Kocamın eşorfmanında d*l lekesi buldum

Merhabalar daha önce eşimin calismamasi üzerinden ve ilgisizlik sahte hesap ve tartışmalardan bahsetmiştim . En son küs gidip geldim ve hayatında ilk defa asgari ücret bir fabrikaya işe başladı. İşe girdi gireli çok sınırlı agresif davranmaya bana el kaldırmaya küfür etmeye başladı. İş stresinden diye hep alttan aldım . Bana cinsel anlamda da uzak davranmaya devam etti yine iştendir dedim. Ben istememe rağmen beni sert bir şekilde reddediyordu. Yorgunum çekil diyordu. Yine alttan aldım ses etmedim ise girdiğinden dolayı düzelir diye. Geçen gün işe esorfmanla gitmişti (iç çamaşırı gitmemişti daha rahat olduğunu söyleyerek işten önce de giymiyordu) bugün esorfmani makinaya atayım dedim bir baktım ön iç kısmında afedersiniz d*l lekeleri var. Mesaj attım böyle böyle diye. Bana küfür hakaret etti hesap sorma bana işteyim dedi. Akşam ne b*k yersen ye dedi. Çalışıyorum hesap soramazsin bana dedi. Ben gayet düzgün bir şekilde mesaj attım. Sizce neden o lekeler var beni aldatıyor mudur yoksa mast felan mi yapmıştır? Kafam allak bullak oldu ne yapayım şimdi bilmiyorum....
Size sahip çıkacak bir aileniz varsa hiç o ayının yanında durmayın bence. Böyle birinden hayır bekleyeceğinize kendiniz çalışıp para kazanın, bunu yapan kadınlardan neyiniz eksik?
Lütfen daha fazla orda kalıp aşağılanmayın, hem daha çocukta yokmuş anladığım kadarıyla, bu büyük bir avantaj. Bu adam daha size kocalık yapamıyor çocuğunuza nasıl babalık yapacak? O girdiği iştende en yakın zamanda geri çıkacak ben size söyleyeyim, rahata alışmış bikere. Allah size bir şans veriyor bence hemen kendinizi kurtarın((

Back