Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu lafı eşim söyledi.. Kayınvaldemlerin yanında.. Sorun şu ki eşimin mal varlığı oldukça çok ve bu arsa bizim şuandaki durumumuzu rahatlatıcaktı yani kısacası varlık içinde yokluk çekiyoruz işte ben buna sinir oluyorum
Burda hayat Türkiye deki gibi değil maalesef büyük oglum okula gidiyor normal sıradan biÇok mu sıkıntılısınız?
Bırakın bu sıkıntıyı erkek olarak eşiniz düşünsün.
Madem o kadar çok varlığı var çok zorda kalınca birinden elbet geçecek..
Sizin söylediğiniz iyi niyetli bir laf bakın kırgınlığınızla sonuçlandı.
En güzeli karışmamak.
Ama şu yok, evde bu bitti diye ihtiyaçlarınızı belirtin.
Çıkar yolunu kendisi bulsun..
bence eşinizin demek istediği senin malın benim malım hesabından ziyade,
böyle kalıplaşmış sözler vardır ya hani;
tabi senin tuzun kuru diye de tabir edilir...
işte tam da onu demek istemiş..
20 yıl ben emek verdim, çaba gösterdim şimdi ucuza gitmesini istemiyorum diye tepkisini göstermiş...
sana göre hava hoş da demek istemiş...
bende okuduğum an direkt olarak bu izlenimi bıraktı...
eşiniz sadece bağırmış tutup ciddi mana da mal paylaşımı yapmamış...
sizin de durup bunu mal paylaşımı şekilde algılamanız çok tuhaf geldi bana..
Burda yaşamak Türkiye'de yaşamaya benzemiyor ev kirasi çocuğun okul parası tahmininizden çok daha fazla burda sigortayı bile özel yaptırıyorsunuz.. Bide üstüne sürekli evde depresif bi adam çıldırmak üzereyimÇok mu sıkıntılısınız?
Bırakın bu sıkıntıyı erkek olarak eşiniz düşünsün.
Madem o kadar çok varlığı var çok zorda kalınca birinden elbet geçecek..
Sizin söylediğiniz iyi niyetli bir laf bakın kırgınlığınızla sonuçlandı.
En güzeli karışmamak.
Ama şu yok, evde bu bitti diye ihtiyaçlarınızı belirtin.
Çıkar yolunu kendisi bulsun..
Arkadaşlar ben kendimi yanlış anlattım sanırım bu sözü söyleyen eşimdi ve biz o arsayı evlendikten sonra aldık.. Sanırım şuanda ben çalışmıyorum diye böyle yapıyor(
Bu lafı eşim söyledi.. Kayınvaldemlerin yanında.. Sorun şu ki eşimin mal varlığı oldukça çok ve bu arsa bizim şuandaki durumumuzu rahatlatıcaktı yani kısacası varlık içinde yokluk çekiyoruz işte ben buna sinir oluyorum
o zaman niye 20 sene emekden bahsedior son 6 yilda alindiysaArkadaşlar ben kendimi yanlış anlattım sanırım bu sözü söyleyen eşimdi ve biz o arsayı evlendikten sonra aldık.. Sanırım şuanda ben çalışmıyorum diye böyle yapıyor(
konuyu sonuna kadar okudum.ilk yorumunda bizim dememiş,eşimin demişsin.haliyle yorum yapanlar şu kırmızıladığım yerlere göre yorum yapmış.ben de bu arsanın evlenmeden önce alındığını düşündümSlm kızlar hemen konuya geçmek istiyorum biz Amerika'da yaşıyoruz ve eşim iş değişikliği yapmak için işinden ayrıldı ve hemende yeni bir iş bulamadı.. Kısacası şuanda işsiz ve burda yaşamak bu şartlarda oldukça zor ve eşimin Türkiye de satılık olan bi arsası var ordan gelicek parayla burda iş bulana kadar rahat edicektik ve o arsaya eşimin istediği paranın biraz altında bi teklif geldi ve eşim satmak istemedi bende ( kayınvalidelerin yanında) ben olsam satardım dedim ve şok cevap geldi tabi senin malın değil sen 20 yıl emek vermedin orda ne diyeceğimi bilemedim ya kızlar biz 6 yıllık evlıyız ve 2 çocuğumuz var ben şimdi bu cümleden ne anlamalıyım.. Çok üzgünüm hemde cok..