- 10 Ekim 2014
- 32.727
- 147.270
- 798
- Konu Sahibi AylanMcora
Bence yeraltı sığınağı yaptırın.
Eşiniz o zaman rahatlar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buraya yazarken bana da cok komik geldi ama iste oyle bir asilamis ki bana karamsarligi direk inandim o anlattigindaburasi fakir mahalleymis. Biz sitede oturdugumuz icin nasilsa bunlar zengin diye ilk bizim siteyi yagmalayacakmis insanlar. Kartal ve Kadikoydekilere bir sey olmayacakmis. Konserve stogu yapmayi ve derin dondurucu almayi dusunuyor.
![]()
![]()
Acikcasi safligimdan daha yeni farkina vardim bana surekli karamsarlik asiladigini. 4 aydir surekli inanmisim ya da alismisim demek ki. Bardak dolup tasinca farkina vardim.Evet sıkıntılarımız var ama eşinizin gözündeki şekliyle değil.
Karamsarlık bogucudur , hem kendisi hem karşısındaki için.
Onu uyardiniz mi , duymak istemediginize dair ?
Esim isten cikartildi issiz su an. Biraz da o yuzden depresyonda.Eşiniz ne iş yapıyor? İşinizin olduğu semtte oturmak zorunda değilsiniz ayrıca.
Tahmin ettim açıkcası. Evi tek maaşla geçindirmeye çalışan sizsiniz üstelik hamilesiniz de kendinizi üzmeyin.Esim isten cikartildi issiz su an. Biraz da o yuzden depresyonda.