Kocamın İlgisiz ve sorumsuz Davranışları..:(

kukuriku

♥ Herşey HAK'tan..♥
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
329
11
96
Herkese Merhaba,
1,5 yıllık evliyim.
Anne sözü,büyük sözü dinlemezsen başına gelebilecek en kötü durumun içindeyim.Aranızda benim gibi olan varsa üzülmesin yalnız değilsiniz :)

O kadar çok şey var ki anlatılacak buraya sığdırmamın imkanı yok,yüzyüze konuşmamız lazım :82:

Maalesef eşim benle pek ilgilenmiyor ve ben bunu dile getiriyorum kendisine ama bi işe yaramıyo..
Şu anda 5 aylık hamileyim aglak bi kız oldum ve bugün düşündümde bana onun dışında herşey iyi geliyor..Benim psikolojimi bozan mutsuz eden kocamdan başkası değil.
Akşamları işten gelip ya tv karşısında uyuya kalıyor,ya mahalleden gelen arkadaslarıyla bahcede oturuyo yada üst katta bilgisayarın basında geceyarısına kadar takılıor.
Bu arada kayınvalidemler üst kattalar:(Altlı üstlü oturuyoruz.

Bende çalışan bi bayanım ve cok yeni evliyiz daha..Ama maalesef eşim çok bencil biri ve ben bunun farkına yeni varıyorum . Gerizekalılığımın bedelini şimdi bu kadar ağar şartlarda ödüyorum.Çok pişmanım..Ve üzgün..

Bi oğlum olucak bu arada..

Sevgiler..

Herkese Merhaba,
1,5 yıllık evliyim.
Anne sözü,büyük sözü dinlemezsen başına gelebilecek en kötü durumun içindeyim.Aranızda benim gibi olan varsa üzülmesin yalnız değilsiniz :)

O kadar çok şey var ki anlatılacak buraya sığdırmamın imkanı yok,yüzyüze konuşmamız lazım :82:

Maalesef eşim benle pek ilgilenmiyor ve ben bunu dile getiriyorum kendisine ama bi işe yaramıyo..
Şu anda 5 aylık hamileyim aglak bi kız oldum ve bugün düşündümde bana onun dışında herşey iyi geliyor..Benim psikolojimi bozan mutsuz eden kocamdan başkası değil.
Akşamları işten gelip ya tv karşısında uyuya kalıyor,ya mahalleden gelen arkadaslarıyla bahcede oturuyo yada üst katta bilgisayarın basında geceyarısına kadar takılıor.
Bu arada kayınvalidemler üst kattalar:(Altlı üstlü oturuyoruz.

Bende çalışan bi bayanım ve cok yeni evliyiz daha..Ama maalesef eşim çok bencil biri ve ben bunun farkına yeni varıyorum . Gerizekalılığımın bedelini şimdi bu kadar ağar şartlarda ödüyorum.Çok pişmanım..Ve üzgün..

Bi oğlum olucak bu arada..

Sevgiler..

aman yarabbim.aynı benim durumum:(((((((((

Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşındı.

allah bağışlasın

zor bir durum, ama bence kolay kolay değişmez....
tekrar söylicem, yanlış anlaşılacam biliyorum, ama neden bu kadar erken çocuk sahibi olmaya karar verdiniz? daha yeni evlisiniz..

ben mi abartıyorum diyorum sonra kendi kendime her evlilikte olan sıkıntılar...

Ne bilim :(

Tabiiki 4/4 lük evlilik yok ama ben bunalım oldum içime atmaktan..:58:

allah bağışlasın

zor bir durum, ama bence kolay kolay değişmez....
tekrar söylicem, yanlış anlaşılacam biliyorum, ama neden bu kadar erken çocuk sahibi olmaya karar verdiniz? daha yeni evlisiniz..

Akıllı biri değilim yada zeki değilim bunca görünen şey karşısında bide çocuk yaptım .. Çok pişmanım

şimdi boşanmalar falan geçiyo aklımdan artık ne bilim araştırıyorum hala..

Son düzenleme:
Akıllı biri değilim yada zeki değilim bunca görünen şey karşısında bide çocuk yaptım .. Çok pişmanım

yooo öyle deme, anlaşılan sen kendine olan özgüveninide kaybetmeye başlamışsın
kendini bırakma.
sen kendini düşünmesen, sen kendini sevmesen bi başkası hiçte takmaz :50:

Evlilik, dogru zamanda ve dogru insanla yapilirsa bu dünyada cenneti yasarsin.

Insallah hersey gönlünce olur, fakat bana hersey cok cabuk gibi geldi....sonuda genellikle böyle hüsran tabiki...

Insallah hersey gönlünce olur, fakat bana hersey cok cabuk gibi geldi....sonuda genellikle böyle hüsran tabiki...

Eşim ilgisiz diye boşanılırmı hemde hamilesin dur bakimm..

Belki sana öyle geliyo hani adam ilgilide sen hassas dönemdesin ya daha çok ilgilensin istiyorsun
Olamazmı?
Hangimizin ki çok ilgilii

Valla eşim hiçde öle çiçeğim böceğim diyip sevmez naptın ne ettin sormaz oda tv, pc böyle diye boşanmayı düşünmek akıl karıı değil

Eşim ilgisiz diye boşanılırmı hemde hamilesin dur bakimm..

