Kocamın fanatikliği

Güzel bacım zot zot zot sen zot ben zot, ata vere kim ot. Daha evvel enişte uyarmış ben hassasım demiş. Inadina adamin gözüne soka soka sarı lacivert formayı sokmuşlar. Istedigin kadar "aslinda bey oğlan renklerine aşık olmuş" de koca amblem var. Dayı hakikaten sopa istiyor.

Ben fanatiklikten anlamam misal. Saçma gelir. Millî maçlarda istiklal marsi ile açar mehter marşı ile bitiririm günlerimi. Ben milli maççıyım. Enişte biraz hassas ise ona göre adamı idare etmek gerek.

Futboldan ve fanatiklikten hazzetmem ancak koyu beşiktaşlı olduğunu bildiği adamın bebesine fenerbahçe forması almamayı akıl edecek kadar iq sanırım kedide bile vardır. Problem dayınızda olabilir mi acaba?

Az once konustum haberim olmadigini kahve yaparken giydirdiklerini soyledim onda bile annesi babasinin haberi yokken nasil bunu yapabilirler and iciyorum bende onlara aynisini yapmazsam dedi Etiketini soktuklerini isterseniz degistirin ama etiketi sokuldu demelerini soylemedim duysa tepkisi cok daha buyuk olacakti…isin kotusu kurban kesim alaninda konusmuslar aldigini soylemis,esimde dayi onu getirme bende size aynisini yaparim hos olmaz demis..simdi onu soyledi bana soylemislerdi getiriceklerini ben getirmeyin sagolun getirirseniz bende aynisini yaparim demistim demek ki bunu istiyolar inadima gidiyolar bundan sonra muhattap olmak istemiyorum yanimda da takim muhabbeti yaparlarsa artik susmam konusturtmam haberin olsun dedi

Eşiniz haklılığı katlanıyor.
Şimdiye kadar susması hataymış.

Bence açıkça her şeyi anlatın da ona göre versin tepkisini. Aptal durumuna düşüyor böyle. Ne şiş yansın ne kebap demeyin yani.

Arada kalmak en nefret ettiğim sey o da surekli basima geliyo esim cok inat bi adam ne yapacagimi sasirdim…ben seninle evlenmek icin sehrimi degistirdim buraya geldim aileni aile bildim ama inadima bunlarin yapilmasi zoruma gidiyor diyor..sinirini yatistiramiyorum tamam diyorum sende onun torunu oldugunda aynisini yap icin sogusun bisey demiyorum diyorum ben kindar bi adam degilim bu zaman kadar yaptiklarini unuttum ama bunu unutmicam diyo

Kusura bakmayın ama zor gününüzde hem ailenize hem size destek olan kocanıza kızacağınıza , akraba görünümü altında akbabalık yapan dayınıza ayar verin. Fanarik bir adamın oğlu için o hareketi yaptığında sizin yuvanızda sorun çıkacağını bile bile bunu yapan adamın niyeti , kıskançlık ve huzur bozmaktır. Bence alın dayınızı karşınıza konuşun, ben sizin yerinizde olsam o formayı ilk gördüğümde dayıma tepkimi belli ederdim. Fanatiklik kişinim kendi tercihi , bu adamı aldığınızda da böyle olduğunu biliyormuşsunuzdur büyük ihtimal. Size o kadar saçma ve yanlış geliyorsa evlenmeseydiniz keşke. Evlilikte krizler kişilerin birbirlerini değiştirmeye çalışmasından çıkıyor.

Ay ne saçma teselli etmişsiniz
sen de onun saçını çek demişsiniz resmen
Adam git gide daha da masun çıkıyor siz anlattıkça

Dayınızla neden konuşmuyorsunuz takım muhabbetini eşiniz varken yapmaması konusunda?

Ben futboldan hiç haz etmem mesela.
Esim gsli.
Ve hep bebek doğunca GS formasi alacağım felan.
Bende inadına FB forması alsam nolur?
Hoş şuan esim birşey almadı ama alsa GS olur.
Hatta bir ara oturma minderleri vardı hep takım renginde .
Fbli olanları ben hep es gectim.
Herkesin birşeye sempatisi olabilir .
Saygı duymak lazim.

