• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamın kiracıya mesajı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bastan anlasmali sokmus zaten kızları eve ya 😀 bunun aksini bile düşünmüyorum. Bende cevap vermem ne munasebet ! evden çıkaracak diye niye korkayım,kel alaka
kızları emlakcı buldu eşimde gitti kotrat yaptı.iki kız tuttu dedı normal kendı halınde dedi tamam dedim irdelemedim.irdelesem basta kızlara verdirmem.

kızın acıkcası verıdigı pozda rahattı.ben oresmi görene kadar kendı hallerinde kızlar sanıyordum işte teşekkür etmiş gülmüş fln samimi karşılık vermiş.bana biri öyle msj atsa ne munasebet derim
Size ne kızın pozundan?
Kıza yavşayan kocanızla ilgilenin siz

kızın acıkcası verıdigı pozda rahattı.ben oresmi görene kadar kendı hallerinde kızlar sanıyordum işte teşekkür etmiş gülmüş fln samimi karşılık vermiş.bana biri öyle msj atsa ne munasebet derim
Size ne yahu kızın giyiminden kuşamından rahatlığından. Ev kiraya vermişsiniz, hayatına müdahale etme sözleşmesi yapmadınız. Kart horozunuza sahip çıkın siz.

kızları emlakcı buldu eşimde gitti kotrat yaptı.iki kız tuttu dedı normal kendı halınde dedi tamam dedim irdelemedim.irdelesem basta kızlara verdirmem.
Bundan sonra kontrolleri siz devam ettirin. Kızlar ev sahibi denince sizinle iletişime geçsinler bakalım. Emlakçı sürecinden haberiniz var mi? Bunları kocanız mi anlattı. Bu adami gozum hic tutmadi 😀

keşke burdaki arkadaşlar bu şekilde konuşmak yerine. kocanla şu konuşmayı yap gibi moral verici seyler soylesenız de bende bi konuyu nıye acdıgımı anlasam.ne yazıkki ihanete eslerimiz tarafından ugruyoruz ama ne yazıkki hemcınslerimizdende evli erkeklerle bırlıkte olan devam eden bir cok kadın var. kımseyı linlemeyın savunmaya gecmeden önce ben ztn dırek esım hakkında ne yapmalıyım dedim. kızlar profıl olarak da rahat dedim ne var bunda.

Kocanizin da her rahat kadina hallenmesi mi lazim, diyelim ki oyle, eminim Kiz da o Pozu sizin kart kocaniz yazsin diye vermemistir

Bundan sonra kontrolleri siz devam ettirin. Kızlar ev sahibi denince sizinle iletişime geçsinler bakalım. Emlakçı sürecinden haberiniz var mi? Bunları kocanız mi anlattı. Bu adami gozum hic tutmadi 😀
evet evıde emlakcıyla aldık

ben rahat derken ben durumuma tatılde bıkınılı pozumu koymuyorum.ben ondan bahsetmek ıstedım herkez poz rahat dememe takıldı

Tatil yerinde illa mayo, bikini giyilir, denize başka türklü nasıl girilecek? Foto da paylaşılır, tüm plaj görüyor zaten?

Yok iç çamaşırlı, yok dudak büzmeli poz olsa anlayacağım da....

Şöyle düşünelim, eşiniz ev sahibi değil de sıradan vatandaş olsa kızların tepkisi nasıl olacaktı? Yine teşekkür edecek miydi yoksa engeli basacak mıydı? Buradan kim kabahatli anlaşılabilir.

Sonuçta internette bir sürü bikinili poz atan tanıdık vardır, hayır demesi daha zor olan kiracıya yaklaşılması boşuna değil.

ben kı
Tatil yerinde illa mayo, bikini giyilir, denize başka türklü nasıl girilecek? Foto da paylaşılır, tüm plaj görüyor zaten?

Yok iç çamaşırlı, yok dudak büzmeli poz olsa anlayacağım da....

Şöyle düşünelim, eşiniz ev sahibi değil de sıradan vatandaş olsa kızların tepkisi nasıl olacaktı? Yine teşekkür edecek miydi yoksa engeli basacak mıydı? Buradan kim kabahatli anlaşılabilir.

