Kocamın mesajlari

Evet mesela seninle yemek yemek istiyorum diyemiyorda karnım acikti yemeğe gidelim diyor gibi
Bence kuzenin esiyle bu mevzuyu konusmasin bu hafta mesela takip etsin mesajlasmalarini caktirmadan. Bir yandan da gun icinde esine birseyler yazsin ilgili ilgili mesajlar biseyler sorsun. Belki adamin isyerinde cani cok cokk sikiliyor, vakit dolduracak ugras ariyor

Tecrube sahibi bir kadin cilveleniyor adami agina dusurmeye calisiyor şapşik adam da farkinda aslinda istemem yan cebime koy havalarinda.okurken sunu hissettim bekar iki insanin birbirine acilmadan tatlis tatlis flort etmesi gibi.

Offf çok fena flörtleşiyolar. Adımları hep kadın atıyor. beyfendiye dolu dizgin koşuyor.

Beyfendi sandığınız kadar eşine ve çocuğuna düşkün değil. Atılan oltaya seve seve takılıyor

Sinir bozucu tabi :işsiz:

flört ediyorlar, yeni başlamış flörtleşme ve kesinlikle devamı gelecek. Kadın daha istekli, adam da hayır demeyecek gibi. Üzücü..

Kesinlikle kadın dürtüyor eşini. Belli ki kocasıyla yaşayamadığı flörtü etmeye çabalıyor. Eşin nazik yaklaşmış, kadın alınganlık yapınca da gönül almaya çabalamış. Eşinin aklıyla oynuyor haberin olsun.

Bir şekilde kadına bu mesajları okuduğunu ima et.

Boyle şeylere normalde cvp yazmam ama kesinlikle kuzenin eşine birşey demesin takipte kalsin gün içinde öğle arasi falan arayip konussun birde eger gerçekten mutluysa esiyle kuzenin ve kuzeninin esi kuzeninle çok ilgiliyse gazi kadınlar bunu farkedince çok kiskanirlar o bayan o mutlu tabloyu kiskanmis takipte kalsin ama olay ilerlemeden eşiyle konussun ve araya hemen mesafe koyun görüşmeyi kesin çünkü gidişat iyi değil o parka değilde başka parka gidin

Kızlar ya ben çok tedirgin oldum. Benim olmayan konu için Eşim tanıdık falan görür. Konuya yorum yapmayıp özel mesaj atsanız, mune de konumu kaldırsa olur mu?

Kadın da birşeyler var Adam da kaymak üzere. Şu an kuzenin eşinde birşey yok acilen önlem alınmalı o da saklamayip ortada bırakacak kadar art niyetli olmadığı için

Back
X