Kocamın fanatikliği

Konu sahibi inat erkek görmemiş tam tersi adam aşırı anlayışlı kibar keşke o kadar naif olmasa

Eşiniz haklı, arada kalmayın o zaman. Formayı giydirmeyin, onlar giydirdiyse çıkarın, aralarında konuşma geçmiş, saygısızca getirmişler yine formayı. Eşinizle dalga geçiyorlar resmen. Hala arada kalıyorum diyorsunuz.

Ne diye giydiriyorsunuz o zaman Fenerbahçe formasını çocuğunuza?
Bilerek yapıyorlar eşinizi gıcık etmek için, sizde üstüne formayı giydiriyorsunuz,adam surat asar tabi haklı olarak.
Okumadiniz sanirim ben giydirmedim kahve yaparken giydirmisler acaba biraz yorumlari okuyarak mi gelseniz?

Bence eşinizi değil dayınızı uyarın, eşinizin damarına basmaktan zevk alıyorlar. Evde huzurumuz bozuluyor bu konuda ne espri ne ciddi bir konu konuşulmasın, adam fanatik işte ben böyle kabullendim siz de benim huzurum için bu konudan uzak durun de.

Eşiniz gayet makul ama siz çok aileci çıktınız
Yazdığınız her yorumda adam haklılığına haklılık katıyor
Şunun onda birini kv yapsa, anne istemiyorum demenize rağmen evinize tutup bir şey getirse en mağdur gelin siz olursunuz.
Eşiniz o kadar haklı ki arada kalacak bir durum yok
Eş söz konusu iken dayı kimmiş yahu
Eşiniz siz haklıyken dayısını tutsa nasıl kırılırsınız

Eşiniz haklı ama bu kadarıda abartı dayınızın kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum ama onuda uyarın bari Allah korusun ortalık karışmasın

Konu sahibi inat erkek görmemiş tam tersi adam aşırı anlayışlı kibar keşke o kadar naif olmasa

Adamlar anlayisli olmayinca da kocam da kocam diye pek kiymetli oluyorlar goruyoruz. Surada esini ezdiren adamlari okuyoruz bu konuyu okudukca da tam tersi durumlarin oldugunu da goruyoruz. Bana gore ikisi de ayni. Aile olmak bu degil. Esime yapilan saygisizlik bana da yapilmistir. Arada kalmak istemiyorum diye bir sey olamaz.

Burada fanatiklik yapan eşiniz değil ki bizzat dayınız ve iyi niyetlede yapmıyor bunu. Ben sizin yerinizde olsam çok dikkat ederdim dayınız ve ailesine zira size düşkün ve gerçekten değer veren bir akraba gibi durmuyor davranışları. Kocanız konusuna gelirsek, fanatiklik içten gelen birşey ve takımları bu kişiler için önemli. Ayrıca eşiniz size ve evliliğinize zararı olacak bir şekilde fanatiklik söz konusu değil anladığım kadarı ile yoksa bebeklikten takım tulumu giydirirdi birçok baba gibi. Bence eşinizin derdi aileniz ve sizin tarafınızdan saygı görmemek. Zira adam iyi niyetle yaklaşmasına rağmen dayınız damarına damarına basmış, eşinizin tercihlerini,sözünü hiçe saymış. Sizde haklı olan eşinizken dayınıza vermeniz gereken tepkiyi ona vermişsiniz.

Ayni muhabbet bizde oldu.Esim fanatik gs li .erkek kardeşim de 2 kat daha fanatik FB li.Ben de FB liyim.1 yıldır evliyim. Henüz çocuğum yok ama kardeşim simdiden minik bir FB li takım almış getirmiş .Gerçekten çok tatli duruyo görünce gözlerim doldu.her neyse Kardesim rahat bir tip çok da samimiyim.Ne durursunuz hala ya yeğen istiyorum ben deyip dururyo. Erkek yegenim olacak biliyorum diyo hatta .güzel bir geyik ortamı oldu ve güldük geçtik. Eşime gıcıklık olsun diye bebeğimiz olunca giydirecegim haberin olsun dedim . Aman dayısı değil mi alan giysin , ben de GS forması alir giydiririm dedi.hem istediğinizi yapın hodri meydan nasıl olsa GS li olack yavrum dedi. Esim gerçekten fanatik tüm GS maçlarıni izler. Ama bir hediyeye de tavır yapmayacak , gülüp geçecek kadar da medenidir.

Bakın çok ciddi bir hatanız var.
Siz futbola odaklanmışsınız, ben futbolu sevmiyorum ne saçma şey o zaman bu adam da futbolu sevmesin niye fanatik falan diyorsunuz.

Halbuki buradaki mesele futbol falan değil özel alana saygısızlık.

Burada eve gelip sağı solu alt üst eden, çocuğun yediğine içtiğine giydiğine karışan eş ailelerini okuyoruz. Kaynananız evinize gelip çocuğun kıyafetleri olmamış dese, nefret ettiğiniz şeyleri illaki giyecek dese kızmaz mısınız?

Dayı bir anlamda “sen çocuğuna karar falan veremezsin ben veririm” demiş. Güç gösterisi, tepki verilmezse dozunu artırır. Eşinizin sinirlenmesi normal, size benzeri yapılsa burada konu açmıştınız.

Siz umursamaz davranırsanız eşiniz kendisi ipleri eline alır. O formayı hemen eşinizin önünde çöpe atın, dayınızı kenara çekin konuşun. Eşiniz konuşacağına siz görüşün. Yoksa intikam falan derken arada kalmaktan öte kavga çıkar. İpleri elinize alın.

Dayınız kasıtlı yapmış zaten adama da kasıtlı yapmadılar falan demeyin. Fanatiklik saçma evet ama bu şekilde almış kabul etmişsiniz adamı burada lafı dayıya söyleyeceksiniz bence. İki tarafta fanatikse bilir olayı az çok beşiktaşlı adama fener forması almazsın yani gidip. Ben yerinizde olsam giydirmezdim benim oğlum beşiktaşlı babası gibi der geçerdim. Milletin çocuğunun takımına da kimse karışmasın bi zahmet.

Bunda arada kalacak hiçbir şey yok ki. Burda sizin tarafınız belli eşinizin yanı. Sizin evinizde, sizin çocuğunuza kasten inat olsun diye böyle bir şey yapılıyor ve siz başlık olarak eşimin fanatikliği yazmışsınız.
Dayı da kim oluyormuş dış kapının mandalı adamın oğluna gıcık olduğunu bile bile forma giydiriyor. Pes vallahi şunu size kv görümce falan yapsa burda neler neler yazardınız kim bilir.

Eşim hasta beşiktaşlı.. Dayımın benim çocuğuma başka takım forması getirmeye cesareti olacağını sanmıyorum. Hem de trabzon meselesi var, biz trabzonlu arkadaşlarımızın yanında fenerbahçe konusu açmıyoruz adamlar deliriyor..
Dayı resmen çomaklamış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…