• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın kızlara bakıp inkar etmesi sonra bir arkadaşla muhabbetini yapması

iremtocuk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2024
41
36
8
26
Kocamla tatile gittik resmen ruslara baktı durdu cidden rahatsız oldum kendimi çok kötü hissettim ve sürekli inkar etti arkadaşımızla yazışmış mesajı silmiş bir bu kalmıştı o kadar üzüldüm ki ona da yazdım yaptığın çok ayıp vs diye yüz vermiyorum ama ne yapayım size ben mi büyütüyorum kendimi çok çirkin ve değersiz hissediyorum birde mesajları silmiş ne yazdı bilmiyorum daha fazla sadece arkadaş alınlaöış öesajı onu silmeyi unutmuş yazan mesaj da şu ‘’rusları bir görmen lazımdı’’

Ruslari görünce ben bile hey yüce rabbim bu kadınsa ben neyim acaba diyorum adam ne yapsın 🫣
Bu sizin daha kötü yada çirkin olduğunuz için yapılan bir eylem değil aslında biz bile güzel bir kadın görünce şoyle bir suzmuyormuyuz veya yakışıklı bir erkek resmi.

bu saygisizligi ne kadar tolere edebildiginizle ilgili bir durum. ben etmem, x etmez ama belli ki siz ediyorsunuz bi bu kalmisti dediginize gore. ha bana gore saygisizligi gectim direkt aldatmadir mesela. bu da benim sinirlarimla ilgili bir durum , bosan desek bosanmazsiniz ayrica dedigim gibi sizin icin bosanma sebebi degildir belki ama verilecek bir tavsiye oldugunu dusunmuyorum

Hepimiz güzel kadın, yakışıklı erkek görünce bakıyoruz da anlık oluyor yani. Güzel bir eşyaya bakmak gibi 2 sn sonra unutuyor insan aklımızdan türlü fanteziler kurmuyoruz. Gidip arkadaşına yazması çok çok iğrenç. O ne öyle eli şeyinde ergenler gibi. O ruslar da sümüğünü bile sürmez bunlara da neyse. Sinir oluyorum böyle şeylere. O arkadaşınızı da hayatınızdan çıkarın o da sağlam ayakkabı değil.

Anlık bakıp geçme olayı da değil, eşi rahatsız olmuş dile getirmiş umru bile olmamış, yetmemiş bir de arkadaşlarına mesaj atıyor Rusları görmen lazımdı diye arsız açgözlü kimbilir nasıl rahatsız olmuştur gözünü dikip baktığı kadınlar.

Tiksinme geldi ondan ama ailem fevri anormal bir aile bebeğim var işim yok bilmiyorum ne yapacağım
Ya üzmek istemiyorum sizi ama önceki konunuzda ailem arkamda, annem bebeğe bakar ben işe başlayana kadar nafaka alırım demişsiniz ne oldu da 10 ayda aileniz fevri ve anormal oldu şimdi.

Boşanmak istemeye de bilirsiniz saygı duymasam da anlarım ama bahanelere değil gerçeklere yaklaşmanız gerekiyor ki doğru çözüme ulaşabilin.

Davranış şu;

Sizin kızmanızı önemsemediği gibi daha körüklüyor.

Çoğu durumda bu davranışı sergiliyor mu?

Kocamla tatile gittik resmen ruslara baktı durdu cidden rahatsız oldum kendimi çok kötü hissettim ve sürekli inkar etti arkadaşımızla yazışmış mesajı silmiş bir bu kalmıştı o kadar üzüldüm ki ona da yazdım yaptığın çok ayıp vs diye yüz vermiyorum ama ne yapayım size ben mi büyütüyorum kendimi çok çirkin ve değersiz hissediyorum birde mesajları silmiş ne yazdı bilmiyorum daha fazla sadece arkadaş alınlaöış öesajı onu silmeyi unutmuş yazan mesaj da şu ‘’rusları bir görmen lazımdı’’
Yani normalde ben de rus görünce dönüp süzüyorum kadına bak bir de bana bak patates gibiyim diye. Bakmıyorum diyen yalan söylüyordur. Sizinki işi sapıklığa dökmüş ama

Rus kadınlarının güzelligini Italyan erkeklerinin de yakışıklılığını hepimiz biliyoruz ama tutup da muhabbete cevirip agzimizin suyu aka aka bahsetmiyoruz en fazla evet yakışıklı der gecilir hakkında mesajlasılmaz tek kelimeyle igrençlik.O bayıldığı Rus kadınlar ona sümüğünü bile atmaz ahmak.

Kocanız başka kadınlara baktı diye siz niye çirkin ve değersiz oluyorsunuz? Öz değerinizi başkalarına bağlamayın. Kocanız değişmeyecek ya bu şekilde devam edeceksiniz ya da yolunuza bakacaksınız.

Valla ben bir kadın görüyorum arada bir karşılaşıyoruz Ruslar görse bunalıma girer o da sarışın baya uzun boylu zayıf vs o kadar güzelki geçen ışıklarda bekliyordu araçlar geçemedi,şimdi şöyle birde gerçek var güzele bakılıyor kadın erkek farketmez çünkü güzel yani az bulunuyor heleki uzun boylu zayıf ve sarışınsa zaten ülkede az illaki dikkat çekiyor hani gerçekçide olmak lazım yani ben sabahtan akşama kadar çok güzelim diye dolaşsamda günün sonunda böyle bir kadın beni bunalıma sokarmı sokar😂ama eşinizin msj vs atması olmamış tabi bakmak ayrı illaki güzelinde güzeli var kimse sen en güzelsin ben en muhteşemim demiyor ama yaptığı saygısızlık,bakmak ayrı saygısızlık yapması ayrı yoksa bakıyoruz,şimdi sıradışı durumlar vardır olağanüstü güzel yada olağanüstü yakışıklı fln hatta sadece insan için değil araba,kıyafet,çanta vs de olabilir bakarız bu belki tölere edilebilir ama sıradan bir tip için bu tepkileri verseydi benim o zaman canım daha çok sıkılırdı yoksa ekstra standart dışı tiplere bakılıyor.

Ya üzmek istemiyorum sizi ama önceki konunuzda ailem arkamda, annem bebeğe bakar ben işe başlayana kadar nafaka alırım demişsiniz ne oldu da 10 ayda aileniz fevri ve anormal oldu şimdi.

Boşanmak istemeye de bilirsiniz saygı duymasam da anlarım ama bahanelere değil gerçeklere yaklaşmanız gerekiyor ki doğru çözüme ulaşabilin.
Çünkü o olayda arkamda olmadılar beni yalnızlığa ittiler 10 ayda her şey çok değişti maalesef

Back
X