- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.544
- 798
Eşinizden ayrı annenizin yanında kalmanız o ilk anlardaki bağı koparmış. Bu olmaması gereken bir şey. Eşler her durumda birbirine destek olmalı. Benim yanımda kv görümce ve annem vardı. Sezaryen oldum ilk zamanlar göbek sis olduğu için kremleri kendim suremezdim eşimden yardım isterdim gel sür diye çok basit gibi görünebilir ama sizin ona ihtiyacınız olduğunu ve yardım etmesi gerektiğini göstermelisiniz benim eşim dusuncelidir ama bir şeyleri yapması için söylemem gerekir. Önceden sinir oluyordum ama artık söylüyorum. Canım hadi oğlanı banyoya götür hadi tuvaletini yaptır hadi sofrayı kurun, toplayın şunu böyle yapalım bunu böyle edelim... Bizim de çocuğumuz yanımızda uyuyordu ben esimi uzaklastirmadim salonda uyuyayım dedi izin vermedim. Çocuk mu uyandı gece bazen ben kafamı kaldıramazdim ona paslardim. Yani her şeyi siz yüklenmeyin size yardım etmesine izin verin erkekler işin kolayına kaçıp aman o annesi en iyisini o bilir diye kenara çekilirler. O gerginliğe sebep oluyor. Ayrıca cinsellik gerçekten çok onemli ama ondan öncesi samimi içten sarılmalar. Siz ondan Uzaklaştığınız için belki kabuğuna çekilmiştir onu da yaşadım çünkü konuştuk çözdük. Konuşunca hallolur merak etmeyin sadece gurur yapmayın ve gerekirse kendizi açın. Sessizce trip atmak çözmüyor evet bunu da yaşadım :)