kocamın git iş yerine, at o parayı suratına, rezil et!

en son esin kapilara dayaniyordu, oyun oldugunu dusunuyodun.. devam ediyo mu
Oyun olduğu çıktı ortaya canım:). Sevgilisiyle markette alış veriş yaparken yakaladım. Yanlarına yaklaştım 'canlarım hesabı ben ödeyeyim, beyfendinin parası yok biliyorum, yazıkk' dedim:)). Nafakanın bir kısmını yatırdı bunun üzerine:)

Ayy neler var demek aşkla evlendiğini insan hayaller kurduğun çocuğunu büyüttüğün insan sana düşman olabiliyor seni aldatabiliyor elbiseni dahi sana çok görebiliyor demek biz güvende değiliz o zaman ben korktum yeni evli bir insan olarak.hayatta herşey olur anlarımda insanin insana yaptigini kabul edemiyorum.boyle durumlarda ben ne yapacagimida bilmem.

Arkadaşların vereceği tavsiyeler haricinde diyecek birşeyim yok ama tekrar hatırlatayım polis eşliğinde yap , zabıt tuttur. psikiyatriste gitme . senin evden gitmediğin sadece kafa dağıtmaya gittiğini söylediğin mesajları da silme. Konunu okurken çok fena oldum , bir baba nasıl 3 aylık evladını görmek istemez , sevmek istemez ? evdeki odayı gördükçede mi aklına gelmiyor bir insan beynini nasıl ailesi bu kadar doldurabilir??

Ben senin yerinde olsam son kez eve gireceğimi bildirir dikkate alınmıyorsam polis eşiliğinde çilingir marifetiyle o kapıyı actırır bir de tutanak tutturdum ki mahkemede öttüreyim.

Senin yaranı kanatmak istemem, canını acıtmak istemem ama 3 aydır aynı noktadasın, tek bir adım bile atmadın.

300 tl az bır para degıl aslında yanı mahkemede olsa bu akdar verecek oncelıkle bunu soylıyım
esyalarını alamıyor olmana ıse abzen polıs ve avukatlar bıle bırsey yapamaz cunku kuzenımde bu sekılde oldu ve mahkeme sonuclanana kadar bır ıgnesını bıle alamadı.
ama once ıs yerıne gıt derım anahtarları ıste cırkeflesmeden sonra duruma gore oradan sevdıgın saydıgın mudur ıle gorus araya gırsın vermezse artık
butun bunlar ıcın adlıyeyeden ıhtar cek ya seve seve versın anahtarları yada cılıngırle actır kapıyı
dava acıldıysa mesela o eve sız ızınsız gırmeyın basınızı derde sokarsınız

babanla beraber git hatta polis bile eşlik etse olur eşyalarımı alıcam de gir eve al alacaklarını..sonra maddi manevi tazminat aç...

buarada bendede psıkolojı baska turlu calısmıs galıba cunku ben eve gıdebıleek durumdaydım ustelık ev benımdı ve yakınımdaydı
ne esyaları alabıldım ne oglumun esyalarını kullanabıldım beledıyeyı cagrırıp hepsını dar gelırlılere verdık
ve yemın ederım bız uzun bır sure annemlerde yer yatagında yattık
pısmanmıyım hayır acıkcası tenezuul etmedıgım ıcın mutluyum
nafakada almadım bunun ıcınde hıc pısman degılım
hatta onun esyalarınıda cogunu kestık cuvallara doldurdular o sekılde annesınden gelen yorganları vs'de
ve onun tarafından gelen altınlarıda ıade ettık
sanırım cok gururluydum bılmıyorum suanda olsa boyle yaparım
ama senın boyle yapmanı tavsıye etmıyorum ben baska turlu ayrıldım tedavıyle olan bır cocuk onca emek varken cok cırkın bır sekılde terkedıldım bebegım 2 ayllıkken
sımdılerde ondan hıc bısey beklemıyorum oglumu hıcc aramadıgı ıcın uzulmuyorumda artık, cunku zaman herseyı aleyhıme cevırdı.

