Kocamin karşı cinsle samimiyeti.

Ne güzel meslektaşımsiniz. Yalnız o bayan ücretli çalışıyor atanmamis branşı da öğretmenlik değil zaten boşluk var diye çalısıyor
😉
Ya cok restlesmede bence bu sefer esinn egosu tavan yapar. Ama sende cizgini ciz ve onun dediklerini yapma.

I
Belki linç edilebilirim bu düşüncelerimden ötürü Bilmiyorum Eşim hayatıma girdikten sonra hiç karşı cinsten yakın arkadaşım deyip her gün mesajlaştığım biri olmadı aynen onun da olmadı ve bence olmamalı. Haa o zamana kadar gelen arkadaşlıklara sonsuz saygım var. Benim de yıllar önceden süre gelen erkek arkadaşlarım var şimdi eşli olarak hep beraber görüşürüz güler eğleniriz yeri gelir hala dertleşiriz. Ama onlar hep vardı. Biz de sizin gibi iki öğretmeniz ve ben de yerinizde olsam çok rahatsız olurum. Erkeklere bunu anlatmak zordur tartışmaya girmeyin ama kontrolü de abartmamak şartıyla bırakmayın. Onların kafası bizim gibi çalışmadığından bazen fazla iyi niyetli olabiliyorlar. Umursamaz da oluyorlar bu durumda. Kavga etmeyin yokmuş gibi davranın ve kadını yanında kötülemeyin kısacası eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın 😉
Öneriniz için teşekkür ederim :) peki ya karpuz kabuğu hep eşeğin aklindaysa😊 geçen gün kibarca uyarmaya çalıştım tartıştık hani bir serzenişti oysaki güzellikle anlatsam da fayda etmedi oysa kibarca mesafe koyabilirdi değil mi ama bugün de baktım yine mesajlar ..

Benim cok yakin erkek is arkadaslarim var.
Gece gunduz mesaj atariz birbirimize.
Ama bizde bu kavramlar pek yok. Mesaimiz 00.30 09.00 olabiliyor mesela. Onlar mesaideyken bana selfie ceker atar 😁 onlar gezerken ben gece 12de mesaide olurum ben ona atarim. Takiliriz birbirimize. Cok da severiz birbirimizi. Bazilariyla neredeyse 10 yil oldu birlikte calisiyoruz.
Isle ilgili olarak da 24 saat telefonum caliyor zaten.

Esim de bu arkadaslarimi tanir cok cok samimi olmasa da. Birlikte yaptigimiz planlara bazen katilir. Hic dert etmez. Sizinki ozellikle tanistirmaktan kaciyor mu? Yoksa problem yok bence

Lise üniversite çağında çok normal de öğretmen olmuş belli bir yaşa gelmiş insanların “kanka” cılık oynaması çok garip. Aralarında bir şey olacağı hissine kapılmadım ama tuhaflar. Misal kadın hiç demiyor mu bu adam evli her dakika mesaj atmamalıyım diye. İnsanlar yerini biraz da kendileri bilmeli

Demek ki eşiniz kendinizden ödün verecek şeyler yapmayı asla haketmiyor, bundan sonra taviz vermeyin kendi tercihlerinizden.

Hakedecek birşey yapma meselesi değil bu , bizim toplumun erkeklerinde olan ikiyüzlülük ,evdeki karısına kısıtlama getirip kendisi dışarıda istediği gibi davranacak.
Kesinlikle katılıyorum. Yüksek lisans yapmış üstelik. Erkeklerin okuyanı da okumayani da aynı zihniyet . Sen kadınsın ben erkeğim zihniyeti empati kıtlığı. Biz kadınlar böyle böyle yıpratıyoruz kendimizi . Bereket versin ki kendimi seven biriyim ve asla kendimi yıpratmaya niyetim yok.

Ama bizde bu kavramlar pek yok. Mesaimiz 00.30 09.00 olabiliyor mesela. Onlar mesaideyken bana selfie ceker atar 😁 onlar gezerken ben gece 12de mesaide olurum ben ona atarim. Takiliriz birbirimize. Cok da severiz birbirimizi. Bazilariyla neredeyse 10 yil oldu birlikte calisiyoruz.

