- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Örneğin ben çıplak bir erkek fotoğrafına baktığımda bir beden sömürüsü görmüyorum, kendi iradesiyle soyunmuş bir kadın gördüğümde de bunu beden sömürüsü olarak görmüyorum.Yazdım ama bazı yorumlar üzerine tekrar yazmak istedim ; Kadınlara yapılan ufacık bir haksizlikla dünya yıkılıyor.
Bu porno filmlerin kadınları asagiladigini gerçekten düşünmüyor musunuz ?
Hani kadın hakları ? Obje obje obje.
Bir şov programında bile sırf ibnelik yapsın diye konuşmasını bile bilmeyen kişileri davet ediyorlar.
En alakasız reklamda kadın vücudunu kullanıyorlar.
Porno izlemekte ne var canım diyenler izlemekte serbest olabilirler ama bu kadar rahat dogallastirmamalilar.
Kişisel tercihtir ancak pornoya kızan kişiye de , "aman ne kadar sığ kalmışsın , izle izlettir , uygula bebeğim " demek çokta hoş değil.
Eğer ortada kadınların ellerinden kimliklerinin alınıp odalarda kilit altında tutulup porno adı altında fuhuşa zorlandığı bir yapı varsa bu başka bir şey.
Ama örneğin Jenna Jameson, multi milyoner oldu çektiği filmlerle, bu kadın cidden sömürüldü mü?
Pornonun asıl can yakıcı kısmı B movie, home made denilen klasmanda. Bunların çoğunluğu garajlarda uyuşturucu parası karşılığında fuhuşa zorlanan kadınlarla, daha da ötesi seks işçisi ticaretiyle çekilen filmler bunlar ki onlar da insan ticaretine giriyor zaten