Belki sana öyle geliyo hani adam ilgilide sen hassas dönemdesin ya daha çok ilgilensin istiyorsun
Olamazmı?
Hangimizin ki çok ilgilii

Valla eşim hiçde öle çiçeğim böceğim diyip sevmez naptın ne ettin sormaz oda tv, pc böyle diye boşanmayı düşünmek akıl karıı değil

Ya çevremde de evli kız arkadaşlarım var herkesin büyük sorunu bu türk erkeği modeli işte..Ama ben sadece uyurken onu görmek istemiyorum .Dediğin gibi sofrada yemek yerken beraber olabiliriz ama bi sohbet etmek sahile inmek alışverişe çıkmak vs. istiyorum yapamıyoruz.Çünkü dükkanımız var ve bırakamıyor.Hafta sonlarıda çalışıyor hep çalışıyor.. Zaten sevgisini gösteren bi yapısı yoktur benim eşimin yengeç burcu bende akrep ama ben ilgi istiyorum 2 çift güzel söz duymak istiyorum..anlamıo..:31:

Nasıl evlendiğin değil kimle evlendiğin önemlidir..Ben yanlış seçim yaptım bedelini böyle ödüyorum şimdi..

Valla canım benim eimde 5 sene kadar kendi dükkanını işletti, onunda tatili izni zamanı yoktu.
onla gidemiyordum hiç bi yere ama alışmıştım kendim gidiyordumm..
Tatilimede gittim(onsuz) bide rahat ettim kii
Alışverişimede gidiyordum
Çarşı pazar gezerimm amannnn gelmesse gelmesinn götürmesse götürmesinn dert etme..
Paşa gönlün bilir diyorumm
Ama şey hani eşimin fırsatı olduğunda gidiyoruz..
Mecburiyet ama canım ya kendi dükkanı kendi işinin olması onun sorumluluğunu iyi bilirim
Hep bi sorumluluk mecburiyet
Bazen erkeklede gitmek raht olmuyoo benimki alışverişte felan çok çekiştirir de hadii hadii diyee

Valla canım benim eimde 5 sene kadar kendi dükkanını işletti, onunda tatili izni zamanı yoktu.
onla gidemiyordum hiç bi yere ama alışmıştım kendim gidiyordumm..
Tatilimede gittim(onsuz) bide rahat ettim kii
Alışverişimede gidiyordum
Çarşı pazar gezerimm amannnn gelmesse gelmesinn götürmesse götürmesinn dert etme..
Paşa gönlün bilir diyorumm
Ama şey hani eşimin fırsatı olduğunda gidiyoruz..
Mecburiyet ama canım ya kendi dükkanı kendi işinin olması onun sorumluluğunu iyi bilirim
Hep bi sorumluluk mecburiyet
Bazen erkeklede gitmek raht olmuyoo benimki alışverişte felan çok çekiştirir de hadii hadii diyee

İşte diyorum ya her evlilikte olan sıkıntılar çoğu kişi yaşıo ama bazen agar gelıyor hep idare etmek ne bilim ya..

kENDimi telkin etmeye çalışıyorum bakalım nereye kadar dayanıcam :(:96:

Bu hamilelik bana yaramadı:43:

Eşiyle problemi olanlar nasıl çözüm getiriyor merak ediyorum konuşmayı denedim kaç kere ama karşındaki anlamıyorsa anlamı da yok konuşmanın poffff:31:

Son düzenleme:
bence bebek için çok da gec değil. bu sorun hamillelikte mi başladı canım?
bazen böyle oluyor bende bazen eşimle hiç ilgilenmediğimi fark ediyorum mesela bir bayan olarak:) geçici bir dönem olabilir sen şimdi çok hasassın..
kendinde bir değişiklik yapsan saçın başın kıyafetlerin filan iyi gelir mi acaba ilgilenmek için..??
benim eşimde bir dönem pc başından kalkmazdı bende sinir olurdum sonra kendi kendine gecti bana döndü ama evde yinede onu özgür bırakıyorum şimdi akvaryum aldı annesi ona( sanki küçücük cocuktan bahsediyorum ama bi farkı yok yani) neyse onunla vakit geciriyo sıkmıyorum ondan da sıkılcak nasılsa yine dönüş bana :) sende çok üstüne gitme derim umarım gecicidir ayrılmak filan yok... aklından gecir me... :45:

hatta bende onun sevdiği seylerle ilgileniyorum böylece beraber vakit geciriyoruz... onun önemsediği seyleri önemsediğimde mutlu olduğunu görebiliyorum ... kendi tecrübelerimi paylaştım biraz ama belki sana yardımcı olur...:21:

hatta bende onun sevdiği seylerle ilgileniyorum böylece beraber vakit geciriyoruz... onun önemsediği seyleri önemsediğimde mutlu olduğunu görebiliyorum ... kendi tecrübelerimi paylaştım biraz ama belki sana yardımcı olur...:21:

Yazdıkların bana çok iyi geldi inan ama şöylede bi durum var..
Neden hep ben onun ilgilendiği konularla ilgileniyorum da o biraz bana meyillenmiyor?

Evet hassasım hemde çok her dk ağlayasım geliyor deliricem..Depresyon mudur nedir ?anlayamıyorum..
Evde üstüne gitmiyorum ama bu kadar kaba olmasa daha mutlu olabiliriz değilmi?Biraz daha ince düşünebilse..:53:

Back
X