Esim de bu arkadaslarimi tanir cok cok samimi olmasa da. Birlikte yaptigimiz planlara bazen katilir. Hic dert etmez. Sizinki ozellikle tanistirmaktan kaciyor mu? Yoksa problem yok bence
Eşiniz ne iyiymiş ben tanışsam bile çok kıskanırdım

Tanıştırmaktan kaçindığı bi durum yok gayet de aynı ortama girmisligimjz var. Mesele ne biliyor musunuz eşim sizin eşiniz gibi hoşgörülü davranmazdi bana sen evli bir bayansin der sinir koymaya çalışırdı

Bende hiç hoşlanmam böyle bir durumdan.Mesefa her zaman iyidir.Evli,bekar diyemem ama kadın,erkek ilişkilerinde sınır her zaman korunmalı.Ayrıca kanka nesi?
Kendini üstün gören,karşısındaki kadını psikolojik şiddete maruz bırakan erkek tipine zaten nefretim.
Görmezden gelseniz diyeceğim,en azından o öyle sansın.Yalnız kesinlikle kadını basit gösteren cümleler falan kurmayın eşinize daha çok kadına itebilir bu durum..
Şuan oturdum düşünüyoum.Farklı bir fikir oluşursa yazarım.Kendinizi yıpratmayın.

Bende hiç hoşlanmam böyle bir durumdan.Mesefa her zaman iyidir.Evli,bekar diyemem ama kadın,erkek ilişkilerinde sınır her zaman korunmalı.Ayrıca kanka nesi?
Kendini üstün gören,karşısındaki kadını psikolojik şiddete maruz bırakan erkek tipine zaten nefretim.
Görmezden gelseniz diyeceğim,en azından o öyle sansın.Yalnız kesinlikle kadını basit gösteren cümleler falan kurmayın eşinize daha çok kadına itebilir bu durum..
Şuan oturdum düşünüyoum.Farklı bir fikir oluşursa yazarım.Kendinizi yıpratmayın.
Asla kimseyi kötülemek ve küçümsemek istemem . İçimden tepki koymak da gelmiyor ki artık bir defa iki defa daha kaç defa söylenir ki birine

Lise üniversite çağında çok normal de öğretmen olmuş belli bir yaşa gelmiş insanların “kanka” cılık oynaması çok garip. Aralarında bir şey olacağı hissine kapılmadım ama tuhaflar. Misal kadın hiç demiyor mu bu adam evli her dakika mesaj atmamalıyım diye. İnsanlar yerini biraz da kendileri bilmeli
Ben suçu önce kocamdan ararım kadında değil. Kocam şunu düşünmeli ben evli bir erkeğim eşime bir erkekten gelecek mesaja kızacak kadar evlilik kurumunu düşünen bir erkeğim o halde bu kadınla mesafeli olmalıyım. Kadın bekar ona ne ki bizim evliliğimizden o mesajlaşma zevkine bakar geçer acı ama gerçek suç öncelikle benim çifte standart budalası eşimde

Ben de öğretmenim evliyim önemli bir işim olmadıkça hiçbir erkek öğretmen arkadaşıma mesaj atmam hele her gün ve kanka diyerek anormal bence
Normal arkadaş da olur okulda ama o da evli birine özellikle yine her gün mesaj atmaz
Bence takip et sinir bozucu

Eşiniz ne iyiymiş ben tanışsam bile çok kıskanırdım

Kıskanılacak bir durum yok ki burda
Kendisi de bunu görüyor :)

Tanıştırmaktan kaçindığı bi durum yok gayet de aynı ortama girmisligimjz var. Mesele ne biliyor musunuz eşim sizin eşiniz gibi hoşgörülü davranmazdi bana sen evli bir bayansin der sinir koymaya çalışırdı

Cok adaletsiz. Siz yapinca sorun. O yapinca problem yok. Sinir koymasina izin vermeyin.

