Kocamın İlgisiz ve sorumsuz Davranışları..:(

yazdıklarınız çok can sıkıcı şeyler.. özelliklede hamilelik döneminde yaşandımı 1 olur 1000.. ama biraz sabret hamilelik dönemini atlatmaya çalış.. bebekten sonra değişebilir yada sen bu kadar umursamazsın.. boşanmayı aklına getirme hemen keşke bebek için biraz daha bekleseydiniz ama olan olmuş artık..
eşiniz istedimi bu bebeği yoksa sadece sizin baskınızlamı oldu,yoksa spontanemi?

Evliliğin bir sürü evreleri var hemen kestirip atma sabırlı positif ol şu kendine acıma duygusundan vazgeç vardır iyi olanlar onlara odaklan

kk daki bir diğer artış gösteren konulardan biri de bu desem:(

kocanın ilgisizliği....düşünüyorum da benim kocam da sanırm ilgisiz burda okudukça düşündükçe mi farkediyorum ne?
ama ilgi istediğimde gayette ilgisini çekebiliyorum:)
tek taraflı beklemeyelim bence..sürekli de adam bir ilgi bir eda gösteremez ki..birde adamların yapısında yok. yok işte yok...
ben kendi adıma eğer dertleşeceksem alışveriş yapacaksam ya da kahve içmeye strabuck a gideceksem( en büyük zevkim) kocamı değil çok iyi anlaştığım bayan arkadaşlarımı tercih ediyorum..daha keyifli..
biraz sizde dışa dönük olsanız...sosyal hayatınız sadece eşiniz olmasa...
lütfen bu da başka bir görüş açısı kızmayın ama...

Bazen erkekleri eğitmek gerekebiliyor, böyle başladıysa böyle gidecek diye bir kural yok.

Ya çevremde de evli kız arkadaşlarım var herkesin büyük sorunu bu türk erkeği modeli işte..Ama ben sadece uyurken onu görmek istemiyorum .Dediğin gibi sofrada yemek yerken beraber olabiliriz ama bi sohbet etmek sahile inmek alışverişe çıkmak vs. istiyorum yapamıyoruz.Çünkü dükkanımız var ve bırakamıyor.Hafta sonlarıda çalışıyor hep çalışıyor.. Zaten sevgisini gösteren bi yapısı yoktur benim eşimin yengeç burcu bende akrep ama ben ilgi istiyorum 2 çift güzel söz duymak istiyorum..anlamıo..:31:

ilgisizlik derken normalde de seni sevdiğini söylemiyor yanına gelip-hamilesin sonuçta- bebeği falan sevmiyomu? yoksa hiçmi alakadar değil sizinle.

Ya çevremde de evli kız arkadaşlarım var herkesin büyük sorunu bu türk erkeği modeli işte..Ama ben sadece uyurken onu görmek istemiyorum .Dediğin gibi sofrada yemek yerken beraber olabiliriz ama bi sohbet etmek sahile inmek alışverişe çıkmak vs. istiyorum yapamıyoruz.Çünkü dükkanımız var ve bırakamıyor.Hafta sonlarıda çalışıyor hep çalışıyor.. Zaten sevgisini gösteren bi yapısı yoktur benim eşimin yengeç burcu bende akrep ama ben ilgi istiyorum 2 çift güzel söz duymak istiyorum..anlamıo..:31:

ya yengeç burcu duygusal falan olur aslında :57: kendine güvenini kaybetme şeker, süslen püslen otur kucağına,sırnaş biraz :) kulak memesi kıvamına gelince sen benle ilgilenmeyince üzülüyorum, hele hamilelikten dolayı çok hassas oldum, ilgiye ihtiyacım var falan de. eheh severler kadının kendine muhtaç süt bekleyen kedi gibi durmasını :) bir de isteklerini söylemek gerekiyo yoksa erkekler anlamayabiliyo :) onlar biz kızlar gibi dikkatli değil, belki senin bu konuda mutsuz olduğunun farkında bile değildir.

Son düzenleme:
Yazdıkların bana çok iyi geldi inan ama şöylede bi durum var..
Neden hep ben onun ilgilendiği konularla ilgileniyorum da o biraz bana meyillenmiyor?

