- 28 Aralık 2016
- 1.079
- 2.064
- 48
- 42
- Konu Sahibi Sifremiunuttum2
Eşimin çok yakın bir iş arkadaşı var. Ailecek te görüşüyoruz. Birkaç haftaya kadar aynı odadalardi. Akşamları çocukları beraber parka falan çıkarıyoruz, gidip geliyoruz. Eşimin whatsupina baktığımda bu kişiyle gereksiz mesajlaşmaları var. Yani bütün gün geyik yapıyorlar gibi. Aslında odaları yanyana. Okusaniz isim koyamazsıniz. Sabahları muhakkak mesai başladıktan sonra günaydın mesajları, öğlen ve akşam çıkalım mı hadi çıkalım gibi mesajlar. Eşim öğlen eve geliyor, akşam da beraber parka gidiyoruz. Yani çıkalım mı dedikleri kapının önüne kadar beraber çıkıp sonra ayrılıyorlar. Hatta diğer oda arkadaşlari zaten bahçede ayriliyorsunuz niye birbirinizi bekliyorsunuz ki gibi birşey demiş. Eşim bana ve çocuklarına çok düşkündür. Asla böyle birşey aklıma gelmezdi. Ama bu kadar gereksiz yazışmaya isim koyamiyorum. Konuşmalarin fotosunu çekip aldım ama buraya koyarsam sıkıntı olur mu bilemedim. Koyup sonra silsem nolur ?
(Kızlar konu kuzenimin, bende işin içinden çıkamayınca buraya tarafsız gözle fikir alalım dedik)
(Kızlar konu kuzenimin, bende işin içinden çıkamayınca buraya tarafsız gözle fikir alalım dedik)