- 2 Nisan 2014
- 887
- 588
- 133
- 38
- Konu Sahibi mihribanbalik
-
resmi boşanma yoksa her şekilde girebilirsin.orası seninde evin...
polisle bile gidebilirsin çilingiri alıpta..
bu arada
uzmanlara göre, eğer bir anne doğumdan sonra çalışmaya başlayacak ise bebek 7-9 aylık oluncaya kadar başlamalıymış,
7- 9 ayı geçmemeliymiş çünkü bu süreden sonra çocuk anneye alışıyor ve yokluğunu farkediyor, bu da çocuğu olumsuz etkiliyormuş
benim kızım 6,5 aylıkken kızımın doktoru da bana işe başlayacaksam artık başlamam gerektiğini, aksi taktirde çocuğumun olumsuz etkileneceğini söylemişti izin haklarım olduğu halde
eğer niyetin çocuğunu 2 yaşına kadar getirmekse o ayrı
ama hani 1 yaşına gelsin falan diyorsan, yanlış maalesef
çilingirle girmek en dogal hakkınız.
kapıyı kıradabilirsiniz çünkü daha boşanma yok anladıgım kadarıyla..
iş konusuna gelince evet eger normal şartlarda olsaydı çocugunuzun size ihtiyacı var derdim.
yine ihtiyacı var.. her bebegin annesine ihtiyacı olur.
ama eger babasından gelen maddiyat yoksa çocugunuz için işinize geri dönmelisiniz.
en mantıklısı bana göre bu şuanda..
ben annemin yanına birkaç günlüğüne de gitsem altınlarım mutlaka yanımda olur.
hrşeyi geçtim oralarda acil bir durum olabilecegini düşünerek hep yanıma alırım.
keşke alsaydınız...
rabbim büyük yardımcınız olsun.
nekadar adi herifmiş allah kahretsin demek istiyorum
kızlar babam hala o kadar hassas ki son bi kez arayalım mesaj atalım diyor eşime. öyle gidelim diyor.
ama biliyorum eşim, benim bileziğime kadar her şeyi saklar alır o evden.haber verirsek. hatta şimdi bile ziynetlerimi bulamıycam belki.
neyle karşılaşcam bilmiyorum.
bi de geçen ay bilen bilir bebeğimi, eşimin babaannesine götürdük eşimle. (benim salak kafam ya neyse)
bagaja bebek arabasını koyarken gördüm. oğlumun anı defterini bagaja koymuş.
o defterin yazılmasını ben çok istemiştim. onun aklında bile yoktu. doğuma gitmeden bir gece önce aldım o defteri.
hastaneye ve eve gelenlere yazdırmıştım.
babam yani dedesi günlük gibi yazdı torunun ilk iki gününü. ama eşim çok sinirlendi. neden bu kadar yazdı diye.
her fırsatta da babamın uzun yazmasını lohusa lohusa benimle kavga etme sebebi olarak sunmuştu.
o defteri de istiyorum. ama o daha zor iş. ama onu da alıcam inşallah!
Kardes cilingiri cagiriyosun actirip eve giriyosun sonra polisi arayip durumu bildiriyosun girer girmez o arada biri gwlirse gasp etmesinler seni diye, polis gelince guvenlihin icin cagirdigini bildirip polisle karakola gidip koruma talep edihosun mumkunse msj falan tehtid santaj icerikli varsa mutlaka bildiriyosun yaptihin gurur insana yapilir ayiya degil, ben ds yaptim zamaninda simdi yanimda uyuyor ama baska turlu duzelmedi napim gucumu anlamadi ya da, madem bosuyor o kade da degil hukuki hakkin bu ha bu arada davalarin icin bolge barosuna gidip ucdetsiz avukat talepedebilkrsin 3 haftaya cikiyor
Ben karakola gittim oglum kucGimda sikayetci oldum, oncesjndeEmsjla bunu galeyana getirip duzgun cumlelerle agzindan tehtid vs msjlari da aldim koruma talp ettim kadin masasi var orda, sonra polislerle eve gldim cilinhiri de cagirdim o ara eve girip aldim didikledjm her yeri ev ortak mulk olmasa da cnm kanunen boyle, yalniz cockta ortak ona gore sakin verme yoksa savcilik izni olmadan asla goremessin oglunu o istiyorsa karakola gider imza atar devlet ona bir polis bir pskolog verir 2 haftada bir 1 saat izinle gelir gorur teslim eder imzayla tamam mi
helal olsun ya. böyle güçlü görünmek gerekiyor demek ki!
ama benimki çok korkak tatlım.
bi de uyanık! asla tehdit mesajı atmaz o! telefonda söyler anca!
yüzüne de söyleyemez. annemden babamdan çok korkuyor.
onların bile telefonlarına çıkmaya cesaret edemiyr.
ama eve gidicem inşallah.
polis çağırmama gerek yok. eve gelse babamla abim olacağı için tırsar :)
Supersin kiZEve girmişken neyi var neyi yok bütün kıyafetlerini de topla götür çöpe boşalthıncını alır belki
dangalak herif.
bebeğim annesi olduğumu biliyor şuan.muzurtilki cim. ama ben yoksam anneanne dede varsa beni hiç aramıyor. onlara da benim kadar heyecan duyuyor görünce.
