Merhaba kısaca anlatcam 4 yillik evliyim esimle cok severek evlendik ikimiz de ogretmeniz şuan 1 yasinda dunya tatlisi bi oglumuz oldu ben oglumu buyutmek icin izne ayrildim 2 yasina dogru baslicam..cok zor ve kolik bi bebekti dogumda 1 ay annemin yaninda kaldiktan sonra eve dondum her kadin gibi esimden ilgi bekledim ama goremedim esim ben evdeyim o calisiyor diye tum sorumlulugu bana yikti..tek cocukla nasil olur dersiniz ama basimi kasiyacak tuvalete gutcek zamanim olmuyodu ilk 6 ay cok zor gecti oglum hic uyumuyor oglen falan..ben birakin banyo yapmayi tuvalete kosturarak gider oldum ve lohusayken gozunuze hersey batar ya daha birsuru sey..aradaki saygi sevgiyi sanirim yitirdik en cok uzuldygum sey bu...defalarca her kavgada bosancam dedim 2 gun sonra hicbisey olmamis gibi unuttuk..esime gelirsek aslinda bicok kisinin mumka aradigi evine bagli bize deger veren merhametli falan filan biridir cok uzatmiyim..ama hep kavga etcek bisey oluyo ve beni dirdirci olarak gitmeye basladi en uzuldugum sey bu ..zaten cocuktan arada cinsellik yok denecek kadar az..ben oglumla yatiyorum cunku uyumuyor ..bi de surekli yorhmgunluk falan kavga ..google gecmisine baktim kadin dirdiri hayattan bezdiren kadin falan diye konulara bakmis o kadar uzgunum ki