Kocamın ihanetini yakaladım :(

yapmayın etmeyin, hem kendinize hem kocanıza, bakmıştır merak etmiştir art niyeti yoktur, az güvenin eşinize kendinize de eziyet etmeyin boş yere aldatmamış adam.

Benim yaşadığım hiçbirşey mis.senin nekadar kötü hissettiğini anlıyorum.gerçi senle alakası yok 4 dörtlük olsan do o adam şerefsizin önce gideniymis.anasına bak oğlunu al cinsinden.anası da marifetmiş gnu anlatiyo.cahillik çok kotu

Umarım tekrarlamıyordur.bidaha görürsem diye korkuyorum çünkü bidaha affı olmaz yemin etti..

bence çok abartıyosunuz, ne aldatması ya allah aşkına :) Ben de bazen sıkıntıdan boşluktan bir sürü kişiye bakıyorum öylesine. Ne var bunda?

Ya benimkide ayda 1 bakmış.yani başına gelen bilir be.de artik takmamaya çalışıyorum unutursam böyle üzülmem
Benim erkek arkadaşım da onunla güzel bir gün geçirmiştik eertesi sabah açmış bakmış o çok üzmüştü beni hala o soruya cevap bulamadım bazen o kurcalıyor kafamı

Faceden kizlara bakmak aldatma olsa idi kk daki butun kadinlar aldatiliyor olurdu bence. Her erkek eski sevgilisi olsun eski hoslandigi olsun muhakkak ki faceden aratmistir. Ben bundan abartilcak birsey goremedim. Ama bunun 1 defayla sinirli kalmayip devamli olmasi o zaman tabi ki supheli bir durum olur. Gecmis gitmis. Bence cok takintilisiniz.

Benim erkek arkadaşım da onunla güzel bir gün geçirmiştik eertesi sabah açmış bakmış o çok üzmüştü beni hala o soruya cevap bulamadım bazen o kurcalıyor kafamı
Anlıyorum kim olsa üzülür ben zaten sewdigumu çok kıskanırım çıldırdım deli gibiydim

Klasik olacak ama eğer fiziken aldatamıyorsa olmayan beyinleriyle aldatıyor bu erkek milleti ! Fiziken aldatamıyorsa ya parası yoktur yeterince ya zamanı yoktur o yüzden canım kısaca erkek denilen mahlukatın yazılımı bu yapacak birşey yok

Zaten beyinleri olsa gül gibi karılarından başkalarını gözü görmez

Seninki bakmış sadece bizimki yazmışta neyse o konuya girmeyeyim.En soğudum,nefret ettiğim erkek tipi.Siz baksanız ne tepki verecekti

Erkeklerle iletişim kurmak ille aranda bir şey olacak anlamına gelmiyor. Seninki gördüğü her kıza kötü gözle bakıyorsa sana ondan böyle müdahale etmiş zaten. Senin de cahilliğine gelmiş uymuşsun aklına. Bundan sonra kendni ve insanları daha iyi tanımaya anlamaya odaklan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…