Kocamin karşı cinsle samimiyeti.

Ben kendi açımdan bakınca, evli bi erkekle muhabbet etsem, kanka manka desem içimde hep onun hayatında bir kadın var eşi var düşüncesi olur ve çok rahatsız olurum...Muhabbet edemem öyle sürekli sürekli her gün...Çünkü erkeklerin bi kısmı hariç çoğu kadınların arkadaşlığını yanlış anlıyor hemen heyecan yaşamak istiyorlar, aaa bak beğendi deyip ego yapıyorlar sonra da daha cok ilgi göstermeye başlıyorlar...
Gercekten arkadaş olabilen erkek çok çok azdır...
Karsıdaki kadın da iş dışı saatlerinde sürekli msj atıosa niyeti sırf arkadaşlık değildir

Evli erkeğin sadece tek bir kadın kankaso olabilir. O da çocukluk arkadaşı.
Kanka nedir ayrıca ne biçim bir öğretmen üslubu?
Siz direkt kestirip atın böyle saçmalık görmedim. Kanka adı altında kadın iş götürüyor.

Ister gerikafalilik deyin,ister kiskanclik deyin ne derseniz deyin.İş disinda esimin hicbir bayanla arkadas olmasini istemem ve izin vermem.Onun da eşi olur.Hep birlikte gorusuruz ama bu ne samimiyet.Haddini bilmezlik.Evli bir adama esinin yanindayken mesaj atiyor.Konu da iş degil..Ben buyuk kavga cikaririm.Hic normal bir durum degil.

Biz norveç de filan mı yaşıyoruz ve benim mi bundan haberim yok? Bu nasıl bir genişliktir? Bir kere iş yerinden 'arkadaş' değil olsa olsa 'iş arkadaşı' olabilir. İş arkadaşı ile de 'kanka manka' muhabbetleri yapılmaz. Kanka nedir? Ortaokul Lise seviyesi resmen! Hayır sen kim oluyorsun da eşime kanka diyorsun - Evli bir adamla karşı cinsten birisi kanka manka olunmaz, kim ne derse desin. Olmaz yani!
Sizin eşinizin de hoşuna gidiyor demekki muhabbeti - ama her türlü yanlış. Eşiniz tavır koymalı - Ben hep bunu gördüm bunu bilirim - Hiç bir kadın, kafasının arka taraflarında evli bir adama ilgi duymadan - kanka manka arkadaş dost muhabbetlerine gir-mez!!! Kimse kusura bakmasın. Sizi bile bile böyle large şekilde eşinizle 'kanka' muhabbetleri hiç hoş değil. Eşinizile konuşun ve mesafe koymasını isteyin.
Siz karşı cinsten bir 'iş arkadaşınızla' devamlı mesajlaşsanız nasıl karşılar bunu????

geçmiş olsun. bence hislerinize güvenin açık açık konuşup tavrınızı koyun.

benim eşim ilk işe başladığında etrafında 4 tane kız vardı biri yan mağazadan diğerleri çalıştığı mağazada.
Kızların biri hariç çok lakayıtlardı. hatta birinden özellikle hoşlanmadım. çok kavga ettim bu yüzden. çok afedersiniz ağzına sıçtım mecazen.

daha 1 ay olmuş iş çıkışı kızlarla ve bir erkek daha var yanlarında çay içiyor sahilde yarım saat. üstelik haftasonu izin kullanamadığı için akşamdan akşama görüşüyoruz. ben koştur koştur eve geliyorum eşimle vakit geçireyim diye.

açtım ağzımı yumdum gözümü. hayatta gelemem böyle şeylere.

dedim aha kapı işte sapı. benim kaybedecek bişeyim yok. ananın evini özlediysen gidebilirsin dedim.
ben nasıl erkek arkadaşlarımla çay içmiyosam iş çıkışı sen de içemezsin.

bu arada arkadaş çevresi çok geniş değildi kocamın. 2 senedir farklı bir şehire taşındığımız için. ben arkadaş çevresi yaptım hemen. arkadaşlarımın kocalarıyla tanıştı. hatta onlar haftada 2 gün halı saha yapıyorlardı. kaç kere çağırdılar ben de özellikle 'bak git hem enerjini atarsın değişiklik olur hemde arkadaş edinirsin' dediğim halde gitmedi.

hani bu tarz konularda da asla darlayan biri değilim ama daha yeni tanıştığın insanlarla yok çay içim yok bira içim.

hele bi gün ağzı leş gibi bira kokuyor. sağlam kavga etmiştik o zaman.

çok şükür şimdi iyi durumdayız. kızları da tanıdım ben. onlara da gereken mesafeyi koymuş anladığım kadarıyla.

umarım sizin için her şey iyi olur ama sakın çocuk var aman boşanamam demeyin. ben de sorunlu bir ailede büyüdüm. sorunlu ailede büyümek daha büyük sorun çocuk için.

ya çok afedersiniz ama eşinizle de bir kez daha kanıtlandı ki erkekler yanındaki kendi düzeyinde aklı olan kadını küçümseyerek bastırmaya çalışıyor ve daha aptal olan bi tane bulup egolarını tatmin ediyorlar. erkekler aptal seviyor gerçekten. ben de o yüzden birçok konuda bildiğim şeylere bile ay ben bilmiyorum ay anlattın ama anlamadım canım diyorum. hep bi ego tatmini hep bi pohpoh 😒
başka türlü kıskançlık seviyemden de haberi var zaten benden korkusuna bişi yapacağını pek sanmıyorum ama yine de böyle küçük pohpohlar da şart. bana bazı şeyler için de muhtaç olduğunu düşündürtüyorum, yoksa öbür türlü size de saygı duymuyorlar.