Arkadasi icin de ben olsam soyle derdim; ben de bu aralar cok bunaldim. Arkadasinin muhabbeti de sariyor belli ki. Bir ara hep birlikte bi yemege mi gitsek?
Hem kaynasmis oluruz.

Buna verecegi tepkiden belli olur her sey.
Belki de cok dumduz bir arkadaslik

Ben de öğretmenim evliyim önemli bir işim olmadıkça hiçbir erkek öğretmen arkadaşıma mesaj atmam hele her gün ve kanka diyerek anormal bence
Normal arkadaş da olur okulda ama o da evli birine özellikle yine her gün mesaj atmaz
Bence takip et sinir bozucu
Açıkçası kadın çok da ciddiye alınacak biri değil canımı sıkan eşimin sabırla cvp vermesi ve kanka demesi . Bu bayan bir başka evli hocaya da mesaj atıp duruyor ona da dostum diyormuş trajikomik gerçekte n

Ben suçu önce kocamdan ararım kadında değil. Kocam şunu düşünmeli ben evli bir erkeğim eşime bir erkekten gelecek mesaja kızacak kadar evlilik kurumunu düşünen bir erkeğim o halde bu kadınla mesafeli olmalıyım. Kadın bekar ona ne ki bizim evliliğimizden o mesajlaşma zevkine bakar geçer acı ama gerçek suç öncelikle benim çifte standart budalası eşimde
Eşiniz zaten kendini ayarlamalı o değişmez bir kural. Ben de bir kadın olduğum için genelde bu tarz durumlarda ilk harcananın kadın tarafı olduğunu biliyorum bizim ülkemizde evlilikler kolay kolay yıkılmaz kol kırılır yen içinde kalır durumu hakim. O yüzden de kadınların dikkatli olması gerek şahsen hiçbir evli erkekle özel bir muhabbete girmem grupça olursa olur. Kötü olan taraf hep kadın oluyor toplum gözünde

Yani eşiniz dediğinizi yapmıyorsa neden siz oranızı buranızı örteceksiniz ki her şey karşılıklı.
Bakın benim eski sevgilimle şöyle bir şey yaşadık kendisi kadın arkadasını eve davet etti ben yokum 2 si tek biralae alınmıs pizzalar yenmiş dünyayı dar ettim ayrıldım sonra tekrar bırleştik yalvar yakar.

Sonra neymıs ben geri kafalıymısım arkadas olmak normal değilmiymiş her şeyin sınırı var.Ciddi oldugunuzu yaptırımlarla gosterın

Cok adaletsiz. Siz yapinca sorun. O yapinca problem yok. Sinir koymasina izin vermeyin.

Arkadasi icin de ben olsam soyle derdim; ben de bu aralar cok bunaldim. Arkadasinin muhabbeti de sariyor belli ki. Bir ara hep birlikte bi yemege mi gitsek?
Hem kaynasmis oluruz.

Aslında benim kıskançlığım aralarında bir şey olacak muhabbeti değil. Hayatımdaki erkeğin gözünde ilk planda olmak isterim ve o yeri kimseyle paylaşmak istemem. En yakın arkadaşı da ben olmalıyım sırdaşı da.

Valla ben egıtımlıyım bende öğretmenim lakın bu konuda medenî degılım...kimsede benı bu konuda ikna edemez.evli insana bayandan ne kankası ya ? Kadınla mesajlasacagına otursun karısıyla 2 muhabbet etsın.kadına gelince gerçekten basıtmış.evli insana ne diye mesaj atarsın ya .bi şekilde bu kankacılıgı bıtırın derim

Hem kaynasmis oluruz.

Yemeğe çıkmak isteyebileceğim biri değil sohbetine bile 5 dk dayanabilirim eşimin beni anlamaması bana çifte standart yapması beni üzen. Yahu spora gidiyorum bayanların olduğu bir salon sadece.orada bile giyimine dikkat et diyor saçmalığa bakar mısınız olay bu yani canımı sıkan

Back
X