Kocamın görümceme attığı mail

cilekliprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
129
0
66
İstanbul
Şu na ne yazacağımı resmen beynim zonkluyor. Kayınvalidem hacdan geldi haftasonu oradaydık , bu hafta sonuda mevlütü var ama hiç annenlerede söyle falan demedi. Eve gelince eşim annanlere amcanlara falanda haber ver ara dedi bana. bende annen bişey demedi ama ben şimdi kendi kendime nasıl sizin mevlütünüze nasıl davet ediyim insanları dedim. Ama derkende biliyordumki haberr karşı tarafa uçacak ah keşke söylemeseydim.Dün akşam bekar görüncem aradı annemlerde yemek yerken çocuktan konuşamadı eşim. Sonra eve gelince biz aradık uygun değilmiş vs bir türlü konuşulamadı. Bende kızımı uyuturken baktım eşimin telefonuna eve girmeden 10 dk önce görüşmüşler görümcemle. Ama bana akşam hiç söylemedi kesin ara davet et falan dedi. Biraz önce eşimin mailine girip baktım (bu arada o baktığımı bilmiyor , şirket mailine ulaşıyorum bir şekilde çünkü) görümceme mail atmış ve aynen şunlar yazıyor mailde.

MÜSAİT OLDUĞUNDA FIRSAT BULURSAN BİZİM KAYNANAYI FALAN ARAYIVER HATTA YENGEMLERİ FALAN ARA DA MEVLÜTE DAVET ET, BEN ANLAMADIM BU İNSANLARI İLLA Kİ DAVET BEKLİYORLAR BEN SÖYLEDİM HABERLERİ VAR AMA SİZİN DAVET ETMENİZ GEREKİYORMUŞ. ARAMIZDA KALSIN çilekliprenses FALAN DUYMASIN SANA SÖYLEDİĞİMİ.

acayip bozuldum aslında benim anlatmak istediğim bu değildi ama ben ve ailem farklı yansıtıldık kV tarafına. Şimdi ne yapsam , nasıl davransam bilemedim. Siz olsanız napardınız?
Ona mailine baktığımı hissettirmeden güzel bir ders vermek istiyorum. Kendimi enayi gibi hisettim.

ailemle konuştum annem arayıp davete bile gerek yoktu kızım kayınvalidenin mevlütüne gelmez olurmuyuz hiç dedi de.

sen iyikide beni ciddiye alıp annene,ablana kayınvalidemleri arayın davet edin demedin, yoksa ailemi kaprisli zannederlerdi ben bu duruma çok üzülürdüm canım de

demedin dimi ailene bi şey diyede sor.utansın azcık..

Son düzenleme:
abartılcak bırşey yok canım. napsın eşinde bışekilde davet gıtsın aranız bozulmasın dıye boyle bırşey yapmış. tabı " ben anlamadım bu ınsanları" cumlesı hoş olmamış ama.... işte oda taraf tutmamak adına söylenmiş gıbı
oncelıkle eşine sakın maılıne baktığını soyleme. anneler davet beklemektede hakılar. ne kadar yakın olursanız olun tabıkı davet edilmeleri lazım..bildiğini belli etme derim

bence de öyle yap, eşin ayıp etmiş. onu utandır. hatta böyle o görümcen ve eşin varken de buna benzer bir şey de. belki anlar ve utanır.

evet öyle söylemek mantıklı gibi ama bu benim ona karşı öfkemi dindirmeyecek gibi , belki daha şimdi yaşadığım bir olay olduğu için hala çok öfkeliyim.

Esine niye öfkelesin anlamadim acikcasi. Ne var yani, adam senin istedigini kendi seklinde yerine getirmeye calisiyor, sende ortaligi velvereye verme bence.
Biri davet beklemez, cat kapi gelir görgüsüz olur, biri davet bekler, kaprisli olur, bu insanlarin karakterlerine bagli bir düsünce, esin sizi anlamiyorsa anlamasin, zaten aileside anlamiyor, demekki onlar davetsiz giderlermis heryere. Konuyu hic acma bence, esinede tavirli olmana hic gerek yok.

Biz nasıl erkek evlatları yetiştiriyoruz böyle? =)
Yok hiçbirisi iletişimden zerre nasip almamış... Bu böyle mi yazılır?
Kötü insanlar olsa karşıdakiler, arayı bile bozabilir bu üslubla...

Eşinizi böyle kadın muhabbetlerine sokmayın bence... Keşke siz arasaydınız da "Ya anne, kalabalık mı olacaksınız? Emrivaki yapmak istemiyorum ama benim tarafımdan da gelmek isteyenler var.. Ayıp olur mu çağırsam? Belki biz bize bir mevlüd düşündünüz.. Davet edeyim mi? bilemedim" diyebilirdiniz...