Eşin dogru diyor erkek cocuguda olsa nasıl soyup giydiriyorlar o ayrı mesele.. Neyse hem soylrmıs hrm getırmiş he ben olsam makasla parcalara ayırır çöpteki fotografı gülerek eşimin dayısına atardım yani baya sinir bozucu

Esimin bu kadar fanatik oldugunu anlamadim cunku biz farkli sehirlerdeydik evet tuttugu takimi biliyodum ancak aramizda veya baska biriyle hic bu sebepten bir tartisma olmadi,duymadim en azindan… ta ki evlenip dayimlar yemege geldigi gun fb bjk maci olana kadar…o zaman cok ustune geldiler ve ogun bugundur maalesef bu sekilde beni uzen arada kalmam anlatsam bile anlayacaklarini dusunmuyorum malum bu dusunulecek birsey hediyeyi giydirdiklerini gordum gelinleri esin besiktasliydi demi dedi evet dedim biz bi karar almistik takimla ilgili yada kendi tercihlerini yapacagi konularda serbest olacak cocugumuz dedim bunu onlarda duydu zaten ondan 5 dakika sonra degistirme fisi icinde ama etiketini kopartildi dendi…benim esimi degistirmek degil sadece bu kadar sinirlenmesi hemde bir takim yuzunden ona zarar.bizim ekmegimizi asimizi takim vermiyo adamlar oynuyo parasini alip keyfini suruyo tamam zevk alabilirsin ama bu senin huzurunu kaciriyosa sinirlerini bozuyosa biraz daha frenlemelisin kendini dedim

Bunu esim demisti dayi bende aynisini yaparim dedim yine de getirdi inadima yapiyor dedi bende bunun uzerine dedim bunu

Eşiniz haklı rahatsız olmakta ama bu büyütecek birşeyde değil nabacak adama kalpleri kırılacak falan gereksiz laflar dayı seviyor ki takılıyor eşiniz büyütmesemi

Ne diye giydiriyorsunuz o zaman Fenerbahçe formasını çocuğunuza?
Bilerek yapıyorlar eşinizi gıcık etmek için, sizde üstüne formayı giydiriyorsunuz,adam surat asar tabi haklı olarak.

Ben insanlarin baskalarinin çocuklarına hem de baba farkli bir takim taraftariyken forma tarzi hediyeler almasini dogru bulmuyorum. Hemde esiniz trabzonluymus, fenerbahce ve trabzon arasinda cok buyuk bir kin var dayiniz da fenerbahceliyse bunu cok iyi biliyordur ve kiskirtma amacli alinmis bir hediye olmus acikcasi. Tabi size surat yapmasi sacma olmuş.
Esim de sehrimizin bir takimini tutuyor fanatik degil ama cocuklugundan beri sevdiği takimi varken ogluma gidip de arada dusmanlik derecesinde kin olan bir takimin formasini giydirmez kimse de öyle bir hediyeyle gelmez. gelse de ben esim gormeden onu ortadan kaldırırımelalem ergence takilacak diye esimin huzurunu bozmam
mesela arkadasimin 11 yasindaki oglu esimin takimini tutuyor ama babasi gs li. cocuk bizden forma istemişti biz once anne babasına sorduk . Cocugunuz buyuktur kendi kararini verir eyvallah ama kucukse bu da cocugu yonlendirmeye girer.
Boyle seyler icin eşinizle huzur bozmaya degmez

Sorun kesinlikle dayınızda bunu okuyunca daha iyi emin oldum çok saygısız laubali bi dayınız var getirme denmesine rağmen bile isteye getirdiyse ağzına edilmesini hak ediyor maalesef

Yani kusura bakmayin ama hala arada kalmaktan nefret ediyorum diyorsunuz. Ben esime yapilan bir saygisizligi bana yapilmis sayarim. Su adama bile hala inat bir adam diyorsunuz.

Dayiniza vermeniz gereken tepkiyi vermeyip konu acip esinizin inadini yazmaniz ne alaka hic anlamadim.

Surada aileci erkeklere kizoyoruz ama sizin yaptiginizin hic bir farki yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…