çalışmayı ben de istiyorum.
miniğime kıyamıyorum.
ona çok acıyorum galiba bilinçaltımda.
zaten babasız, ben işe başlayınca annesiz de olacak
çalışsam iyi bir maaşım var. devlette teknik personelim.
oğlumun bişeyini kısmıyorum. ucuz mucuz alıyorum.başkasının giyilmiş temiz kıyafetlerini de giydiriyorum.
az bi birikim var bankada çok sıkışınca ordan alıyorum.
ama kendime bi iğne almıyorum sırf onun bişeyi eksik olmasın diye.
sıkıntı çekiyorsam kendime çekiyorum.
ama tabi çalışsam bola döke sıkılmadan yaşarım.
bugün marketten dondurma reyonuna elim gitti geldi resmen.
insanın içi acıyor.
ama bu yaşadığım hayatı bulamayan da var.
aç değilim açık da değilim.
eski rahatım yok lüksüm yok.
buna da çok şükür.
bi memlekete gidip geleyim annemlerele oturup konuşucam bu işe başlama meselesini.
Kizlar hepinizi tek tek okuyirum tesekkur ediyorum.
bizim dugun altinlari bankada kasada.
oglumun altinlarinj kasaya koymaya zaman bile olmadi.
kizlar ben simdi yarin psikiyatriye gidicem.
en azindan biraz beynimi bosaltirim. Bakaljm ne diycek?
Carsamba gunu de abim ve babamla eve gidicez. Abim isten izin alabilirse insallah.
Ben eve girdigimde altinlarin evde olmadigini gorunce deliririm gibi geliyor.
cunku bunlar benim tuy bitmemis oglumun bu altinlarini bozdurup yiyebilecek tiyniyetteler.!
O zaman ne yapayim? Gidip is yerinde kibarca disari cagirip hesabini mi sorayim?
ah kizlar cigerim yaniyo.
oglum dogacqk diye ona arabali duvar kagidi bile yaptirdigim evimde bi gun yuzu goremedim.
Minigim suan yanimda yatiyor.
Canim annem salonda kanepede.
babam benim odamda.
Onlar rahat genis yatalim diye bize yataklarini verdiler.
O kadar zor ki.
O incecik nefes alisini dinliyorum oglumun.
hem uzgun hem kirgin hem de sinirliyim.
beddua gunah diye edemiyorum. Kufur etsem sinirjm daha da artiyor. Rahatlayamiyorum.
Oglum bi gece bile yatamadi anneannesinjn ona diktigi nevresimle besiginde.
Hepsi evde kaldi.
O minik ayaklari o dogmadan aldigim guzel mavi cizgili papuclari giyemedi.
hatta buyuduler bile. Bunlari aglayarak yaziyorum : ((((
Cok canim yaniyor.
kelimeler dugumleniyor bogazimda : (((
Yazdıklarınız çok duygulandırdı beni ortada bir bebek olunca .. Allah onların müstehakını versin de Rabbim neyse hak ettikleri verirKizlar hepinizi tek tek okuyirum tesekkur ediyorum.
bizim dugun altinlari bankada kasada.
oglumun altinlarinj kasaya koymaya zaman bile olmadi.
kizlar ben simdi yarin psikiyatriye gidicem.
en azindan biraz beynimi bosaltirim. Bakaljm ne diycek?
Carsamba gunu de abim ve babamla eve gidicez. Abim isten izin alabilirse insallah.
Ben eve girdigimde altinlarin evde olmadigini gorunce deliririm gibi geliyor.
cunku bunlar benim tuy bitmemis oglumun bu altinlarini bozdurup yiyebilecek tiyniyetteler.!
O zaman ne yapayim? Gidip is yerinde kibarca disari cagirip hesabini mi sorayim?
ah kizlar cigerim yaniyo.
oglum dogacqk diye ona arabali duvar kagidi bile yaptirdigim evimde bi gun yuzu goremedim.
Minigim suan yanimda yatiyor.
Canim annem salonda kanepede.
babam benim odamda.
Onlar rahat genis yatalim diye bize yataklarini verdiler.
O kadar zor ki.
O incecik nefes alisini dinliyorum oglumun.
hem uzgun hem kirgin hem de sinirliyim.
beddua gunah diye edemiyorum. Kufur etsem sinirjm daha da artiyor. Rahatlayamiyorum.
Oglum bi gece bile yatamadi anneannesinjn ona diktigi nevresimle besiginde.
Hepsi evde kaldi.
O minik ayaklari o dogmadan aldigim guzel mavi cizgili papuclari giyemedi.
hatta buyuduler bile. Bunlari aglayarak yaziyorum : ((((
Cok canim yaniyor.
kelimeler dugumleniyor bogazimda : (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?