Eski uyeyim
Üfff sıktınız be. Erkekler şuraya anal anal anaaaaaaaaal diye konu açacağına bir gram beyin çalıştırsaydı mucit olurdu.
Hadi ordan diyorum yeni kullanıcı.....fakeArkadaşlar bir sorunum var. Lutfen bu konuda dini yorumlar yaparak yargılamayın. Ben 5 senelik evliyim. Eşimi çok seviyorum o da beni cok seviyor. Güzel bir cinsel yaşamımızda var. Fakat eşim benimle anal ilişkiye girmek istiyor. Onu üzmemek icin kabul edeyim diyorum. Fakat sonrasında normal ilişki yerine anal ilişkiyi tercih edermi diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Benim durumumda olan varmı? Sizin eşinizde hic böyle bir teklifte bulundumu? Sizce normal mi?
Yüzde yüz katılıyorum cok yerinde bi cevApHayır konu gerçekse daha da vahim!
Ben anlamıyorum ya! Kadın olarak sizin tercihleriniz yok mu, hayatınız eşinizden önce koskoca bir sıfır mıydı?! Bir şeyi ya istersin ya istemezsin, ya kabullenirsin ya etmezsin. Kocim istiyoo yapiiim miiie nedir ya. Bunun kararını bile kendiniz alamayıp soluğu burda almak nedir. Anlamıyorum. Kadınları anlamıyorum!
yorumlar bi tek bana mı abartı geldi. Tamam siz tercih etmiyo olabilirsiniz ama 'ıyy iğrenç, boşanma sebebi, 40 gün günahkar kalıcaksın tarzındaki yorumlar biraz komik.
Konu sahibi eğer sadece kocanızı üzmemek için yapıyosanız yapmayın
puhahahahahahahahaaaaaayyyİnsan kabız olunca bile anası ağlıyor. . Bu acıyı niye göze alasınız ki??
dini yönüne girmiycem girersem banlanırım ama tek bi ilişki türü yok ve baya bi kişi tarafından da tercih ediliyo anal. Onur kırıcı, boşanma sebebi diye nitelendirilmesi çok saçma. İstemeden yapılması tabiki yanlış ve onur kırıcı ama iki tarafta istiyosa bi sorun yok benceHayır abartı değil kişi kendisi sormuş size teklif edildi mi ne yaparsınız diye,anal konusununda dine bulaşmadan yorumlanması zor
dini yönüne girmiycem girersem banlanırım ama tek bi ilişki türü yok ve baya bi kişi tarafından da tercih ediliyo anal. Onur kırıcı, boşanma sebebi diye nitelendirilmesi çok saçma. İstemeden yapılması tabiki yanlış ve onur kırıcı ama iki tarafta istiyosa bi sorun yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?