Sonuçta internette bir sürü bikinili poz atan tanıdık vardır, hayır demesi daha zor olan kiracıya yaklaşılması boşuna değil.

ben kıza msj atıcam bundan sonra herhangı bır sıkıntınız oldugunda benımle ıletısıme gecersınız dıye. eşiminde telefonundan silicem ve sert bi şekilde uyarıcam.gerekirse boşanırım bu konuda korkum yok.ben kımsenın peşinden koşamam

Herkese merhaba kizlar,
Bu satırları hem ağlıyor hem yazıyorum.hemen konuya geçeyim eşimle severek 8 senenin sonunda evlendik 7 yıldır evliyiz bı çocuğumuz var. Eşimle genelde anlaşırız ama anlasamadigimiz zamanlarda çok fevri davranır ağır konuşur boşanmaktan bahseder.bunu genelde her kavgamizda dile getirmiştir tabi sonra pişman olur ama o kavga ettgimiz gece hayatta geri adım atmaz. Ağlarım dönüp bakmaz. Bu gecede öyle bir olay oldu.gecen hafta çok yoğundu genelde 11 de uyuyorsun bugün geç yat film izleyelim dedim.demez olaydim çok sıkıldım senden beni yönetmenden herşeye karışıyorsun.biktim artik bosanalim çocuklu tek boşanan biz olmayacağız dedi bayagdir bu lafı duymamıştım ağzından.bayagdir dediğim 4 ay fln olmustur.bende kötü soyledigim ne var bunda dedim.bunalmis etmiş bıkmış aynı şekilde devam etti.agladiim ağla dedi.gitti uyudu.bu ilkdefa yapmıyor ama busefer hicbirsey yokken bukadar fevri davranmasina anlam veremedim.kavga bile etmedim.ben hayatın bütün yükünü onunla sirtladim bende çalışıyorum ona destek oldum hep herşeyimizi aldik evimde hamaratim bakımlı ve güzel bir kadınım.sadece biraz ilgi göstermiyor sun hep erken yattın dedim diye bunlari yaptı bana ben şimdi ne yapayım.
Her tartışmanızda size boşanalım diyen kocanıza kiracınıza mesaj gönderdiği için ders mi vereceksiniz?

Hayret edilesi mesajlar okuyorum burda.
Kızlar muhtaç çaresiz değil anlamıyormusunuz. Gayet net sınır çizebilir. Cvp vermez gizler evli olduğunu biliyorsa eşinize selamlar bigün tanışalım der bu kadar basit her türlü önünü keser.
Lüks site yüksek kiradan bahsediyoruz burda kaldı ki öyle olmasa bile evden çıkarmasın diye size yürüyen evsahibinize eyvallah mı edeceksiniz. Bu nasıl bi savunma

keşke burdaki arkadaşlar bu şekilde konuşmak yerine. kocanla şu konuşmayı yap gibi moral verici seyler soylesenız de bende bi konuyu nıye acdıgımı anlasam.ne yazıkki ihanete eslerimiz tarafından ugruyoruz ama ne yazıkki hemcınslerimizdende evli erkeklerle bırlıkte olan devam eden bir cok kadın var. kımseyı linlemeyın savunmaya gecmeden önce ben ztn dırek esım hakkında ne yapmalıyım dedim. kızlar profıl olarak da rahat dedim ne var bunda.

Burada konu açan pek çok hanım koca yerine etrafı sorumlu tutuyor, sonradan başka başka hanımlar çıkınca bedeli çok üzücü oluyor. Bizim ısrarımız bundan yoksa kızları tanımayız etmeyiz.

Kiracı konusunda iyi konuşmuşsunuz, bundan sonra kızlarla sadece siz muhatap olun. Gözünüzün ucuyla eşiniz internette ne yapıyor arada bir kontrol edin, boşta kalmasın.

merhaba hanımlar evliyim bir evladım var.
kocam yeni aldıgımız eve kiracı koydu sitede iki kız tuttular.ben hiç karışmadım her neyse 2 ay fln olmuştur tutalı.geçen kızın whatsap durumuna kocam yorum yapmış güzel cıkmıssın diye.kızda tatilde biyerde paylaşmış.kızda teseküür etmiş tavsıye etmış cart curt .tabi ben bunu gördüm kıyameti koparttım.özür diledi etti ogünden sonra fazla konusmuyorum ama unutamıyorum aklımdan cıkmıyor. bu adam böyle bir adamdıda benmi görmedim senelerdir radarıma takılan bı yalanı daha olmuştu ne yapmalıyım.
Üzgünüm ama fazlası vardır. Düşünsenize siz erkek kiracınıza çok yakışıklı çıkmışsınız diye yazıyorsunuz ne niyetle yazarsınız ve sadece bununla kalır mısınız? Orası meçhul. Ah ah bu erkekler cidden niye böyle ya.

ben kı

ben kıza msj atıcam bundan sonra herhangı bır sıkıntınız oldugunda benımle ıletısıme gecersınız dıye. eşiminde telefonundan silicem ve sert bi şekilde uyarıcam.gerekirse boşanırım bu konuda korkum yok.ben kımsenın peşinden koşamam

Aynen kızlar artık sizinle muhatap olsun, eşinizin o ayrıcalığı bitti.

Hele ki kira artışında mutlaka siz pazarlık yapın.
Sözleşmedeki madde neyse birebir uygularsınız.

Biz de size kızların rahatlığından size ne diyoruz. Hala aynı şeyi söylüyorsunuz. Bu kadarı fazla artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X