Kocamın memleketine yerleşme fikri

snmana888

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
316
108
103
35
Kocamla 1 senedir evliyiz. İkimizin memleketleri farklı. Memleketlerimizin arasında 18 saatlik uzaklık var. Şuan kocamla onun memleketine 3 saat uzaklıkta yerde yaşıyoruz. Kocamın ailesi içli dışlı olmayı severler. Kocam memleketine tayin istemek istiyor. Ailesi ile fazla içli dışlı oluruz kendimize ait yaşantımız olmaz diye ben istemiyorum. Sürekli gelip gitmek isterler herşeyi birlikte yapmak isterler kocam mesafe koyabilcek biri değil. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kocamla konuşsam istemediğimi söylesem ailesini istemiyo gibi olursam diye korkuyorum

"Şuan iyiyiz ama yakın olursak içli dışlı olunacağı için sorun çıkabilir, böyle olmasını istemem "deseniz.

"Şuan iyiyiz ama yakın olursak içli dışlı olunacağı için sorun çıkabilir, böyle olmasını istemem "deseniz.
Ailesini sorunsuz olarak görüyo. İyi anlaşıyorum ailesiyle fakat orda yaşarsak kocam ailesi ile hep birlikte olmak isteyecek

Bu sizi rahatsız edecekse hiç gitmeyin. Gideceksenizde uzak ilçe olsun.
Ailesi başka yere gitme isteğimizde müdehale edecek aile. Erkek çocuğu yanımızda olmalı mantığındalar. Kocamı kırmadan nasıl ikna edebilirim

Bunu evlenmeden önce konuşup halletmeniz gerekiyordu aslinda.
Iki aileye de belli mesafelerde yasamanin daha uygun oldugunu anlatin.
Hem esinizin ailesine cok daha yakinmissiniz, buralardan konuya girerek etkilemeyi deneyin.
Sen ailem diye tutturursan ben de kendi ailemi istiyorum o zaman ne olacsk vs vs

Benim isteğim ikimizin ailesine eşit uzaklıkta oturmak. Baştan konuşmadığımız için sorun yaşıyoruz

Bastan konus kaygilarindan bahset eger oraya gittikten sonra soylersen evet istemio diye dusunur

Açık açık konuş.
Ayıp değil ki.
Sorunlular demene gerek yok, alıştığımız başbaşa düzeni yıkmak istemiyorum de.
Evlenmeden önce hiç mi konusu geçmedi?
Evliliğimiz hızlı oldu. Konuşma geçmedi. Kendi ve onun ailesi memlketlerine gitmemizi canı gönülden istiyolar

Eşin büyük ihtimal bi aksilik olmayacak yakındam daha iyi oluruz diye ikna etmeye çalışacaktır gitme bende 19 saatlik uzaktayım kv eşimde aynı şehre gitmek istedi kıyameti kopardım gitmem diye güzellikle olmuyor çünkü bu tarz şeyler mutlaka bi taraf kırılıyor ben ağlıyacağıma o ağlasım şimdi ise 3 4 saatlik yere tayin istiycez

Kırmadan halletmek istiyorum ama mümkün olmucak gibi görünüyo

Benim beyefendicigim de istedi ama kadının fendi erkeği yendi bizde Diyalog aynen şu; Tamam aşkım aileni gerçekten seviyorum onlarla olmak çok hoşuma gidiyor ama uzakta olduğumuz için böyle ve beni biliyorsun müdahaleye gelemem, kendi ailemi dinlemem senin ailen bisey dediğinde karşı çıkarım ve gül gibi giden ilişkimiz bozulur...böyle olmasını istiyorsan buyur gidelim....ailenle aram bozulursa o memlekette zinhar durmam ve senin için masraflı olur bu durum. Hem izmirden oraya taşıdığımızi duyarsa senin hemşehrilerin valla döverler adamı Buranın hayat şartları çok süper orda bir pazara gitsek 150 den aşağı çıkamayız birde soğuk memleket masraf 3 e katlanır.......gibi gerçek olan bütün bahaneleri sıraladım ve vazgeçti gitmekten. Sizde bu gibi artıları ve eksileri önüne koyun çünkü aklın yolu birdir sakın taşınma eşinin memleketine

Valla bu konu oyle bir konu ki. Evlenmeden niye konusmadim bir karar almadim diye bisa uzulme cunki ilk yillar belki istemiyorlar ama zaman gecince istiyorlar memlekete gitmeyi.

Basta konustuk muhabbetinide simdi sartlar farkli diye bir suru bis sebep sunabiliyor. Esim ve cevremde ki %90 erkek dahil. Bi memleket askisir gidiyor ne varsa.

Aileleri sorunsuzdur ilgilidir bla bla !!!

Iyilikle guzellikle asla halledemezsin bir kere yap kavgani sert ve cetin olsun gitmeme konusunda.
Valla bende yazin tayin doneminden once ev alma derdindeyim ki boyle bir istekle gelmesin. Yoksa kopsun kiyamet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…