Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar 2 gundur cok mutsuzum ya. Ben kiskanc bi kadinim. Kocamin guzellik yarismasi izlemesini de istemiyorum daha once de soylemistim bu tip seyleri istemedigimi. Gecen aksam ben mutfakta ortaligi toparlarken bi ara balkona ciktim bizim balkondan da tv gozukuyor. Bir baktim surekli guzellik yarismasini acip sesini sonuna kadar kisiyor ben duymayayim anlamayayim diye. Gorunce o kadar uzuldum ki anlatamam. Ne var yani izlemesen bakmasanbazilarina normal gelebilir ama bana gelmiyo o da bunu bilerek beni taniyarak evlendi o kadar mutsuz oluyorum ki anlatamam
siz ne dusunuyorsunuz ne yapmaliyim.
Cok mutsuzum ya insan bu kadar kucultur mu kendini
Ne kadar dusunursem dusuneyim hic normal gelmiyo ya. Cok moralim bozuluyo. Siz gercekten kocanizla.oturup izleyebilir misiniz.
Biraz özgüvenli olun.
Kıskansanızda belli etmeyin.
Hatta oturun sizde izleyin yorum yapın "ayy bu mu güzel bi kere o topuklularla yürümeyi öğrensin" falan deyin.
Önemsemediğinizi gösterin. Diğer türlü ters etki yapar huzursuz olursunuz.
Arkadaslar 2 gundur cok mutsuzum ya. Ben kiskanc bi kadinim. Kocamin guzellik yarismasi izlemesini de istemiyorum daha once de soylemistim bu tip seyleri istemedigimi. Gecen aksam ben mutfakta ortaligi toparlarken bi ara balkona ciktim bizim balkondan da tv gozukuyor. Bir baktim surekli guzellik yarismasini acip sesini sonuna kadar kisiyor ben duymayayim anlamayayim diye. Gorunce o kadar uzuldum ki anlatamam. Ne var yani izlemesen bakmasanbazilarina normal gelebilir ama bana gelmiyo o da bunu bilerek beni taniyarak evlendi o kadar mutsuz oluyorum ki anlatamam
siz ne dusunuyorsunuz ne yapmaliyim.