Ünlü bir sevgilim vardı 4 aydır görüşmüyorum aşırı paranoyaklık derecesinde kıskançlığı vardı gittiğimiz restorandaki garsonlarla bile tartıştı kaç kere dışarı çıkılmaz adamla yani sürekli bana direktifler emirler konu sahibinden tek farkı kendisinin de benden başka görüşmek istediği ne kadın ne de erkek vardı yani tam bir takıntı durumu bana saplantılı ben bankacıyım normal bir kültür seviyem var yani ingilizce biraz ispanyolca öle ego düşürecek bir yapımda yok sanırım bizdeki 20 yaş fark sorunu neyse yine aklıma geldi öküz :KK43:

Ay kendimi koydum sizin yerinize de ben olay cikartirdim valla kanka falan gecicek bu işleri aralarında bir kıvılcım olmuş her an yangın çıkabilir benden söylemesi

Cok yakin evli-bekar erkek arkadaslari olan, su an da evli erkek is arkadaslari ile gayet yakin arkadas olan bekar bir kadinim, evlensem de bu degismez, arkadasimsa arkadasimdir o iliski romantik bir sey barindirmaz, cinsel bir istek his olmaz.

Ancak size hak verdim cunku esiniz de sizin erkek arkadasiniz olmasini normal karsilamazmis. Kendi normal karsilamadigi bir seyi yapmasi cok cirkin. Kadin-erkek arkadasligini hos karsilamiyorsa kendisi de olmasin arkadas. Tutarli olsun. Erkeklerin iki yuzlulugunden biktim.

Gerçekten sözünüzü geçirmeniz lazım, çünkü bu samimiyetin sonu kötü kokar gibime geliyor.
Çünkü ben okulda, böyle çaylar kahveler içtikten sonra eşlerini boşayıp sonra da birbirleriyle evlendiklerine şahit oldum.. ha eşiniz de yapar demiyorum, ama şeytan topuklu ayakkabı giyer diyorum. :KK62:
her insanın bir çizgisi vardır, size tavsiyem çizginizin olduğunu o çizginin arkasında net duracağınızı belirtin. Durumun ciddiyetini anlamasını dilerim...

Burda Eşiniz hatalı. .Tepkinizi ağır verin.

Sizi kaybetme korkusu yaşatın. Tabi bunları kıskandığınızı belli etmeden yapın. Yani Eşek karpuz meselesi. ..

Esiniz kadin erkek iliskilerinde rahat biri olsa idi ve size orani burani örtme demeseydi, olabilir o da öyle biri diyebilirdim.

Ama kendisinin size karsi böyle bir zihniyette olmasi ve kendi hayatinda bambaska olmasindan dolayi bende suphe duyardim kurdugu bu civik iliskiden.

Ne güzel meslektaşımsiniz. Yalnız o bayan ücretli çalışıyor atanmamis branşı da öğretmenlik değil zaten boşluk var diye çalısıyor
Benm b
Esi karşısındakini eziyormus ya... Esi ben ingciyim bana bile laf ediyor bazen diyormus ya ama kadin atanmamis zaten
Yani atanmis olsa bile fark etmez evet sosyalci kpss de daha cok caba harcamis ama ingilzcecide oss de daha cok caba harcamis yani bu hesaplamalar biraz gereksiz herkes ayni sekilde caba harciyor

Esim de kiz arkadaslariyla cok samimiydi. Tabi ben bunu flört asamasinda fark ettim. Benim kabul edebilecegim bir sey degil bu ve biz birbirimize uygun degiliz diye ayrilmak istemistim 10 sene önce. O zaman dikkat edecegine söz verdi ve beni ikna etti. Hala tüm kadinlarla cok mesafeli.
Siz evlenmissiniz cocuk coluga karismissiniz. Simdiye kadar hic farketmediniz mi? Sadece bu kadina karsi mi samimi?

Ben sunu anlamiyorum ve hicbir zaman da anlayamayacagim. Senin karin bir kadindan rahatsiz oluyor ve mesafeli olmani istiyor. Sen hala elalemin kadiniyla samimiyeti surduruyorsun. Ya karindan ailenin huzurundan daha mi onemli bu kadin! Karin samimi olmani istemiyor. Bitti. Nokta! Cok ciddi sekilde son kez konusun. Hala devam ederse de artik karar verirsiniz ne yapacaginiza. Cunku anladigim kadariyla bu kadinla cok eski bir arkadasligi yokmus, kadin ucretli ogretmenmis. Branslari da farkli sanirim,ne paylasiyolar bunlar pardon?kanka filan neyin kankasi ya evli erkekle??

Ben kendimden ornek vereyim. Esimin birkac kiz arkadasi var, cok eski okul yillarindan. Iclerinden sadece biriyle tanistim ve inanilmaz rahatsiz oldum cunku cok samimi rahatsiz edici tavirlari vardi ustelik de benim yanimda. Neyse esim cok eski arkadadim dedi ama ben hoslanmadim hic. Ve aradan bikac ay sonra tesadufen ogreniyorum ki bu kadin esime asikmis okul yillarinda. Tabi delirdim. Esim aramizda bisey olmadi dedi kac kez ama sen bana bunu nasil soylemiyosun da beni aptal yerine koyuyosun???Dugunumuze bile cagirdi kadini ve benim bunlardan haberim yok! Neyse uzatmiyim yazdikca asabim cok bozuluyor. Cok ciddi bir konusma yaptim ve o kadinla muhatap olmani istemiyorum birdaha dedim. Ailenin huzuru mu yoksa elalemin kadini mi dedim. Dinledi falan,tabiki ailem dedi vs. Daha 8 aylik evliyiz bu arada. Yani sana demem o ki cok ciddi sekilde son konusmani yap ve uyar.

Back
X