boşanalım eger aklında benı aldatmak varsa boşanalım dedım resti çektim. boşluguma geldi öyle yazdım dediNe yaparsın bilmem ama Boşanmayacaksan kurcalama.
kız cok rahat yazmış sizinde tatil resimleriniz öyleydi fln demiş. ama sizli konuşmuşYazık ya, kız da rahatsız olmuştur eminim ama ev sahibim diye gecistirmistir.
Terbiyesiz adam. Böyle ev sahibim olsa kafaya takardim.
Rahatsız olsa teşekkür edip tavsiye falan vermezdi bence. Ben kızdan da gıcıklandım nedenseYazık ya, kız da rahatsız olmuştur eminim ama ev sahibim diye gecistirmistir.
Terbiyesiz adam. Böyle ev sahibim olsa kafaya takardim.
Gözdağı vermekle kararlı olmak çok farklı şeyler hanımefendi.boşanalım eger aklında benı aldatmak varsa boşanalım dedım resti çektim. boşluguma geldi öyle yazdım dedi
boşanalım eger aklında benı aldatmak varsa boşanalım dedım resti çektim. boşluguma geldi öyle yazdım dedi
kızın acıkcası verıdigı pozda rahattı.ben oresmi görene kadar kendı hallerinde kızlar sanıyordum işte teşekkür etmiş gülmüş fln samimi karşılık vermiş.bana biri öyle msj atsa ne munasebet derimRahatsız olsa teşekkür edip tavsiye falan vermezdi bence. Ben kızdan da gıcıklandım nedense
Aynen kocanızı kapmak icin bekliyorlar. Yahu nasıl terslensin?? Adam cık evimden derse napcaz diye korkup ehehehe siz de gelin güzel teşekkürler diyip geçmiştir. Herkes meraklıydı kocalarınızaRahatsız olsa teşekkür edip tavsiye falan vermezdi bence. Ben kızdan da gıcıklandım nedense
maddi olarak zorluk yasamayan kızlar oturdukları site lüks bir site.Aynen kocanızı kapmak icin bekliyorlar. Yahu nasıl terslensin?? Adam cık evimden derse napcaz diye korkup ehehehe siz de gelin güzel teşekkürler diyip geçmiştir. Herkes meraklıydı kocalarınıza
Kızın pozundan size ne?kızın acıkcası verıdigı pozda rahattı.ben oresmi görene kadar kendı hallerinde kızlar sanıyordum işte teşekkür etmiş gülmüş fln samimi karşılık vermiş.bana biri öyle msj atsa ne munasebet derim
Offf offff. Sabaha kadar anlatsam sizin gibi “ imi cik rihit giyinmistiiiii” diyen kafayla anlaşamam.maddi olarak zorluk yasamayan kızlar oturdukları site lüks bir site.
Kızın verdiği pozdan size ne ki?kızın acıkcası verıdigı pozda rahattı.ben oresmi görene kadar kendı hallerinde kızlar sanıyordum işte teşekkür etmiş gülmüş fln samimi karşılık vermiş.bana biri öyle msj atsa ne munasebet derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?