Kocamın kafasına buyrukluğundan usandım

esener

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
43
2
18
Ankara
Kızlar! Bilmiyorum sizdede var mı ama ben kocamın
Playstation takıntısından usandım!
28 haftalık hamileyim ve 4 aydır çalışmıyorum..
Bu durum beni zaten yeterince bunaltıyorken birde kocamın her akşam saatlerce playstation oynaması
Beni iyce geriyor! Ne dediysem ne yaptıysam olmuyor! 2 yıldır her seferinde kavga edyoruz!Napacağımı şaşırdım
Aranızda buna benzer sorun yaşayan varmı?

Playsitation değilde bizdede maç takıntısı var olsun tatlım ya iyi olsun başımızda olsunlar bütün gün işte stres altında çalışıyor eve gelince tek hobisi maç izlemek izleme mi diyim bazen sıkılıyorumda napıyım sende bebeğine odaklan sende oyna hatta:)

Playsitation değilde bizdede maç takıntısı var olsun tatlım ya iyi olsun başımızda olsunlar bütün gün işte stres altında çalışıyor eve gelince tek hobisi maç izlemek izleme mi diyim bazen sıkılıyorumda napıyım sende bebeğine odaklan sende oyna hatta:)

Valla canım bizde hem maç hem ps var, bencilce davranmasına tahammül edemiyorum artık! Örneğin dün
Akşam 10 dan sabahın 4 üne kadar oynadı..
Dicek bişey bulamıyorum.. Bi süre kendimi uzak tutmayı düşünüyorum açıkçası.. Belki yaptığı şeyin farkına varır..

sizde oynayın ps3 , onun zevklerine ilgi gösterin . Bir şeyler paylaşın .

onun sizin için değerli olduğunu ona gösterin . Karşılığını misli ile alırsınız . Aksi sorundan başka bi şey getirmez

sizde oynayın ps3 , onun zevklerine ilgi gösterin . Bir şeyler paylaşın .

onun sizin için değerli olduğunu ona gösterin . Karşılığını misli ile alırsınız . Aksi sorundan başka bi şey getirmez

valla bende oynadım zamanında ama eşim online oynuyor ve sabahlara kadar oynuyor. Zevklerine ilgi göstermek, birşeyler paylaşmak vs denemediğim şey kalmadı 2 yılda emin olabilirsiniz. bunu yaşamayan ne yazıkki anlayamaz.

Sizin pırlanta gibi eşleriniz var, bazı insanlar da varki; hele şu dönemde evlenen çoğu erkek, evlenmeden önce birçok ilişki yaşıyor, sonrasında dışarıdan gelen laflara karşı patlama noktasına gelip artık evleniyor. Sonrasında geceleri işim var vs deyip yalan atıp, o güzel eşlerini barlarda aldatıyorlar. Çoluk çocuklarının rızıklarını başka kadınlarla yiyorlar. Evde üzülen eşleri oluyor ve genelde o kadar temiz ve saf oluyorlar ki, kocalarının sözlerine de çok çabuk kanıyorlar. Lütfen biraz saygı gösterin, onlarla oyun oynayın, onlar zevk alıyorsa sizde alabilirsiniz. Hatta anlaşma yapın, bugün oyun oynayalım, yarın dışarıda yemek yiyelim veya gezelim gibisinden anlaşın.

Kızlar! Bilmiyorum sizdede var mı ama ben kocamın
Playstation takıntısından usandım!
28 haftalık hamileyim ve 4 aydır çalışmıyorum..
Bu durum beni zaten yeterince bunaltıyorken birde kocamın her akşam saatlerce playstation oynaması
Beni iyce geriyor! Ne dediysem ne yaptıysam olmuyor! 2 yıldır her seferinde kavga edyoruz!Napacağımı şaşırdım
Aranızda buna benzer sorun yaşayan varmı?

off tam hayalimdeki şey :)
ben de eve geldiğim gibi pc başına geçip oyun oynardım saatlerce.
eşime ne yemek hazırlardım ne ilgilenirdim
arada bir laf atardım, o da tv falan izlerdi ben bilgisayarda oyun oynarken.

ama askere gittiğinden beri oyun falan oynamıyorum.
yokluğu beni oyundan bile soğuttu. onsuz olmanın nasıl bişey olduğunu anlayınca oyun falan görmedi gözüm.

acaba eşinizi siz de yok saysanız, mesela siz de başka odaya gidip kendiniz bişeyler yapsanız, yemeğe çağırmasanız, önüne çerezini götürmeseniz sizi özleyip oyundan falan uzaklaşır mı?

Sizde oynayın benim eşimde oynuyor 2 pc yı yanyana koyduk o bırınden ben dıgerınden oynuyoruz arada ps oynadıgımız yarıstıgımız hatta macta yenmıslıgım dahı var.Şuan dahı ben buradayken oda menejerlık oynuyor arada ben onun pc ye o benım pc ye bakınıyoruz :) Bence bırakın kafasını dagıtsın her ınsanın kafa dagıtmaya ıhtıyacı vardır. Bende kendımden bılırımkı kafa dagıtmak ıcın oyuna vurdugumu :) bir sure sonra sızınde hosunuza gıdıcektır arada nazlanıp sıkıldım askım hadı azda fılm ızleyelım yada yuruyelım gelınce devam ederız v.s v.s olabılır.Hayır dıyemeyecegı şeyleri siz daha ıyı bılırsınız.

Son düzenleme:
off tam hayalimdeki şey :)
ben de eve geldiğim gibi pc başına geçip oyun oynardım saatlerce.
eşime ne yemek hazırlardım ne ilgilenirdim
arada bir laf atardım, o da tv falan izlerdi ben bilgisayarda oyun oynarken.

ama askere gittiğinden beri oyun falan oynamıyorum.
yokluğu beni oyundan bile soğuttu. onsuz olmanın nasıl bişey olduğunu anlayınca oyun falan görmedi gözüm.

acaba eşinizi siz de yok saysanız, mesela siz de başka odaya gidip kendiniz bişeyler yapsanız, yemeğe çağırmasanız, önüne çerezini götürmeseniz sizi özleyip oyundan falan uzaklaşır mı?

Çözüme kavuştuk büyük çabaların sonucunda..ensonunda :) haftanın 2 günü oynamasına ve yatağa beraber girmeye karar verdik şükürler olsun..
Hamileliğinde verdiği duygusallıkla kocama dha fazla ihtiyacım olduğunu vs vs anlattım ve anladı saolsun geçte olsa:)))

Back
X