Kocamın kız arkadaşı

Dünya güzelleri aldatılıyor yahu😂
Buradaki kıstas aslında ‘kendi’ ile kıyaslamak.
Dolayısıyla ben merkezcilik hatta ‘ben’cilik söz konusu.
Ama dünya ne benim ne de öbürünün ölçütlerinden ibaret değil.
Aynen öyle... hatta bu dunya guzeli kadınların aldatıldıkları kadınlar pek güzelde olmuyorlar... ama degismez bu fikirleri hic umudum yok...
Belki okurlar yazdıklarımızı bir ışık yakarız 😅😅

Ben seni bir gelistiririm bir gelistiririm bir daha gelişime ihtiyaç duymazsın der.
Sakince kalkar telefonu pencereden aşağıya boşluğa uğurladım.
Dönüp adama sakın tek kelime etme seni telefonun peşinden yollarım derdim.
Bende böyle bir manyağım işte
Ahahahha sakin ol 😂😂

kimmiş ?

İş arkadaşı falansa normal karışlarım.

Netten tanıdığı herhangi biri ise arkadaşız demesini yemem.

sarışın falan olduğunu nerden gördünüz? size bak bu edona diye fotoğrafını mı gösterdi eşiniz. bu kadar göstere göstere mühim bişey konuşmuyorlardır eğer öyleyse. benim de var tee ne zaman konuşma kulüplerinde tanıştığım yabancı arkadaşlarım. arada konuşuruz. ben olsam tepki vermezdim. telefonu elinden tutup duvarda parçalasanız bile edona'nın sarışınlığını ve kocanızın varsa hislerini engelleyemeyeceksiniz zaten :) güvenmek zorundasınız sanırım

Kızlar merhaba,
Kocanız yanınızda Edona isminde güzel sarışın yabancı bir kız arkadaşı ile mesajlaşma yazissa , ve normal sohbet etseler ne tepki verirsiniz? Bu durumu anlayışla mi karsilarsiniz yoksa kıskanır misiniz? Lütfen cevap verirseniz çok sevinirim.
Aslaaaaaa izin vermem

Kızlar merhaba,
Kocanız yanınızda Edona isminde güzel sarışın yabancı bir kız arkadaşı ile mesajlaşma yazissa , ve normal sohbet etseler ne tepki verirsiniz? Bu durumu anlayışla mi karsilarsiniz yoksa kıskanır misiniz? Lütfen cevap verirseniz çok sevinirim.
Anlayisla karsilar Hans isminde yakısıklı bir Alman bulurumo_O

Çok yakın bir tanıdığımin vardı böyle bir yabancı arkadaşı. Dilini geliştirmek istiyordu o da. Sevgilisi de vardı kadının. Hatta adam Türkiye 'ye geldi bir ara, bizim şehre de geldi. Bizim tanıdık tüm gün gezdirdi onu. O zaman nişanlıydi. Şimdi 10 yıllık evliler. Evlendikten sonra da ara ara konuşmaya devam etti. Sonra sonra kesilmiş muhabbetleri. Çok da mutlular, birbirlerine çok güvenirler. Ben bunun tam tersi bir olay gördüğüm için bilemedim yani. Nerde tanışmışlar 12 senedir arkadaşlarsa siz neden şimdi biliyorsunuz? Kadının sarışın ve güzel olmasıyla alakası ne? Kızıl ve biraz çirkin olsaydı yorumlar ve yorumunuz değişik mı olurdu? Herkese önce karşılıklı güven sonra da özgüven dilerim. Konu da tam anlaşılır değil direkt saç baş yolmaya, telefon kırmaya gerek yok. Sakin

Dil dile değmeden gelişmez muhabbeti yapıyo erkeler genelde aralarında 😡 bilemiyorum yani. Ben istemiyorum gorusmiceksin konusmicaksin cıs yaparım derdim😂 yoluveririm

Back
X