Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merak ettim de eşin burda pahalı başka yerden alalım deyince sen neden hayır illa bu diye ısrar ettin. İliikiniz hep bi tarafın istediği konuda ısrarıyla mı oluyor.
Bence denir ya. "Sensin gerizekali hatta ailece gerizekalisiniz cunku anan baban gerizekali olmasa sen bu kadar gerizekali dogmazdin herkesi de kendin gibi saniyosun dogal" dersin adam bi daha sana gerizekali diyemez yemez cunku
Valla aynilarini ben söylüyorum. . Beyinsiz der baba yada salak babandır diyorum yada daha da ileriye gittiğinde anandir diyorum tabi dahada ofkeleniyo.. cvp vermen sadece seni rahatlatır. . Adam değişmez. Çünkü emin olki babasida dedeside aynı cinstir.. He cvp ver diyemem yada vermede diyemem .. ben cvp veriyorum da hiç bi bişi olmuyo ben rahatliyorum sadece
İlk hakaretinde anormal büyük bi tepki vermeliydin ki hemen önünü kesmeliydin bence. Bu da bi mevi şiddet aslında evlilikte bende tahammül edemem böyle konuşöalara neyseki eşimde öyle
Bizde de bazen olur olmadık zamanda sesler yükselir ama hakaret ağır bir şey. Tabi eşinizin her hangi bir sıkıntısı var mı o da önemli. Sonuçta hepimiz yeri geliyor eşlerimizi şamar oğlanı yapıyoruz