Kocamın intihar korkutmaları

Selam kızlar eşimle ne zaman dozajı yüksek bir tartışma yaşasak sonu ben intirah ediceme getiriyor saçma sapan davranıyor üstelik çocuğumuz var normalde aklı başında biridir ama alkolden mi yoksa haksızlığını farklı bir şekşlde çözmek için mi yapıyor bilmiyorum fakat bendeki sevgisini saygısını giderek yitiriyor bana bir akıl verin bu adam niye böyle hangi kafada ben nerde yanlış yapıyorum😞
Birisi bana intihar edecem dese ben hemen ölürsen gömeriz diyorum cok bozuyorlar.

Selam kızlar eşimle ne zaman dozajı yüksek bir tartışma yaşasak sonu ben intirah ediceme getiriyor saçma sapan davranıyor üstelik çocuğumuz var normalde aklı başında biridir ama alkolden mi yoksa haksızlığını farklı bir şekşlde çözmek için mi yapıyor bilmiyorum fakat bendeki sevgisini saygısını giderek yitiriyor bana bir akıl verin bu adam niye böyle hangi kafada ben nerde yanlış yapıyorum😞
Dikkat çekmeye çalışıyo. Gerçekten intihar edecek adam ortalıkta ban intihar ederim haaa diye ergen gibi gezinmez

Merak etmeyin ya bunların canı tatlıdır , etmez intihar falan.

İntihar söylemi, öfke patlaması, alkol.
Aklıma bir kişilik bozukluğunu getiriyor ama hangi bozukluk olduğunu söylemeyeyim çünkü bir kaç özellikle tanım yapmak doğru olmaz.
Siz en iyisi psikoloğa yönlendirin, intihar söylemi ile manipülasyon yapması ciddi bir sorunun işareti olabilir

Sizi korkutmak için söylüyor olabilir. Ama psikiyatri dersimize giren hocamız biri intihar edeceğim dese inanın derdi, eninde sonunda eder.

Bir insanın ağzından sürekli böyle şeyler çıkıyorsa ciddiye alın ister ayık kafa ister alkollü olsun. Bilinçaltında var demek ki ve gerçekleştirme ihtimali var…

Eski eşim de beni tehdit ediyordu. Aylarca devam etti buna. Atlıcam da atlıcam. En son fenalık geldi, eeeh atlarsan atla be dedim. “Ankara’da o kadar yüksek bina yok ki ama” demişti.

Psikiyatristim o dönem bana “bu durum senin sorumluluğunda değil, onu intihara zorlamıyorsan intihar edecekse engel olmak da senin işin değil” demişti. Eşiniz için yapabileceğiniz şey onu psikiyatriste danışmaya yönlendirmek. Gitmezse de elinizden geleni yapmış olursunuz

Benimki de böyleydi. İntihar intihar dedi, en sonunda da boşanmaya kalkınca intihar etti ama ölmedi. Neyse gittim aldım anasının evinden, acıdım eve getirdim, ilgilendim falan... Sonra da aldattı. Yine boşanmak istedim tabi. İntihar ederim diye tehdit etti. Ben de allah aşkına et ve kurtar beni dedim. Nihayetinde boşadım, kurtuldum. Hala daha yaşıyor, ölmüyorlar korkmayın.

Back
X