Kocamın ismini söyleyemiyorum çok saçma ya

Ya kızlar çok saçma gelecek ama yav bir türlü kocamın ismini söyleyemiyorum gerçi zor söylenecek bir ismi yok ama bilmiyorum ağzıma alışkanlık haline getirmemişim ne diye sesleniyorsun dersenix hiç bişey seslenmiyoruda şiitt falan bu şekilde yani 😀
arada gözgöze gelirsek söylüyorum ne diyeceğimi böyle nişanlandığımızdan beri söyleyemiyorum çok saçma ya neden bu duurmdayım bilmiyorum
Nasıl çözebilirim bu soruunu😬
Ben 10 yıllık evliyim, ismini söylerken hala tuhaf oluyor, aşkım, hayatım, hepp,şşşşt, falan çok kolay 🤣 insanlar içinde çağırmam gerektiğinde zar zor çıkıyor ağızımdan 😅 kendisi ismimi hep söylüyor ama 😄 o yokken ondan bahsederken sorum yok ama ^^
Sanırım yeni evliyken kaynanaya anne demek ne kadar tuhaf ise öyle oluyor. Yani sadece size tuhaf geliyor inanın, size de tuhaf geldiği için sanki herkese tuhaf gelecekmiş gibi geliyor , söyleyin gitsin, ağızınız alışsın :)

18 yaşında hala oğlu ile evlenmiş/evlendirilmiş, 7 senelik evli, iki çocuğu var, kocasına adı ile hitap edemiyor, eşi cinsel ilişki isteğini kabul etmiyor ama cilve yapamıyorum diye de sızlanıyor…..
Tek derdin kocana adı ile hitap edememek olsun …
Kuzeni olduğu için içten içe çekindiğini ve utandığını düşünüyorum. Psikolojik destek almalı.

Bende herif diyom arada çok komik oluyor.

Benimki ilk evlendiğimde " arvat" diyordu ben bi patladım buna.
Ne biçim laf o cins cins konuşma bi daha o lafı duymicam dedim.
Eski kv de de benim için eski eşime " senin arvat " diyordu, onu da bi haşladım.
Bi daha diyemediler.
Gelmiş 2020 ler bunlar hala arvatta aneyde.. te allam :KK14:

Biraz geç kalmış sanki psikolojik destek almak iÇin. Üçüncü çocuk öncesi alır inşallah.
Böyle evlilikler çok var ama ben bir türlü kabullenemiyorum büyükte konuşmayalım çoluğumuz çocuğumuz var ama kuzenlerim benim öz kardeşimdir. Hazmedemiyorum yanlış bişey dediysem özür dilerim konu sahibinden de ama işte yani abimle de evlenmem :rolleyes:

Evet biraz öyle oldu ama olumlu baktım öyle ilerledik beraber olmayı halamın oğlu bide
2 gün sonra çok ağlarsın , bu devirde hala akraba evliliği mi yapılır bile bile lades resmen .
kafana takman gereken başka sorunlar var .
ayrıca hala oğlu nasıl görücü usulu oluyor anlamıyorum ,daha önce halanın oğlunu hiç göremedin mi ?
görücü usulu önceden hiç tanışmayan insanların tanıştırılmasıdır .
buraya boyle basit bir sorun için konu açıyorsun ama halanın oğluyla evlenmemen gerektiğini bilmiyorsun.

Ben eşime ismiyle hitap ettim diye benimle üç gün konuşmadı.
Farklı nedenle de olsa ben de kocama adıyla hitap edemiyorum😂
18+ yazıyor, eşinizin adı hakkında kafamda deli sorular var 🤔
ne demek yahu 3 gün konuşmamak
kusura bakmayın da bayağı huysuz sizinki herhalde

yavaş yavaş alışırsınız inşallah konu sahibi

Arkadaşlar onca sayfa yazılmış 1 sayfadayım.bir insan evladı özetleyeversin neymiş dert? kocası arap mıyış ismi de Ebu Abdullah Muhammed Musa El Harezmi El Talak mıymış neymiş niye söyleyemiyormuş

Ben de 17 senedir ilişkide olduğum kocamın ismini hiç söylemem diyebilirim.
Hayatım canım vs diyorum. Dışarıda bile seslenirken ismini söylemem genelde. Nadiren ismini kullanırsam şok olup bi sorun mu var bişey mi yaptım diye sorar :)
Bende 17yillik eşimin ismini söyleyemem oda benimkini.ne zaman bana kizarsa ismimi soyler ordan anlarım ,😏. Ben daha çok -aşkı - derim evlenmeden önce de derdim.agzima yapıştı artık, telefonumda bile öyle kayıtlı . Sadece toplum içinde ismiyle seslenirim. Ama konu sahibinin tamamen akraba oluşunuzdan diye düşünürüm. Ben halamın oğluyla evlensem ne diye hitap edeceğimi şaşırırim sonucta beraber büyüdük kardeşçe 😒 G gerekYokki

Ya kızlar çok saçma gelecek ama yav bir türlü kocamın ismini söyleyemiyorum gerçi zor söylenecek bir ismi yok ama bilmiyorum ağzıma alışkanlık haline getirmemişim ne diye sesleniyorsun dersenix hiç bişey seslenmiyoruda şiitt falan bu şekilde yani 😀
arada gözgöze gelirsek söylüyorum ne diyeceğimi böyle nişanlandığımızdan beri söyleyemiyorum çok saçma ya neden bu duurmdayım bilmiyorum
Nasıl çözebilirim bu soruunu😬
Ben de ismiyle hitap etmeyi sevmem hayatımdaki insana (birine ondan bahsederken kullanırım sadece ismini), aşkım balım sevgilim hayatım gibi kelimeler kullanırım, şişt pişt de demem yani :KK53: O da bana ismimle seslensin istemem bu arada. Eski eşime sadece 1 kez adıyla hitap ettim, sevgiliydik, ayrılık sürecinde falan hiçbir kelime kullanmadım, oh :KK53:
Ismini söylemek zorunda değilsin ama güzel bi şekilde hitap etmelisin.

Back
X