yanı bunları sadece sen yasamıyorsun onu bıl, ve mutlaka gecıyor
psıkıyatrıye gıtmenı onermıyorum psıkologa gıdersın oda mutlaka ozel olsun

ha cocugu alacaklarıdnan degıl ama canını sıkabılırler

Ev sizin eviniz çilingirle açtırıp girebilirsiniz.
Eşiniz mi sizmi haklı bilemem.
Sizin dilinizde, kelimelerinizde hoş değil ''vicdan mastürbasyonu''.
Yazmıcaktım ama 8.000 tl alıyor. Oğluna 300 tl layık görmüş. Gerçi onun parasına ihtiyacım yok ama.
K. valide K. Peder o kadar laf saymışssınz.
Evi siz terkettiyseniz çocuktan mahrum bıraktığınızı düşünecekler aramayacaklar. Etrafınızda dönmeyecekler.
Eşinizin gezip tozduğunu kebapçılara gittiğini yazmışsınız. İş yerine gidip rezillik çıkartmayı. Görümcenizin altınlara konması. Yani eşinize saydırında birazda aynaya bakalım benim nerede hatam var.

haaa artık böylesini rezil edeceksin, her şeyden mahrum koymuş sizi.. maddi manevi çökertmeye çalışıyor
Valla böyleleri sanırım çirkeflikten hoşlanıyor. Boşanmanız gerekiyor biran önce, hiç birşeye yanaşmıyor bu nasıl insan

O sizin hala eşiniz. Evde onun ne kadar hakkı varsa sizinde o kadar hakkınız var. Kendi evinize giriyorsunuz başkasının değil.

mihrim Allah yardımcın olsun
o kocan olacak herifte çocuğunun rızkını bırakma nafakadan bahsediyorum
ikametin orda değil mi senin? o zaman o evdesin çocuğun da sende
hiçbişey olmaz Allah'ın izniyle
o kocan da KARI gibi hareketler yapmasın..

önce eşyalarını çocuğun altınlarını herşeylerini al
sonra derhal davanı aç.....

Güzelim ay cok cok üzüldüm Ama orası evet seninde evin o yüzden ÇAĞIR ÇILINGIR POLIS TÜM EŞYALARINI AL POLIS EŞLIĞINDE BEN ÖYLE YAPTIM BIRAKMA ONA üzülme o yasasın inş Ömür boyu Pişmanlık oğlun Büyüdü mü hatırlayıverir baba oldugunu merak etme ama fırsat verme haketmiyor

Güzelim polisle girersin daha ilerisi var mı bu kadar basit

Adam ve ailesi çok pişkinmiş sende onlarla mücadelede pişkin ve savaşçı olman şart ,

git eşyalarını al , bu adama acıma

Telefon kaydı delil sayılmıyor mahkemede hatta suç kabul ediliyor izinsiz oldugu icin

mihri sert çıkacağım artık
ağlayıp zırlayıp durma!!!
çarşamba diyorsan çarşamba git çilingirle kapıyı açtır
ve herşeyinizi al.. benim bile içim yandı burda

bu arada avukatından da akıl al.. eve çilingirle gireceğini belirt..

buraya sorununu yazıyor hanımefendi ayrıca daha 6 aylık bebeğiyle yaşamadığı kalmamamış.burada sıkıntılarını anlatıp çözüm yolu yada yaşan varsa fikir istiyor.bu kadar yaşadığından sonra kendi öz eleştirisini yapsada burada biizmle paylaşmak zorunda değil az yada çok herkez hata yapabilir .hanımefendinin hatası var diyelim günahsız yavrusunun ne suçu varki aylardır görmek için bile girişimde bulunmuyor babası .konuya farklı bir açıdan bakayım derken hanımefendinin yaşadıkalrından böyle bir uslup takınabileceği gelemdi mi hiç aklınıza?

erkeklerin çoğu eşlerinden boşanınca, çocuklarından da boşandım zannediyorlar.
bu vicdansızlıklarının hesabını, ileride nasıl verecekler Allah bilir
Bunun hesabı verilemez bence annesiyle babasinin ayrılması zaten başlı başına bi tramva üstüne bide babası gününü gün ederken annesiyle zorluk çeken bi bebek var. Allah ıslah etsin..

Aklıma geldi hanımefendi. Zaten bu üsluplarla hayatımızı zehir ediyoruz. O böyle dedi sen bunu de, altta kalma. Karşılıklı üsluplar düzgün olmalı. Bende fikir veriyorum. Karşılık üsluplar düzgün olsun diye. Ne güzel dediniz az yada çok herkes hata yapabilir. Çuvaldızı önce kendimize batıralım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…