• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın güvercin hastalığı evliliğimi bitirecek

Daha önce konuşmuştum kendisi de abarttığını kabul ediyor ama aynı tas aynı hamam olduğu için ben de rahatsız olmuyor gibi davranmaya karar verdim yapacak birşey yok başka.
ne demek rahatsız olmuyor gibi yapmak? rahatsız oluyorsun ve bunu görmezden gelemezsin... bak ne güzel eşinde kabul ediyor yaptığının doğru olmadığını.bence umut var..... bu da bir alışkanlık işte bağımlılık. ona bu bağımlılığından kurtulmak isteyip istemediğini sor mesela.bu konuda ona yardımcı olacağını söyle. beraber bunu başarabiliriz en az zararla kurtarırız bu durumu desen...evlilik tek bir kişinin rahat etmesiyle olmuyor malesef...

ne demek rahatsız olmuyor gibi yapmak? rahatsız oluyorsun ve bunu görmezden gelemezsin... bak ne güzel eşinde kabul ediyor yaptığının doğru olmadığını.bence umut var..... bu da bir alışkanlık işte bağımlılık. ona bu bağımlılığından kurtulmak isteyip istemediğini sor mesela.bu konuda ona yardımcı olacağını söyle. beraber bunu başarabiliriz en az zararla kurtarırız bu durumu desen...evlilik tek bir kişinin rahat etmesiyle olmuyor malesef...
Evet kabul ediyor abarttığını dediğim gibi ama bunun için hiç bir çaba sarfetmiyor,bir ara azaltmıştı sayılarını akşamdan akşama ilgileniyordu mesela ama baktı ben birşey demiyorum coştu tabiri caizse bilmiyorum baktım düzeltmiyor kendini konuşacağım insani bir şekilde.

Eşimde buraya Karım dışardaki butun hayvanlara mama aldığı için ayın sonunu zor getiriyoruz . Bıktım ondan diye konu açarsa yandık :KK67:

Özelliklede kış aylarında içim parçalanıyor onlara . Elimde olsa butun paramı yatırırım . Elimde olsa hepsini evime alırım .
Ama 2 taneye izin çıktı . :KK34:

Bırakın adamı sevıyor demek ki .
UZaktan ahkam kesmek kolay tabii.Sizin çocuğunuz da yok sanırım eşiniz çocuğunuzla ilgilenmek yerine 7-24 kuşlara ilgisini verse maddi manevi olarak ne yapardınız acaba?Kaldı ki ben kendisine birşey demiyorum.

UZaktan ahkam kesmek kolay tabii.Sizin çocuğunuz da yok sanırım eşiniz çocuğunuzla ilgilenmek yerine 7-24 kuşlara ilgisini verse maddi manevi olarak ne yapardınız acaba?Kaldı ki ben kendisine birşey demiyorum.
Eve çocuğum yok yapmak için bir çabam da olmadı .
Bende 7 - 24 hayvanlarla ilgileniyorum . Eşimde belki rahatsızdır ama napim elimde değil .
He bir de çocuk için içine girdim mi ortalık karışır .
Çocukta önce de kuşlar vardı sanırım .
Eşiniz çocuğu istedimi ?
Bir babanın çocuğuyla ilgilenmemesi şaşırtıcı

Eve çocuğum yok yapmak için bir çabam da olmadı .
Bende 7 - 24 hayvanlarla ilgileniyorum . Eşimde belki rahatsızdır ama napim elimde değil .
Üstteki mesajımı okumadınız sanırım.Ben de kedilerle köpeklerle evdeki hayvanımla ilgileniyorum ve eşim bundan aşırı şikayetçi hatta sokağa atmak istedi kaç defa ama kuşlarına laf ettirmediği gibi,çocuğunun rızkını onlara veriyor ve ilgisini de tabii ki,tam tamına 50 milyar borç yaptı hala da onlara harcamaya devam ediyor yani kendinizi kıyaslamanız saçma oldu.

Üstteki mesajımı okumadınız sanırım.Ben de kedilerle köpeklerle evdeki hayvanımla ilgileniyorum ve eşim bundan aşırı şikayetçi hatta sokağa atmak istedi kaç defa ama kuşlarına laf ettirmediği gibi,çocuğunun rızkını onlara veriyor ve ilgisini de tabii ki,tam tamına 50 milyar borç yaptı hala da onlara harcamaya devam ediyor yani kendinizi kıyaslamanız saçma oldu.
Peki böyle bir adama neden evlat verdiniz ?
Çocuktan sonra mı böyle oldu ?
50 milyar borca girmek falan ?

Peki böyle bir adama neden evlat verdiniz ?
Çocuktan sonra mı böyle oldu ?
50 milyar borca girmek falan ?
Eşimle çocuğu planlı olarak istedik onunla bir ilgisi yok.Aslında eşim iyi bir baba çocuğuyla ilgilenmemek değil kuşlara daha fazla vakit harcıyor yoksa çok sever kızını elbette.Hayır çocuktan önce de evlenmeden önce de kuşlar için uçuk paralar harcadığı çok oldu o yüzden senelerdir böyle diyorum yani takıntı gibi bir hobi yaşam tarzı gibi.

Back
X