- 1 Kasım 2019
- 2.743
- 5.373
- 158
İki konuyu nasıl birbirine bağlıyorsun anlamıyorum. Ben de hemen engellemiyorum ama bazı yeni tanıdıklarıma kapattığım da oluyor.Hayır kendisinin de sülalesinde kuzeniyle evlenmeyen yok. Bence durumunu akrabalarına kapatıp yabancılara açsa daha güvenli olur
Bu kadın bu adamdan boşanmayacak belli onun için ona çözüm sundum.Neyi değiştirecek peki bu?
İroni de yaparmışEvet, diyorum ki her zaman koca haklıdır tek suçlu bikini giyen yosma genç kızlardır. Nerden bildin?
Kiracılardan kurtardınız bravo. Sokaktaki 20 milyon kadından nasıl koruyacaksınız?Bu kadın bu adamdan boşanmayacak belli onun için ona çözüm sundum.
Bekliyorum hadiNeyi değiştirecek peki bu?
Konu sahibi eski konusunu sordum siye çemkirdi bana gitti. Her kavgalarında kocası zaten boşanmak istiyormuş, kalkıp da kiracının Whatsap durumunda paylaştığı bikinili resmine takacağına, başkalarına laf atacağına kendi durumuna baksın. Eline, beline, diline hakim olacaksın diye boşa demezler.
Kocasının uçkuruna kilit taksınKiracılardan kurtardınız bravo. Sokaktaki 20 milyon kadından nasıl koruyacaksınız?
Sen kızın pozunun rahatlığına bakacağına kocanın Konya ovası genişliğindeki rahatlığına baksana önce.ben rahat derken ben durumuma tatılde bıkınılı pozumu koymuyorum.ben ondan bahsetmek ıstedım herkez poz rahat dememe takıldı
Bu adam kiracıya yürümede başka kadına yürür. Tüm Türkiye ye mesaj aramayacağınıza göre. Sulanmaya müsait bir kocanız var.ben kı
ben kıza msj atıcam bundan sonra herhangı bır sıkıntınız oldugunda benımle ıletısıme gecersınız dıye. eşiminde telefonundan silicem ve sert bi şekilde uyarıcam.gerekirse boşanırım bu konuda korkum yok.ben kımsenın peşinden koşamam
Kadınlar kulübünü bırakıp çok kaliteli olan kocanızla ilgilenin siz tabi.Seviye yerlerde lütfenMune lütfen konuyu bamlayin hakeretler küfürler havada uçuşuyor bu kadar kalitesiz kadınlar kulübüne dahada adımımi atmam
Yapmayın yahu, gitmeyin. Sizsiz ne yaparız biz.. bu acı habere dayanamam bakın şimdi kendimi kanepeden atarak intihar etmeye gidiyorumSeviye yerlerde lütfenMune lütfen konuyu bamlayin hakeretler küfürler havada uçuşuyor bu kadar kalitesiz kadınlar kulübüne dahada adımımi atmam
Ben paylaştım bana çemkirdi. Eski konusunda zaten açık herşey, her kavgada adam boşanalım diyor konu sahibi ağlayıp duruyor. Erken uyumada beraber film izleyelim dedi diye kocası bağırıp çağırmış boşanalım, sen hep beni yönlendirmeye çalışıyorsun demiş, konu sahibi ağlamış. Bu mesajları yakalayınca da kocası ile yüzleşmiş, kıyameti koparmış kocası da özür dilemiş. Ama kız Whatsap durumunda bikinili resim paylaşmış, rahatmış. Bu durumu sordum ben o da yok bana vurdunuz yok bilmem ne yaptınız diye çemkirdi gitti. Sanki kocasını ben fiştekliyorum. Daha kocası ile konuşamayan kadın Whatsap mesajlarının hesabını soracak. Kaynanasının buzluğuna boşaltma konusu var ki tamamen ayrı vukuat. Milletin bikinisine bakacağına kendi hayatı ile yüzleşsin.Kocasının uçkuruna kilit taksıneski konusundan bahsetmiş bir üye bende göz gezdirdim. Hem boşluğuna gelmiş hem de sürekli boşanalım diyen adam için kiracılarla kendisinin iletişime geçeceğini söyleyen kocacı bayana ne diyebilirim sence? Takip etsin boşasın ama bu bayanda boşayacak göz görmüyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?