitse tabi niye olmasin. Siz mevlüt okutunca kadin erkek bir odada mi oturuyorlar yoksa ayri mi? Merak etdim ondan soruyorum

Sen surat as adama bak zeytinyag gibi uste cikiyor.kizin pesinden mutfaga ne alaka gidiyor once onun hesabini versin.seni eve birakip niye geri gidiyor bunu aciklasin:/

oha ya.

şimdi ayrılsanız anası hemen başkasını ayarlar kocanız da peşinden gider heralde. akıl yoksunu.

Ayrı oluyo kadınlar alt evde erkekler ust evde falan oluyo eğer iki ev varsa yoksa sadece bayanlara oluyo

oha ya.

şimdi ayrılsanız anası hemen başkasını ayarlar kocanız da peşinden gider heralde. akıl yoksunu.
Kv cins biraz kendi tarafından birini istiyordu işte o yüzden onun yüzünden çok çektik hic istemedi beni ama Allahımın büyüklüğü işte şimdi elime bakıyor kv

Kendisi beni eskiden isteyen bir akrabayi görünce sinirlenmişti falan ben yapınca beyefendinin suratı beş karış oldu

erkek mılletı canım ne yaparsın :) kendı yapınca haytt huytt sen yapınca abartıyosun sacmalıyosun olur...

Ayrı oluyo kadınlar alt evde erkekler ust evde falan oluyo eğer iki ev varsa yoksa sadece bayanlara oluyo

bızde de kadınlı erkekı oluyo ama bır odada erkekler bı odada kadınlı degıl... erkekler sokakta otururu yer ıcer kadınlar evde yer ıcer once erkekler yer dagılır sonra dısarda yemek ısteyen bayanlar dısarı cıkar :)

Belki tesaduf oldu
Bile bile mi gitti mutfaga sence ?
Amannn kiskaniliyor ya simdi burnu havadadir esinin

Ben olsam ikisinide döveriimm deliririm yani

şimdi siz sevgiliyken bir süre bu bayanla telle konuşuyor sizden de kopamıyor sonra bunlar ayrıldı diyorsunuz demekki sizinle konuşurken bu bayanlada birlikteymiş ve saf diyorsunuz eşinize bence saf olan biri varsa o sizsiniz.en baştan bunu kabul etmeniz bile hata.üstelik mevlütte karşılıyorlar eşin onun peşinden gidiyor falan filan sonra tekrar mevlüde gitmek istiyor ve surat beş karış ee sonuç ne?

Yakınsa yakın, akrabaysa akraba. Aynı ortama kesinlikle girmem. Net. Bitti gitti yani.

Ayrıldığımiz zaman konustuklarini biliyordum zaten benden öncede tanıdığını da biliyordum saf dememdeki amaç saf yanı ne desem bilemedim

Ben asla gitmezdim o toplantıya. O kv ilede birdaha görüşmezdim. bu ne genişlik?

Sizde bir tuhafsınız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…