Bir de benim bildiğim bu tarz mevlüdlerde otuz iki kapı çalınır da herkes davet edilir... Keşke bu konuyu bu kadar düşünmeseydiniz.. İnsan böyle günlerde gelenlerden değil gelmeyenlerden rahatsız olur.. Ama ben karışmak istemiyorum...

Eşiniz hatalı davranmış... Konunuzun altında güzel bir cevap vardı (Mev*Can) bence kesinlikle öyle hareket edin...

Selamlar,

siz bozulmak için neden arıyormussunuz bu çok bu çok normal herkes arayı bulmak için bu sekilde davranabilir hiç kötü birsey yok hatta eşiniz siz üzülmeyin diye çabalamış üzüleceginize sevinmelisiniz bunu düşünemeyen çok erkek var.
özel davet mi bekliyorlar geleceklerse gelirler gelmezlerse de gelmesinler de diyebilirdi.
beterin beteri var unutma !!!!!

bence de böyle yap....
ben yazacaktım bunu aslında geç kalmışım...

Eşin tüm mahalledeki dedikoduculara taş çıkartır

Böyle mi söylenir bu ? Herşeyin bir adabı var..

Sonra da gelin - görümce sürtüşmesi , gelin - kaynana sürtüşmesi nerden çıktı derler...

sizin boş yere sinirlendiğinizi düşünenler olmuş ama ben eşinizin '' ben bu insanları anlamıyorum,illa davet bekliyorlar '' cümlesine bozulduğnuzu tahmin ediyorum..zira ben olsam niyet iyi bile olsa bü cümleden rahatsız olurdum

eşin ne kadarda boşboğaz
bu böyle mi denir?
resmen aranıza soğukluk getirecek bir ortama zemin hazılamış,
insan eşini her halukarda koruyup kollamalı,
arkasından dedikodu yapmamalı,heleki kendi ailesine.
eşin haksız.
ben olsam konuşur ne kadar kızdığımı,kırıldığımı anlatırdım.
madem böyle bir düşüncesi var neden size demiyorda,kardeşine diyor?
çok acayip gerçekten...

ben neye sinirlendiğini anlamadım açıkcası:44:
sen zaten onlar aileni davet etsin istemedin mi
eşinde görümcene siz arayın davet edin demiş yani senin isteğini yerine getirmiş
ben burda kızacak birşey göremedimama benim görümcem bunu bile laf edecek kadar fesat diyorsan eşini açık açık uyarabilirsin

ah erkekler
düz mantıklar işte
şimdi sorsan der ki:ben tatsızlık çıkmasın diye yazdım o maiili kızacak ne vardı ki
en iyisi arkadaşın dediği gibi laf vurdurmak:)
açıkça söylesende ne var ki dicek
ama ben de olsam çok kızardım

Aynısını yapın derim

Tatlım olay şu ki erkeklerin bu tarz şeylerin nasıl olduğunu düşünmesini bekleyemezsin bilmezler anlamazlar ama kv ve görümcen gayet iyi anlarlar. Evlenirkende öyle değilmidir eşim garibim kv ne derse onu yapardı adetler bilinmemezlikten gelinirdi sonra annemler yapılmasını beklerdikleri adetler yüzünden eşimle biz arada kalırdık.

Eşin seni anlayamamış annemleri elbet çağırırım ama annen bana çağır demeyince bende bilemedim ayıp olmazmı diye söyleyecektin yada böyle söylemiş olmalısın. Eşinde bunu aktardıktan sonra görümceler davetmi bekliyorlar ayağına yattılarsa eşin erkek anlamaz kadınlar cindir lafı nasıl çevirceklerini bilirler erkeklere karşı.

Eşinde ben anlamadım davet bekliyorlar sanırıma gelmiş, sen eşinle mailini gördüğünü söyle yada söyleme ama durumu baştan izah et suçlu duruma düşmüşün durduk yere.

Güzel cevap bencede aynen bu şekilde söylemeniz kafii..

bu kk kadınları kadar yerin dibine gömen bir cemaat görmedim valla.korkulur bizden.ya ne var ki bunda eşi arayı düzeltmeye çalışmış.adamı dedikoducu yapmışsınız,utandır demişsiniz bilmem ne bilmem ne.yuh ya..

başlık sahibi arkadaşım evlilikte bazı seyleri görüpte görmemiş gibi yapmak en büyük erdemdir.bence hiç birşey olmamış gibi davranın tatlı aşınızı acı etmeyin.mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…