Kocamın intihar korkutmaları

esda

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2022
63
17
3
Selam kızlar eşimle ne zaman dozajı yüksek bir tartışma yaşasak sonu ben intirah ediceme getiriyor saçma sapan davranıyor üstelik çocuğumuz var normalde aklı başında biridir ama alkolden mi yoksa haksızlığını farklı bir şekşlde çözmek için mi yapıyor bilmiyorum fakat bendeki sevgisini saygısını giderek yitiriyor bana bir akıl verin bu adam niye böyle hangi kafada ben nerde yanlış yapıyorum😞

Alkollü adamla tartışmaya giriyorsanız, yapmayın. Alkollü olduğu zaman alttan alın, ayılınca artık etlerini mi didersiniz, saçlarını mı yolar eline verirsiniz, siz bilirsiniz.
Ayrıca eşiniz konu her neyse, suçunu biliyor, suç bastırmak için o lafları öne atıyor.

İntihar edecek kişi sürekli söylemez zaten. Sürekli alkol alıyorsa tedavi görmesi gerek.

Bu o kadar travmatik bir durum ki. Lisede igrenc karakteriyle beni yiyip bitiren sonrasında ayrılırsan intihar ederim diyen pislik insanı hatırladım şu an. 3 yılımı çürüttü sonunda edersen et dünya bi pislikten kurtulsun diyip hayatımdan kovdum. Çok zor zamanlardı
Hala bu korku üzerimde kalmıştır benim yüzümden ya biri ölseydi diye ama gram sucum yoktu.
Sende eşinle lütfen konuş bu kişinin eşin olması yeterince igrenc zaten. Tehditle seni yanında tutmak icin vicdanına oynuyor

Gerçekten düşünen biri söylemez diye düşünüyorum. Rahatsız olduğunuzu söyleyin yardım almasını isteyin.

Selam kızlar eşimle ne zaman dozajı yüksek bir tartışma yaşasak sonu ben intirah ediceme getiriyor saçma sapan davranıyor üstelik çocuğumuz var normalde aklı başında biridir ama alkolden mi yoksa haksızlığını farklı bir şekşlde çözmek için mi yapıyor bilmiyorum fakat bendeki sevgisini saygısını giderek yitiriyor bana bir akıl verin bu adam niye böyle hangi kafada ben nerde yanlış yapıyorum😞
Eşiniz psikolojik sorunları ola bilir psikolojik destek alması gerek sağlıklı değil çünkü

Alkollü iken mi diyor hep bunları yoksa ayık kafa ile de dediği oldu mu?

Bilinçaltında ne varsa insan alkol aldığında ya da sarhoş olduğunda ilk onu söyler derler. Eşiniz ile kavgalarınız çok sık oluyor mu? Konu alkol alması mı? İntihar edeceğim derken konudan dolayı mı yoksa haklı olduğunuzu bildiği için eziklikten dolayı mı?
Yanlışın demeyelim de genel olarak kavga ederken bir taraf çok yükseliyorsa diğer taraf susmalı, ortam normale döndüğünde konuşmalısınız. Sakin ve aklı başında iken içinizden geçenleri daha rahat karşı tarafa empoze etmiş olursunuz.

Ay bu ne yahu, selena’daki kıvılcımın “bakın nefesimi tutarım ölürüm “ diye milleti tehdit etmesi gibi :KK12:

D80A9AF5-C538-4DA9-8576-583CDBF979C9.webp

Alkolik mi eşiniz? Ne zamandır içiyor? Çocuktan önce de içiyor muydu?

Ne hakkında kavga ediyorsunuz?

Alkolü bıraksın, tedavi olsun. Çocuğa yazık. E böyle bir adamın gözünüzdeki değeri elbette azalır, haklısınız.

Böyle sorun çözülmez çocuk gibi. Biraz baba ve eş olduğunun farkına varmalı. Alkol konusunda bence ipin ucunu kaçırmış gibi. Öncelikle onu bırakmalı.

Bilinçaltında ne varsa insan alkol aldığında ya da sarhoş olduğunda ilk onu söyler derler. Eşiniz ile kavgalarınız çok sık oluyor mu? Konu alkol alması mı? İntihar edeceğim derken konudan dolayı mı yoksa haklı olduğunuzu bildiği için eziklikten dolayı mı?
Yanlışın demeyelim de genel olarak kavga ederken bir taraf çok yükseliyorsa diğer taraf susmalı, ortam normale döndüğünde konuşmalısınız. Sakin ve aklı başında iken içinizden geçenleri daha rahat karşı tarafa empoze etmiş olursunuz.
Çok sık değil ama çok seyrek de değil. Konu alkol alması değil farklı konular olabiliyor. Eziklikten dolayı mı emin değilim kavgayı sonlandırmak ve ona iyi davranmam içinde yapıyor gibime geliyor

Ay bu ne yahu, selena’daki kıvılcımın “bakın nefesimi tutarım ölürüm “ diye milleti tehdit etmesi gibi :KK12:

Eki Görüntüle 3120490

Alkolik mi eşiniz? Ne zamandır içiyor? Çocuktan önce de içiyor muydu?

Ne hakkında kavga ediyorsunuz?

Alkolü bıraksın, tedavi olsun. Çocuğa yazık. E böyle bir adamın gözünüzdeki değeri elbette azalır, haklısınız.

Böyle sorun çözülmez çocuk gibi. Biraz baba ve eş olduğunun farkına varmalı. Alkol konusunda bence ipin ucunu kaçırmış gibi. Öncelikle onu bırakmalı.
Güldürdünüz:) yani tam alkolik diyemem ama alkole çok düşkün evet çocuktan öncede sonrada hep içiyordu. Kavgalarımız farklı konularda oluyor asla alkolü bırakmaz sigarayı bile bırakamdı evet bende ona üzüyorum bu böyle olmaz bu kadar saçmalık

Back
X