Kocamın ismini söyleyemiyorum çok saçma ya

Ya kızlar çok saçma gelecek ama yav bir türlü kocamın ismini söyleyemiyorum gerçi zor söylenecek bir ismi yok ama bilmiyorum ağzıma alışkanlık haline getirmemişim ne diye sesleniyorsun dersenix hiç bişey seslenmiyoruda şiitt falan bu şekilde yani 😀
arada gözgöze gelirsek söylüyorum ne diyeceğimi böyle nişanlandığımızdan beri söyleyemiyorum çok saçma ya neden bu duurmdayım bilmiyorum
Nasıl çözebilirim bu soruunu😬
Ben 3 yıllık evliyim 4 yılda sevgililik var. Biz asla birbirimize ismimizle seslenmeyiz. Yalnızken hep aşkım bebeğim vs ama aile büyükleri falan olunca bizde şiitt falan diyoruz yada dediğin gibi gözgöze gelene kadar bekliyoruz 😂 söylemeyi çok denedim ama olmadı bide benimki kızıyo ismiyle seslenince sanki sinirlenmiş gibi oluyomuşum 😂

Ya kızlar çok saçma gelecek ama yav bir türlü kocamın ismini söyleyemiyorum gerçi zor söylenecek bir ismi yok ama bilmiyorum ağzıma alışkanlık haline getirmemişim ne diye sesleniyorsun dersenix hiç bişey seslenmiyoruda şiitt falan bu şekilde yani 😀
arada gözgöze gelirsek söylüyorum ne diyeceğimi böyle nişanlandığımızdan beri söyleyemiyorum çok saçma ya neden bu duurmdayım bilmiyorum
aşkım de erim de evimin direği de de yani bi
şey şiitt nedir ya hu

Bende söylemiyorum aile büyükleri varken söylüyorum ikimizede tuhaf geliyor hahaah 🤭 aşkitom bebişim falan de 😀😀

Valla ben 9 yıldır çözemedim 😂 eşime adıyla seslenemem çok aşırı tuhafıma gidiyor söylerken. Askm falan derim ama normal zamanda yada böyle kizginken bile hele askm demiceksem adiylada seslenmiyorum. Mesela uyandiricam kızgınım ona sisss heeeeey diye sesleniyorum durtup daha da kızıyo bana. Eşimde bana adımla seslenmez hatun askm yavrum falan der adımla coook nadir seslenir oda bana tuhaf gelir o anda oda söylerken iki büklüm olur 😂 hahah ya bı bizmi böyleyiz diyordum valla degilmisiz

2 gün sonra çok ağlarsın , bu devirde hala akraba evliliği mi yapılır bile bile lades resmen .
kafana takman gereken başka sorunlar var .
ayrıca hala oğlu nasıl görücü usulu oluyor anlamıyorum ,daha önce halanın oğlunu hiç göremedin mi ?
görücü usulu önceden hiç tanışmayan insanların tanıştırılmasıdır .
buraya boyle basit bir sorun için konu açıyorsun ama halanın oğluyla evlenmemen gerektiğini bilmiyorsun.
Öyle bişey yok yani gönül bu seviyo demkki oluyor yani biz birbirimizi fazla görüşmezdik sürekli görüşmüyorduk yani çok gelip gitmezlerdi sonra gelip gitmeleri sıklaştı bana açıldı senden hoşlanıyorum diye bende neden olmasın dedim zaten bende bişeyler hissetmiştim öyle ilerledik çok şükür güzel bir ilişkimiz var ben sadece aşamadığım bir konu hakkında burda destek almak istedim hepsi bu yani.

Valla ben 9 yıldır çözemedim 😂 eşime adıyla seslenemem çok aşırı tuhafıma gidiyor söylerken. Askm falan derim ama normal zamanda yada böyle kizginken bile hele askm demiceksem adiylada seslenmiyorum. Mesela uyandiricam kızgınım ona sisss heeeeey diye sesleniyorum durtup daha da kızıyo bana. Eşimde bana adımla seslenmez hatun askm yavrum falan der adımla coook nadir seslenir oda bana tuhaf gelir o anda oda söylerken iki büklüm olur 😂 hahah ya bı bizmi böyleyiz diyordum valla degilmisiz
Keşke normal zamanda aşkım canım dese. Sürekli adamı şiittt diye cağiriyormuş.

Öyle bişey yok yani gönül bu seviyo demkki oluyor yani biz birbirimizi fazla görüşmezdik sürekli görüşmüyorduk yani çok gelip gitmezlerdi sonra gelip gitmeleri sıklaştı bana açıldı senden hoşlanıyorum diye bende neden olmasın dedim zaten bende bişeyler hissetmiştim öyle ilerledik çok şükür güzel bir ilişkimiz var ben sadece aşamadığım bir konu hakkında burda destek almak istedim hepsi bu yani.
Ben size açıkladım nedenini. Nişandan beri bu durum varsa sizin gönlünüz konmuş olsa da beyniniz ne alaka diyor. Ondan söyleyemiyorsunuz.

Ay benim arkadaşımın kocasının adı Gökhan. Kız Gökhan diyemiyor. Gökân diyor a yı yumuşatarak. Göken gibi yani. Gökean gibi. Yazarak anlatmam zor tabi.. hele ki bir tartışmalarını ciddi ciddi anlatırken bir anda göken diyince ben çok gülüyorum. Kocası da garipsiyodur ama napsın adam😆 aşkım, sevgilim falan diyin sizde, zaten genelde öyle hitap edilmez mi?

Bu cok kötü bahane.
Fazla gorusmuyordunuz diye , akraba evliligi olur mu yani 🤢

9senede asmaniz gerekirdi isim sorununu. Cok enteresan yeminle

Eşe isimle hitap etmek bana anormal geliyor. Aşkım, bitanem,canım,hayatım hitap edecek onca güzel söz var. Başkasına eşinizden bahsederken isim kullanmak normal gibi...
Ben ismiyle hitap etsem bir sorun vardir.

Back
X