Kocamın ihanetini yakaladım :(

1-başka kız olsa nerden bilecek takılalım demez. Edep yalnızca sizde değil sonuçta
2-yapmaz diyeceğimiz Adam değilmiş ki nişanlıyken yapmış bunu. Rabbim size adamın yüzünü göstermişte siz görmek istememişsiniz
3-yıllar önce kabullendiğiniz seyi bugün günden yapmaya Hakkı'nız olduğunu düşünmüyorum

Kabullenemedim sorun orda iste.çok kıskanıyorum.ozaman ayrılmakta kararıydım evden gittim ablamın evine.peşinden geldi ikna etti intihar ederim filan dedi çok özür diledi. geri gittim hamileydim sonuçta birisi noldu niye ayrıldınız dese zaten kimse hak vermezdi bana buyuDen yuva yıkılır mi derlerdi..

Tesekkur ederim aslında o da doğru baksa farkederdim belki

Bence aldatmadan da kötü..

Niyeti, hamuru kaymış bi kere...

Karşısına biri çıkar çarpılır kalır kader dersin. Kör talih dersin.. Gönül bu dersin.
Ama bu resmen aranmak, tatminsizlik, açgözlülük , abazanlık..

Üstelik kız bilmiyor ama taciz ediliyor eşiniz Tarafından.. Düşünün ki Kocanız yolda bi kadına laf Attı aynı sey tek farkla kadın Yediği Lafı duymadı.

Bi kez olsa merak derim. Bir Sürü olmuş. Yazık diyorum size üzüldüm.

Tesekkur ederim aslında o da doğru baksa farkederdim belki
Yani onu farkettin bunu da farkederdin.O yüzden eski bir mevzuyu tecrit pilav gibi ısıtıtıp ısıtıp ne aklında düşün ne de eşine yansıt mutlu olmak kendi elinde hiç yoktan yere yuvanın huzurunu kaçırma.Geçmiş adı üstünde eğer şimdi yapıyor ise hiç düşünme çarşı pazar karıştır

nişanlıyken yakalamışsınız,madem bu kadar önemli sizin için neden evlendiniz,bir de üzerine çocuk yaptınız derler o zaman..madem kabullendiniz şimdi ısıtyıp ısısıtp getirmeyin adamın önüne.

güzeldi

Nişanlıyım yakalamasimki sonradan gordum

nisanliyken gormedimki sonradan gördüm.ama unutmaya çalışacağım yoksa dururum kötüye gidecek

Bir kac konuda yazmistim. Ben de eski sevgililerine arada sosyal medyadan bakan birisiyim. Ama bekar bir insanim ve hayatimda suan birisi yok. Merakimdan mi yoksa aklimda birisinin olmayisindan nidir bilmiyorum. Ancak kendimde dikkat ettim hayatimda birisi oldugunda kimseye bakmiyorum. Tabi biz suan asklari kisa ve tavan yasadigimiz icin o an aklimiza birisi gelmiyor. Ama evlilik uzun vadeli oldugu icin sevgi körelmis diyemem ama ask tavan degil belki tamamen merakindan bakiyordur. En son 1 sene once bakmissa bir daha boyl le birseyle karsilasmamossaniz hic dusunmeyn artik eger tekrarlanirsa bu yaptiginin sizi ne kadar kirdigini soyleyin.

Ne kadar aralıklarla bakmış ki mesela benim erkek arkadaşım da bakmış ben gördüm mesela 10 günde bir ayda bir 6 ayda bir bir yıl hiç bakmamış mesela sizin ki günde 10 kere mi aratmış . Bu aldatılma değil diyorlar ama aldatılmış gibi hissediyorsunuz anlıyorum sizi ben mesela bir süre takip ettim sonra bir patladım ağzıma geleni saydım ayrılmak istediğmi söyledim özürler ağlamalar af dilemeler hatta biz iş yerinde bize güzel gelen resimlerine bakıyorduk daha önce ilşki teklif etmiştti reddetmiştim okulda adımı çıkarmıştı keşke ona haddini bildirseydim dedi bu beni daha da çıldırttı tabi ve "bana saygı duyduğu için onunla yapmamış "sonuç ayrılmadık ama eskisi kadar önmsemiyorum bende facemi açtım arama mtotorunda alakasız kişileri sırf meraktan aradığımı gördüm daha da çok aratıyorum artık düşünmemeye çalışıyorum çünkü ona güvenıyorum .

Hata siz de.. Siz ona bu kadar taviz vermeyecektiniz.. Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Ama evliliginize devam edecekseniz de takinti haline getirmeyin. Çocuğunuz da var ustelik. Ugras bulun kendinize. Cocugunuzla ilgilenin.. Cunku kabullenmissiniz eşinizin dediklerini.. Onun icin desip kendinize eziyet etmeyin.

Ya benimkide ayda 1 bakmış.yani başına gelen bilir be.de artik takmamaya çalışıyorum unutursam böyle üzülmem

Aldatmakla ilgisi yok bence bende bakiyoyorum faceden eski sınıf arkadaşlarim ne yapmış evlenmişmi okuyomu bi iş sahibi olmuşmu kız/erkek farketmez merak ediyorum sadece şimdi ben eşimi aldatmışmı oluyorum

Ve baktıkları okul arkadaşı değil nebikim işyerinde gördüğü tanıştıkları filan.

Eski esimi ilk tanidigimda bana hep soyle derdi ben capkindim ama seni tanidiktan sonra capkinligi biraktim.. inandimmi hayir tabikide.. annesi desen oglumun pesinden kosan kiz cok kapinin onunde davul caldirayimda evlendigini gorsunler pesini biraksinlar dedi.. hatta bi keresinde annesiyle kizlarla ilgili konusuyorlardi.. gecenin bi vakti kadinin bi tanesi eski esime sosyal medyadan mesaj atti.. okuyacagim dedim okutmadi kim bu dedim evli bayan arkadasim dedi ve sirf benim okumamam icin mausu kirdi pislik bunada eyvallah dedim ..hepsini izledim teker teker onlardan habersiz agzimi acmadim nasil olsa mahkeme icin delil toplamam lagzimdi dedim ve sustum kiskanc bi yapiya sahip degilimdir inceldigi yerden kopsun dedim .. daha bunlar neki benim kizim olursa aynn benim gibi kasar olurda dedi yani migde kalmadiki bende .. ayrilma karari aldim.. meger eski esim subyanci kari kiz pesinde kosan bir tipmis.. ve bin beterini yapti resmi olarak bosanmadan baska bir bayandan gayri mesru cocugu oldu mahkeme uykuda hic bisey farketmemisler.. yapmaz dedigim her ne varsa yapti.. iyikide bosanmisim cocugum olmadan.. ADALET YOK .. simdi konu sahibi arkadasim kendi yasadiklarimdan ornek verdim.. esinizin tabiki yaptiklari yanlis siz takipte kalin elinize delil gecsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…