Evet hassasım hemde çok her dk ağlayasım geliyor deliricem..Depresyon mudur nedir ?anlayamıyorum..
Evde üstüne gitmiyorum ama bu kadar kaba olmasa daha mutlu olabiliriz değilmi?Biraz daha ince düşünebilse..:53:

haklısın ama erkekler bizim kadar ince düşünemedikleri için biz fedakar oluyoruz ne yazıkki... şimdi birde o çalışıyor sen çalışmıyorsan o ilgi ister...
normaldede böyleydi heralde kocan ama sana şimdi koymaya başladı, insan gecicidir... hamiş olduğun için ilgi gösterse de sen hep daha fazlasını isticeksin !
sen ilgilen onunla bir kaç gün bakalım ne değişecek?

kaba derken ne yapıyor ki?

gençliğin verdiği asilik,dikbaşlılık ne kadar zararlı arkadaşlar buyrun görüyoruzz ama artık olan olmuş maalesef şimdi bu durumu kurtarmanın yollarına bakmaklazım boşanmak en son çözüm daha çok yeni bir evlilik ve nedenebilirki size tavsiye olarak sadece çok fazla bunaltmadan ilgiyi tekrar üzerinize çekmenin yolları bulmalısın çoook üzüldüm bak yaaa:((( niye acele ederki insanlarrr anlamış değilimm kim evde kalmış yaaa ve hemende çocukk dur bakalım önce kendini bir tanı eşini tanı evlilik ne dirr..?offf

yazdıklarınız çok can sıkıcı şeyler.. özelliklede hamilelik döneminde yaşandımı 1 olur 1000.. ama biraz sabret hamilelik dönemini atlatmaya çalış.. bebekten sonra değişebilir yada sen bu kadar umursamazsın.. boşanmayı aklına getirme hemen keşke bebek için biraz daha bekleseydiniz ama olan olmuş artık..
eşiniz istedimi bu bebeği yoksa sadece sizin baskınızlamı oldu,yoksa spontanemi?

bELKİ DE değişir yada ben umursamam evet bilemiyorum su anda ama bu kadar sıkıntılı olunca ayrılık dusuncesı gecıyo ıste elımde degıl...
Eşim cok ıstedı bu bebegı tabıkı hıc baskı yapmadınm ben ona o benden cok ıstedı ..

Birazda huyu kötu benım esımın cok duyarsız ve kendını dusunen bı yapısı var yaradılısında var yanı..
belkı sev iyordur benı ama ne bılım ılgısını sevgısını gostermeyınce bu sekılde kırıcı oluyor ıste...:kkk::49:

Umarım sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin.Kocanla ilgili çok sıkma kendini, şöyle düşün; ikinci çocuğuna sahip olmak üzeresin:)Erkekler gerçekten çocuk gibiler,bizim gibi düşünemiyorlar.Onlar için birlikte alış-veriş yapmak,yürüyüşe çıkmak,başabaşa yemekler çok da anlamlı değil. Davanda haksız değilsin ama onların yaratılışı böyle.İlgisini çekmek çaba göstermek maalesef ömürlük birşey.Bunu alttan almak olarak düşünmezsen daha rahat olursun.Şimdi hamilelikten ötürü normalden hassassın ama doğumdan sonra daha kontrollü olur duyguların.Hele boşanmak en son düşünelecek şey.Daha yeni evlisin dur bakalım daha birlikte o bebeği büyüteceksiniz. Acele etme ve kendini yorma.

Evliliğin bir sürü evreleri var hemen kestirip atma sabırlı positif ol şu kendine acıma duygusundan vazgeç vardır iyi olanlar onlara odaklan

Var tabii iyi taraflarıda var olmaz mı?Ama eksiği çok yaş farkımız da var belki ondandır.
Ben 31 o 28 yasında..

kk daki bir diğer artış gösteren konulardan biri de bu desem:(

kocanın ilgisizliği....düşünüyorum da benim kocam da sanırm ilgisiz burda okudukça düşündükçe mi farkediyorum ne?
ama ilgi istediğimde gayette ilgisini çekebiliyorum:)
tek taraflı beklemeyelim bence..sürekli de adam bir ilgi bir eda gösteremez ki..birde adamların yapısında yok. yok işte yok...
ben kendi adıma eğer dertleşeceksem alışveriş yapacaksam ya da kahve içmeye strabuck a gideceksem( en büyük zevkim) kocamı değil çok iyi anlaştığım bayan arkadaşlarımı tercih ediyorum..daha keyifli..
biraz sizde dışa dönük olsanız...sosyal hayatınız sadece eşiniz olmasa...
lütfen bu da başka bir görüş açısı kızmayın ama...

