• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın nesi var?

Şimdi konu dışından gümlemek istemem kısa öz yazıp kaçacam :KK53:
Birisi ben aklı başında bir memureyim efendime söyleyeyim hiç daha önce telefonuna bakmamıştım ama eşim uyurken 'merhaba canım' diye üste whatsapp mesajı çıktı da öyle gördüm kimdir necidir bana yardım edin dedi
3 gün millet seferber oldu, teknik destek program kurmalar takip vs kız avm den tanıdık bi satış elemanı imiş kocası da evet 1 yıldır yazışıyoduk ama başka bişey olmadı demiş
Millet ohooo 1 yılsa nasıl başka bişey olmaz yalan boşan derken
Çat diye bende 5 yıldır vajinismusum eşim dedi ki bu sebeple dışarıya kaydım beni affet kem küm
5 yıldır böyle bi sorun varsa bile çözülmez mi çözülmüyosa boşanılmaz mı konu fake galiba derken konu sahibi sıvıştı
Aman kısa olmadı yine ama neyse :KK69:saf saf üzüldüğümüzle kaldık

nee o konunun sonuna bakmadım ,fakemi çıktı konu nasıl yani:KK57:

İnsan konduramıyor işte,nasıl bileyim ki.Bu adam benim kocam ya
Ben size arabadan nasıl duydunuz diyorum,siz konduramıyorum diyorsunuz,neyi konduramadınız anlamadımki. Ben size sormadınızmı diyorum siz bambaşka birşey söylüyorsunuz. Taş olsa çatlar yahu, nasıl bu kadar sakin ve rahatsınız. Fake olduğunuzu düşünmeye başlıyorum artık.

Peki bundan nasıl bir eğlence çıkardın? İddia filan mıydı kaç kişi fight club izlemistir diye?

Yav bacım ben okurken korktum sen nasıl dayaniyon
Helede o yildonumu olayi
Üstelik elin adami bu saatte getirme diyo
Bunun neresi kutlama deseydin ya

Hiç ama hiç inanmadim inşallah da gerçek degildir

İlk defa bi konuya inanmadim. Bari filmlerden degilde kendi hayal gucunuzle uydursaydiniz biseyler daha orjinal olurdu

bacım çok ilginç geldi,bence mafya değil,ama bişey sorucam,eşin ibadete fılan başladımı,yanı yanlış anlama eskıden yapıyormuydu bılmıyorum,böle bir fark varmı?
Ibadet eden insanlar boyle mi yapiyo?ya da namaz falan kilinca yuzunde morluk yara mi oluyo ?neyi ima ediyosunuz?

Hala inananlarla dalga geçiyo pişkin pişkin . Kapatsınlar şu konuyu artık .

Back
X