• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın nesi var?

bu sözler fight club filmi ve kitabında da geçen sözler. orada da adından anlaşılacağı gibi erkekler gece toplantıp dövüş klubü adını verdikleri bir oluşumda içlerinde birikenleri atıyordu

İlk aklıma tefeciden para almış olabileceği geldi .bu da parayı ödeyemiyorsa eşinize tehditle birşeyler yaptırıyor olabilirler. Bilemiyorum.sıkı takibe almakta fayda var

aklıma direk Işıd geldi valla.
Allah yardımcın olsun.

Tarikat desem adam dovmezler.

Mafya desem dovdu mu iyi benzetir, bir de evdeki esyalari nicin atsin?

Uyusturucu olsa baska farkliliklar da olmaliydi.

Ay ben anlamadim ayol bu ne. Valla fake misiniz bilmem de pek inandirici degil simdilik. Gercekseniz kocaniz donulmez aksamin ufkunda galiba, siz donmeye calisin.

Adam eve dayak yiyip gelecek, kısa cevaplarla beni başından savacak. Herşeyi bilmey miş.
Bide üstüne benden dayak yer. İnanmadım.

Geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü.Eşim akşam 10 gibi eve geldi.Bana hadi seninle bir yere gideceğiz dedi.Bende saate baktım ve biraz geç olmadı mı dedim.Bana evlilik yıldönümümüzü unutmadım ancak şimdi benimle gelmen lazım dedi.Yarı gönülsüz bir şekilde beni arabaya bindirdi ve Sultanbeyli civarında ara sokaklara daldık.Burada bir evin önünde durdu.Sen araba da kal dedi bana da.Evin kapısına 3 kez vurdu,sonra kapının arkasından da 3 kez vurma sesi geldi.Sonra eşim iki kez daha kaputu vurdu ve kapıyı,yaşlı bir adam açtı.Kocam yüksek sesle onu getirdim dedi.Adamda bizim arabaya doğru baktı.Bir daha bu saatte buraya getirme,vakti değil dedi.Sonra doğruca eve gittik.Anlayacağınız evlilik yıldönümü hediyem de bu oldu.

Geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü.Eşim akşam 10 gibi eve geldi.Bana hadi seninle bir yere gideceğiz dedi.Bende saate baktım ve biraz geç olmadı mı dedim.Bana evlilik yıldönümümüzü unutmadım ancak şimdi benimle gelmen lazım dedi.Yarı gönülsüz bir şekilde beni arabaya bindirdi ve Sultanbeyli civarında ara sokaklara daldık.Burada bir evin önünde durdu.Sen araba da kal dedi bana da.Evin kapısına 3 kez vurdu,sonra kapının arkasından da 3 kez vurma sesi geldi.Sonra eşim iki kez daha kaputu vurdu ve kapıyı,yaşlı bir adam açtı.Kocam yüksek sesle onu getirdim dedi.Adamda bizim arabaya doğru baktı.Bir daha bu saatte buraya getirme,vakti değil dedi.Sonra doğruca eve gittik.Anlayacağınız evlilik yıldönümü hediyem de bu oldu.

yeni kitabınız mı, hayırlı olsun. ancak dikkat edin de başınız belaya girmesin telif hakları yüzünden malum, her yerden bi alıntı...

konuna da bakıyorsun, bi zahmet sorulara da cevap versen
Hanımlar kusura bakmayın cevap yazmakta zorlanıyorum.Beynim allak bullak.En yakınım,sırdaşım,herşeyim oydu.Şimdi ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum.Delirdi mi beni mi delirtmeye çalışıyor.Ben ona ne yaptım ki?

Ee, sonra siz bu ne ya hu, diye cingar cikarmadiniz mi?
Hayir, hicbir sey olmasa insan meraktan catlar.

Bunlar hep can sıkıntısı..

Neyse bir sonraki özel kutlamada ,sizi götürdüğü yer doğru vakit olur inşallah ;)

Kapıya bırakır gider eşiniz.Eşyalar bizim değil, biz eşyaların sahibiyiz nasıl olsa:KK53:

Back
X