- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi Memeli Mestan
-
Daha once de cok ustune geldiler hatta esim bak ben bile cocuguma takimla ilgili bisey almiyorum rica ediyorum kimse de almasin cocuguma hic bir konuda baski yaparak buyutmek istemiyorum isterse Galatasarayli olsun ama onun tercihi olsun demisti..olan benim huzuruma oluyo biliyolar fanatik oldugunuErkeklerin cogu fanatiktir zaten. Garip olan esinizi bile bile fenerbahce formasi getiren kisidir. Ben bile kadin halimle bunda bit kasit ararim.
Sorun eşiniz değil kiDaha once de cok ustune geldiler hatta esim bak ben bile cocuguma takimla ilgili bisey almiyorum rica ediyorum kimse de almasin cocuguma hic bir konuda baski yaparak buyutmek istemiyorum isterse Galatasarayli olsun ama onun tercihi olsun demisti..olan benim huzuruma oluyo biliyolar fanatik oldugunu
Apar topar giydirdiler kahve yapiyodum bi baktim ustunde etiketini de sokmusler istersen degistir fisi icinde ama kopardik dedi saka gibiBaba ve oğul arasında bu takım tutma muhabbetleri özeldir. Hemen hemen her babanın hayalidir çocuğuyla aynı takımı tutmak. Dayınız eşinizin hangi takımı tuttuğunu bile bile aldıysa büyük ayıp etmiş bence. Kaldı ki sizin çocuğunuzu başkası nasıl giydirir. Bırakır hediyesini, siz ister jest olsun diye giydirir, ister kaldırırsınız.
Daha once de cok ustune geldiler hatta esim bak ben bile cocuguma takimla ilgili bisey almiyorum rica ediyorum kimse de almasin cocuguma hic bir konuda baski yaparak buyutmek istemiyorum isterse Galatasarayli olsun ama onun tercihi olsun demisti..olan benim huzuruma oluyo biliyolar fanatik oldugunu
+Erkeklerin cogu fanatiktir zaten. Garip olan esinizi bile bile fenerbahce formasi getiren kisidir. Ben bile kadin halimle bunda bit kasit ararim.
O zaman konuşmanız gereken kişi dayınız, eşiniz değil. Üstelik hem eşinize inat bu takım muhabbetini devam ettirmeleri hakkında, hem de daha da önemlisi evladınızın mahremiyetini ihlal etmeleri hakkında.Apar topar giydirdiler kahve yapiyodum bi baktim ustunde etiketini de sokmusler istersen degistir fisi icinde ama kopardik dedi saka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?