Yok canım olur mu öyle şey neden kızayım tüm arkadaşların fikirleri çok değerli benim için..Ya ben biraz üzserine fazla düşüyorum ama o da çok ilgisiz geliyor bana nedense fikir ayrılığı gibi ..Benimde kız arkadaşlarımla vakit geçirmek daha iyi geliyor bana tabii ki ..

Ya da evlilik Aşkı öldürüyor :(

Herkese Merhaba,
1,5 yıllık evliyim.
Anne sözü,büyük sözü dinlemezsen başına gelebilecek en kötü durumun içindeyim.Aranızda benim gibi olan varsa üzülmesin yalnız değilsiniz :)

O kadar çok şey var ki anlatılacak buraya sığdırmamın imkanı yok,yüzyüze konuşmamız lazım :82:

Maalesef eşim benle pek ilgilenmiyor ve ben bunu dile getiriyorum kendisine ama bi işe yaramıyo..
Şu anda 5 aylık hamileyim aglak bi kız oldum ve bugün düşündümde bana onun dışında herşey iyi geliyor..Benim psikolojimi bozan mutsuz eden kocamdan başkası değil.
Akşamları işten gelip ya tv karşısında uyuya kalıyor,ya mahalleden gelen arkadaslarıyla bahcede oturuyo yada üst katta bilgisayarın basında geceyarısına kadar takılıor.
Bu arada kayınvalidemler üst kattalar:(Altlı üstlü oturuyoruz.

Bende çalışan bi bayanım ve cok yeni evliyiz daha..Ama maalesef eşim çok bencil biri ve ben bunun farkına yeni varıyorum . Gerizekalılığımın bedelini şimdi bu kadar ağar şartlarda ödüyorum.Çok pişmanım..Ve üzgün..

Bi oğlum olucak bu arada..

Sevgiler..

tatlım belki hamile oldugun için hassasındır hamileliktn oncede bölemiydi

:) heyo bir arkadaşım daha olduuu :) şimdi nasıl hissediyorsun kendini canım? bu arada bende çok bebiş istiyorum ama olmuyoorrr
ya olunca da böyle hassas mı olucak yandıkkkkk
bebiş olunca sende onla ilgilenmezsin aaammaan boşveeer :78::78:
yani boşverme de dedim ya biraz sen ilgilen bakalım nolucak onun ilgilendiği seyleri beraber yapmaya calışın birazcıkkk

haklısın ama erkekler bizim kadar ince düşünemedikleri için biz fedakar oluyoruz ne yazıkki... şimdi birde o çalışıyor sen çalışmıyorsan o ilgi ister...
normaldede böyleydi heralde kocan ama sana şimdi koymaya başladı, insan gecicidir... hamiş olduğun için ilgi gösterse de sen hep daha fazlasını isticeksin !
sen ilgilen onunla bir kaç gün bakalım ne değişecek?

kaba derken ne yapıyor ki?

Kaba derken birçok şey arasından şunları sayabilirim:
Yemek yenir eline sağlık demeden kalkar..
Seni seviyorum demez..
Gün içinde hiç aramaz..
Özür dilemez..
Lütfen kelimesini kullanmaz..
vs..

Canım çoğumuzun sorunu bu işte. Ama hamilesin, bak bu senin için artı bir şey. Bebeğin doğunca onunla ilgileneceksin, tüm hayatın oğlun olacak. Üzülme, sen ne kadar üzülürsen bebeğin de doğunca o kadar huysuz ve gazlı olacak emin ol.

Benim kocam da yengeç burcu. Ağzından evlendikten sonra bir güzel söz duymadım. Ama hoşuna gitmeyen bir şey olsa sesi yüksek çıkar. Hem yengeçmiş, boğaymış ne farkeder; temel olarak hepsi aynı erkeklerin. Daha yeni evliymişsiniz, biraz zaman var. Hele bebek olsun daha da şaşıracak, bunalacak. Kolay bir şey değil onun için de. Annelik kadınların genlerinde var ama babalıkta durum farklı. O minicik pembe ayakları görünce hem bebeğine aşık olacak, hem de sizinle vakit geçirmeye başlayacak.

Hamilelikten de sinir yapıyorsun eminim. Hepimiz yaşadık. Ah şu hormonlar yok mu?? :34: Azıcık sabır, her şey düzelir. Tamam mı tatlım??

