- 19 Kasım 2013
- 18.810
- 33.918
- 798
O filmi biliyorum ama konu sahibinin tuhaflığı bambaşka birşey ,biz ne diyoruz o ne diyor. Altından ne çıkacak merakla bekliyorumçünkü trol kendisi. konu da fake. "fight club" isimli filmin senaryosu bu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O filmi biliyorum ama konu sahibinin tuhaflığı bambaşka birşey ,biz ne diyoruz o ne diyor. Altından ne çıkacak merakla bekliyorumçünkü trol kendisi. konu da fake. "fight club" isimli filmin senaryosu bu.
Ah ah, nerde eski el emeği fake konular. Şimdiki fakeler filmden çalıyor, yaratıcılık sıfır.Mümkün mü ki böyle bişey
Korkmaz olurmuyum canım tabiki korkuyorumdönüşü olmayan bir iş kısmı sizi hiç korkutmuyor mu?
konuşmak istemiyor diye konuyu mu kapatıyorsunuz?
benim de aklıma bir şey kullanıyor, bu kafayla yapıyor, göz altı morarması da bundan olabilir gibi geldi nedense
Hahahaha bunlar nasıl cevap yahu . Telefonu kim sordu size?Soruyorum yoo ne tarikatı diyor.Telefonda hep çalıyor zaten
Korkma canım, filmin sonunda ölmüyorsunuz, mutlu bitiyor.Korkmaz olurmuyum canım tabiki korkuyorum
Tarikat değil ya bi kulüpmüş bu.Söylemiyor ki bana.İlk 3 kurala göre konuşamazmış.Akşam pilavın yanına cacık istemesini biliyor ama!Tarikata falan mı girdi acaba.
O filmi biliyorum ama konu sahibinin tuhaflığı bambaşka birşey ,biz ne diyoruz o ne diyor. Altından ne çıkacak merakla bekliyorum
Aslında bilmiyorum,korksam mı falan.Ama tatlı adam benim kocam yaaa.Sadece kişilik bölünmesi yaşıyor.Banada tarikat gibi geldi ama belkide ibadetleri can aciticidir bilemeyizki ama ben korkardım bu adamdan bu sozlerden
Ibadet eden insanlar boyle mi yapiyo?ya da namaz falan kilinca yuzunde morluk yara mi oluyo ?neyi ima ediyosunuz?
Yaa ilk kuralı üç defa yazmışsın,bi kontrol et istersen.Dövüş kulübünün ilk kuralı: dövüş kulübü hakkında konuşmamaktır.
Dövüş kulübünün ikinci kuralı: kimseyle dövüş kulübü hakkında konuşmamaktır.
Dövüş kulübünün üçüncü kuralı: birisi dur derse ya da bayılırsa dövüş sona erer.
Dördüncü kural: sadece iki kişi dövüşür.
Beşinci kural: dövüşler teker teker yapılır
Altıncı kural: tişört ve ayakkabı yok.
Yedinci kural: dövüş gerektiği kadar sürer
Sekizinci ve son kural: eğer bu dövüş kulübünde ilk gecenizse dövüşmek zorundasınız.
Böyle uzayıp gidiyor.. Esinize soyleyin gardını alsın..![]()
Geçen sene hacca da gitti,bilmiyorum belki etkisi vardır.arkadaş şeyi kastetmiş galiba, evdeki eşyaları kastederek eşyalar biizm sahibimiz bzi eşyaların değil diyerek evden mobilyaları atıyormuş falan sanki maneviyata yönelmiş gibi o yüzden ibadetten bahsetmiş.
Romantik bir adamdı kocam,beni korur,sever ve sayardı.Mali açıdan zor bir dönem geçirdik(işi battı,ben işi bıraktım)Şimdi 3 senedir bir sabun firmasında çalışıyor ve işi gereğince çok sık seyahat ediyor.Ancak kocamda son zamanlarda garip bir hal var.Son bir ayda belirli aralıklarla eve yaralanmış bir şekilde geliyor.Mesela dün gece eve geldiğinde gözünün altında bir morluk vardı,dudağında da bir yara.Israrla ne olduğunu soruyorum cevap yok.Ve bu son bir ayda 3-4 defa oldu.Korkuyorum hanımlar,onun için endişeleniyorum,ancak hep kısa cevaplar verip beni geçiştiriyor.Bana ben dönüşü olmayan bir işe girdim diyor.
Ne oldu diyorum,bu konu hakkında konuşamam,birinci kuralımız bu diyor.Ben ısrar ettikçe sen benim timörümsün diyor.Ne dedim ki ben şimdi diyorum,her şeyi kontrol etmekten vazgeç bırak ne olacaksa olsun diyor.Kocam bu şirkette işe başladıktan bir süre sonra,evdeki tv yi kaldırdı,pahalı takım elbiselerini sokaktaki bir adama verdi hatta benim ikeadan çok beğenerek aldığım bir mobilya vardı onuda dışarı attı.Sebebi de, biz bu eşyaların değil eşyalar bizim sahibimizmiş ve o bundan rahatsız oluyormuş.Hanımlar,sizin kocalarınınz da böyle mi?Ben anlamadım ki bu adama ne oldu.Kimle kavga ediyor,neyin içine girdi,ne oluyor.Kafayı yiyecem valla.
Geçen sene hacca da gitti,bilmiyorum belki etkisi vardır.
okulda sayılara daha geçmemişlerYaa ilk kuralı üç defa yazmışsın,bi kontrol et istersen.
bacım çok ilginç geldi,bence mafya değil,ama bişey sorucam,eşin ibadete fılan başladımı,yanı yanlış anlama eskıden yapıyormuydu bılmıyorum,böle bir fark varmı?