Eşiniz psikolojik sorunları ola bilir psikolojik destek alması gerek sağlıklı değil çünküSelam kızlar eşimle ne zaman dozajı yüksek bir tartışma yaşasak sonu ben intirah ediceme getiriyor saçma sapan davranıyor üstelik çocuğumuz var normalde aklı başında biridir ama alkolden mi yoksa haksızlığını farklı bir şekşlde çözmek için mi yapıyor bilmiyorum fakat bendeki sevgisini saygısını giderek yitiriyor bana bir akıl verin bu adam niye böyle hangi kafada ben nerde yanlış yapıyorum
Ara ara öfke patlaması oluyorBir hastaligi bir rahatsızlığı var mi? Psikolojik bir bozukluk depresyon bipolar vs gibi?
AlkolleykenAlkollü iken mi diyor hep bunları yoksa ayık kafa ile de dediği oldu mu?
Bilinçaltında ne varsa insan alkol aldığında ya da sarhoş olduğunda ilk onu söyler derler. Eşiniz ile kavgalarınız çok sık oluyor mu? Konu alkol alması mı? İntihar edeceğim derken konudan dolayı mı yoksa haklı olduğunuzu bildiği için eziklikten dolayı mı?Selam kızlar eşimle ne zaman dozajı yüksek bir tartışma yaşasak sonu ben intirah ediceme getiriyor saçma sapan davranıyor üstelik çocuğumuz var normalde aklı başında biridir ama alkolden mi yoksa haksızlığını farklı bir şekşlde çözmek için mi yapıyor bilmiyorum fakat bendeki sevgisini saygısını giderek yitiriyor bana bir akıl verin bu adam niye böyle hangi kafada ben nerde yanlış yapıyorum
Alkollüyse tartışmayın bile.. Kafama sıkıcaam da der kendimi atacaaam da der. Ciddiye alınacak bir şey değil..Alkolleyken
Ay bu ne yahu, selena’daki kıvılcımın “bakın nefesimi tutarım ölürüm “ diye milleti tehdit etmesi gibiSelam kızlar eşimle ne zaman dozajı yüksek bir tartışma yaşasak sonu ben intirah ediceme getiriyor saçma sapan davranıyor üstelik çocuğumuz var normalde aklı başında biridir ama alkolden mi yoksa haksızlığını farklı bir şekşlde çözmek için mi yapıyor bilmiyorum fakat bendeki sevgisini saygısını giderek yitiriyor bana bir akıl verin bu adam niye böyle hangi kafada ben nerde yanlış yapıyorum
Çok sık değil ama çok seyrek de değil. Konu alkol alması değil farklı konular olabiliyor. Eziklikten dolayı mı emin değilim kavgayı sonlandırmak ve ona iyi davranmam içinde yapıyor gibime geliyorBilinçaltında ne varsa insan alkol aldığında ya da sarhoş olduğunda ilk onu söyler derler. Eşiniz ile kavgalarınız çok sık oluyor mu? Konu alkol alması mı? İntihar edeceğim derken konudan dolayı mı yoksa haklı olduğunuzu bildiği için eziklikten dolayı mı?
Yanlışın demeyelim de genel olarak kavga ederken bir taraf çok yükseliyorsa diğer taraf susmalı, ortam normale döndüğünde konuşmalısınız. Sakin ve aklı başında iken içinizden geçenleri daha rahat karşı tarafa empoze etmiş olursunuz.
Güldürdünüz:) yani tam alkolik diyemem ama alkole çok düşkün evet çocuktan öncede sonrada hep içiyordu. Kavgalarımız farklı konularda oluyor asla alkolü bırakmaz sigarayı bile bırakamdı evet bende ona üzüyorum bu böyle olmaz bu kadar saçmalıkAy bu ne yahu, selena’daki kıvılcımın “bakın nefesimi tutarım ölürüm “ diye milleti tehdit etmesi gibi
Eki Görüntüle 3120490
Alkolik mi eşiniz? Ne zamandır içiyor? Çocuktan önce de içiyor muydu?
Ne hakkında kavga ediyorsunuz?
Alkolü bıraksın, tedavi olsun. Çocuğa yazık. E böyle bir adamın gözünüzdeki değeri elbette azalır, haklısınız.
Böyle sorun çözülmez çocuk gibi. Biraz baba ve eş olduğunun farkına varmalı. Alkol konusunda bence ipin ucunu kaçırmış gibi. Öncelikle onu bırakmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?