Canım çoğumuzun sorunu bu işte. Ama hamilesin, bak bu senin için artı bir şey. Bebeğin doğunca onunla ilgileneceksin, tüm hayatın oğlun olacak. Üzülme, sen ne kadar üzülürsen bebeğin de doğunca o kadar huysuz ve gazlı olacak emin ol.

Benim kocam da yengeç burcu. Ağzından evlendikten sonra bir güzel söz duymadım. Ama hoşuna gitmeyen bir şey olsa sesi yüksek çıkar. Hem yengeçmiş, boğaymış ne farkeder; temel olarak hepsi aynı erkeklerin. Daha yeni evliymişsiniz, biraz zaman var. Hele bebek olsun daha da şaşıracak, bunalacak. Kolay bir şey değil onun için de. Annelik kadınların genlerinde var ama babalıkta durum farklı. O minicik pembe ayakları görünce hem bebeğine aşık olacak, hem de sizinle vakit geçirmeye başlayacak.

Hamilelikten de sinir yapıyorsun eminim. Hepimiz yaşadık. Ah şu hormonlar yok mu?? :34: Azıcık sabır, her şey düzelir. Tamam mı tatlım??

İnşallah canım ya çok teşekkür ederim herkese moral oluyo bana...

Bu arada eşim aradı napıyosun diye :) ŞOŞIRDIMMM

Son düzenleme:
Kabul edelim en iyisinin bile hammaddesi odun :1: Bazıları kısmen eğitilebiliyor, bazıları imkansız.
Eğitilebilirlik eşiğini sınayın önce.Elinizden geleni yapın, sonra karar verin tamam mı, devam mı aşamasına.

İlgi isteyip, kimi zaman abartıp (regl dönemi öncesi) ilgi arsızı olduğum zamanlarda yaptıklarım;
-Eşim oyun oynarken devamlı modemi kapatıp, açtım, benim yaptığımı anlamadan kırk saat dolandı geldi,gitti, sonra anladı hainliğimi.Şimdi ne zaman oyun oynamak istese önce beni şımartmak zorunda, yoksa elim gider gene modeme :1:
-Dağınıklık sorunu için kirli sepetine çoraplarını atmadığı ve ben her odadan köpek gibi koklaya koklaya pis çorap aradığım için 10 gün çorap yıkamadım, sonuç; beyaz spor çorapla işe gitti ve artık kirlilerini renkli beyaz diye bile ayırabiliyor, uygun sepete atıyor.
-Gene kendisi oyun oynarken, birden önünde deli gibi soyunmuşluğum ve eli ayağı titrediği için bilgisayar başında denyo gibi kalmışlığını hatırlarım.Sonrasında da giyinip, hiç bir şey yapmadan odaya geri dönmüştüm :1: El mi yaman bey mi ? Hehehe.
-Televizyona çok daldığında bozuk fırını çalıştırıp, sigortaları attırmıştım, sigorta site dışından açıldığından kırk saat sürmüştü tekrar medeniyete dönmemiz.Bu arada da karanlıkta romantik dakikalar yaşamıştık.
-Yürüyüşe çıkmak istediğimde gelmek istemezse, ya da başka şeylerle ilgilenirse transparan bir şeyler giyer "iyi bende mahallenin delikanlılarıyla yürür, koşarım, geç kalırım haliyle sen beni bekleme yat derim", 2 dakikada hazırlanır çıkarız :1:

Yani özetle, kısmen eğittim ve biliyorumki bir ömür devam edecek.Ha diyeceksiniz "Ne bu böyle ilkokul çocuğu gibi eğitmeler, oyun yapmalar, ceza vermeler?"
Malesef hem odun hem de çocuklar, bu iş ya böyle devam eder, ya da biter.

Eşinizin iyi yönlerini düşünün, hatta boş bir kağıda artılarını, eksilerini, iyi günlerinizi, sıkıntılı günlerinizi yazın.Kabaca bir hesap yapın.Sevginizi, aşkınızı ölçün, belki evlilik terapistleri bile bu aşamada yardımcı olabilir.Hepsinin sonunda hesap eksik çıkıyorsa o zaman bu fikirlerinizi yürürlüğe koyarsınız.

Herşeyden önce sağlıklı ve stressiz , mutlu bir hamilelik dönemi dilerim.

Back
X